Modanın dört rengi

Şimdi alın, her zaman giyin. İndirimin henüz ortalarındayken, gelin bu sefer renge göre indirim ürünlerini inceleyelim.

Haberin Devamı

Yeşil bir şort deneyin

 

Yeşil renk gelecek sezonun da rengi olacağından indirimde almaya değer. Ve hazır yaz tatilinde herkesin biraz bronzlaştığını düşünürsek, bu renk her tende erkeğe yakışır. Yeşili bu sene erkek markaları en çok kısa mont, şort yada koton pantolon, mayo şort, tişört, spor ayakkabıda kullanmış. Erkekler için yeşilin parlak tonları iddialı bir renk biliyorum ama en azından mayo şort yada kısa montlarda şans verebilirsiniz.

 

Haki tonunda bir loafer alın

 

Önümüzdeki kış defilelerine bakarsanız, haki ve asker yeşilinin devam ettiğini ve dış giyimde oldukça çok kullanılacağını da anlarsınız. Bu sezon erkek markalarına baktığımızda koyu ve asker yeşili olarak jean’lerde, cepli spor gömleklerde, koton ceketlerde, kaskette, loafer’larda ve iç giyimde kullanmışlar.

 

Haberin Devamı

Griden tişörtünüz olsun

 

Yaz rengi değildir fakat erkek dolabında olmazsa olmazların başında gelir. Hem bir klasik hem spor ve casual giyimin gözbebeğidir. Bu sefer grinin açık ve kumral tenlilere daha çok yakıştığını söylemeliyim. Erkek markaları griye en çok koton pantolon, şort, espadril, triko, polo yaka tişört, mayo şort ve koton spor ceketlerde yer vermiş.

 

Camel bir çanta edinin

 

Bu sezon da her yaz gibi, toprak tonları vazgeçilmez oldu. Çünkü oldukça kurtarıcılar. Her parçayla kolayca kombin yapılıyor ve oldukça da erkeksi bir hava veriyorlar. Lacivertle, beyazla, gri ve siyahla bile kombinlenebilmesiyle erkekler için oldukça pratik bir renk. Aynı zamanda ofis giyiminde ve klasik giyimde de çok kullanılır. Bu yaz sezonu kendinize camel bir pardösü, aksesuvar, özellikle çanta, ayakkabı, koton şort, koton pantolon, keten eşarp, hasır şapka, camel rengi cepli safari gömlekleri ve ceketleri alabilirsiniz.

 

+

 

Haberin Devamı

Bomber ceket bulursanız, atın sepete! Kışın da moda olacak.

 

 

-

 

Bu sezon ciklet gibi olan desenlerden uzak durun.

 

Yazarın Tüm Yazıları