Bir pastel hadisesi

...

Haberin Devamı

HAFTANIN KOMBİNİ

İki sezondur renge renk ve tona ton giyinmenin ne kadar moda olduğundan bahsedip duruyoruz.

Bir pastel hadisesiGeçen yazdan devam olarak, bu kış sezonu da bu beyaz veya krem akımına katılabilirsiniz. Yani pastel renkler, pudra renkleri, çok açık gri, ekru-krem renginde ve bembeyaz giyinmek erkekler için de çok moda. Bunun en güzel örneği ise Network’ün bu imaj görselinde saklı. Mutlaka bir krem rengi boğazlı kazak kurtarıcıdır. Kremrengi koton ya da chino pantolon ve aynı renk mont kombinleyin. Bu kombin camel veya koyu bej botlarla çok güzel olur. Berenizi de farklı bir renk seçebilirsiniz.

SORUN, ANLATAYIM

Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Haberin Devamı

Soru: Golfe başlamak istiyorum ama ne giyilir ne giyilmez bir fikrim yok. Ne önerirsiniz?

Cevap:  Golf uzun saatler yapılacak bir spor. Çok fazla hareket rahatlığı gerektirir. Bu sebeple en önemli şey spor ayakkabınız. Golf için üretilen modeller ya da yürüyüş ayakkabıları uygun olacaktır. Gelelim kıyafetlere... Bunlar şart olmasa da hakkını vermek için düğmeli yaka Oxford gömlek, şort, uzun çoraplar, kasket veya rahat kesim chino koton pantolon ve polo yaka tişörtler, yanınıza ekstra alacağınız renkli trikolar ile başlayabilirsiniz. Jean ile golf yapılmaz.

Bir pastel hadisesi

Smokin dediğin...

Bir pastel hadisesi

Oscar öncesi son büyük sinema etkinliği olan Annual Screen Actors Guild Awards töreni geçen günlerde Los Angeles’ta gerçekleştirildi. Aktörler, klasik ama çok şık, hatasız smokinleri ile özenli ve şık gözüküyorlardı. Bradley Cooper, Sterling K. Brown ve Jason Bateman favorilerimdi. Şal yaka smokinler özellikle hafif bir kruvaze ile daha da yeni gözüküyor. Smokinleri normal yaka gömlek, ince ipek siyah kravat ve papyon ile de takabilirsiniz.

Haberin Devamı

Benim önerim

Maksat motivasyon

Sabahları koşuya çıkıyoruz ve partnerlerimize bu eşofman takımından alıyoruz. Performans kıyafetleri ve ayakkabıları sporu daha zevkli ve ciddi hale getirir. Hem motivasyon olsun hem sıcak tutsun. Ve de çok terletmesin tabii ki. 517 TL
Bir pastel hadisesi

 

 

Yazarın Tüm Yazıları