Yeni yıla yeni bir tarz

Eskileri unutun: 2015’te moda sloganımız ‘karıştır ve uydur’ kilit sözcük ‘cesaret’ yeni yıl dileğimizse ‘eklektik’ olmak olsun.

Haberin Devamı

Amacımız partinin en iddialısı olmaksa, biraz cesaret gerek. Farklı parçaları alışkın olmadığımız şekilde kullanarak bunu yakalayabiliriz. Bu yeni yıl gecesinin en egzantrik birlikteliklerine bir bakalım.

*Bordo kadife smokin takım ile siyah/beyaz baskılı tişört ve metal bileklikleri kombinleyin. Arkadan, ağır bir beyefendi, önden çılgın bir aristokrat olun. Metal, kolye ve bileklikler ise bu kombine asilik katacak. Gümüş yüzükleriniz varsa kullanmanın tam sırası.

*Jean pantolon, yün kaşe tek yelekler ve renkli örgü kravat kaosundan yararlanın. İnsanları şaşırtın. Jean pantolonun ağartılmamış olanından seçin ve dilerseniz bir pantolon zinciri kullanın.

*Yelekli takım, balıkçı yaka kazak ve çift renkli mokasenler, yani 1950’lere dönün. Daha da vintage görüntü için rengerenk, tonsürton kombinler yapmalısınız. Herşey mavi ve tonları yada herşey gri ve tonları gibi. Mokasenler bu kombinlere ekstra hayat verecek ama ama cep saati de takarsanız, parti etrafınızda dönecek.

Haberin Devamı

* Yelekli ekoseli takım ve deri sneakerlar sizin için 2 farklı kutup olsun. Yelekli ekose takımın eğlenceli fakat iddialı görüntüsünü, içine giyeceğiniz düz renk bir tişört ve spor ayakkabılarla kırın. Sabaha kadar da dans etme garantiniz olsun.

*Kruvaze ceket, kaşmir kaşkol ve deri ‘biker’ eldivenler çok cool bir kombinleme olacaktır özellikle ağır bir partiye gidiyorsanız. Maskülen ama hala biraz vintage bir görüntü. Siyah yerine taba eldiven kullanın.

*Lacivert ve mavi yünlü kaşmir tek ceketlere pötikare gömlek ve ipek mendiller eşlik ediyor. Bordo ve şarap kırmızısı da kabulümüz.

*Şalvar pantolonla, yelek ve gömlek giymeyi deneyin. Şalvar pantolon erkek için hiç bu kadar global olmamıştı. Desenli bir yelekle hala modern, ama hala biraz yereliz.

* Jean gömlek, tek spor ceket ve kadife papyonu birlikte giyiyoruz En sevdiğim ikili, bu kış jean gömlek, kadife papyon veya örgü kravat birlikteliği. Sevenleri ayırmayın ama biraz değişiklik yapın. Papyonu veya kravatı mutlaka siyahtan farklı renklerde seçin.

*Yeşil jean ve onunla birlikte ekose gömlek, kravat ve yelek üçlüsü. Renkli pantolonlarla gece karanlığında bile farkedileceksiniz. Bu pantolonların spor duruşunu, şık bir yelek ve kravatlarla kırın, eğlenceli bir kombin yapın. Yelek yerine pantolon askısı da oldukça tavsiye edilir.

Haberin Devamı

*Kırmızı bu sezon çok moda, siz de en azından aksesuarda kullanın. Yada kırmızıları yılbaşı partilerinde en çok yakışan, biz kadınlara bırakın.

Yazarın Tüm Yazıları