Moda Haftası’nda neler gördük?

Ne yazık ki bu sene Moda Haftası’nda pek az erkek koleksiyonu görebildik. Ama gördüklerimiz oldukça etkileyici parçalardı...

Haberin Devamı

 

Tıpkı Londra, New York, Paris ve Milano moda haftalarında olduğu gibi artık İstanbul’da da uluslararası bir yapı haline gelmiş olan ‘Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’, tasarımcı ve markaların İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonlarını Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde modaseverlerle buluşturuyor. IMG tarafından organize edilen etkinliğin bugün son günü.

Mercedes-Benz sponsorluğundaki İstanbul Moda Haftası’nın sekizinci sezonunda, uzun bir aradan sonra yeniden Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Bahar Korçan, Dilek Hanif, Gül Ağış, Özgür Masur, Özlem Kaya gibi Türk modasının önemli isimlerinin koleksiyonlarını gördük.

 

Ne yazık ki bu sene pek az erkek koleksiyonu görebildik. Ama gördüklerimiz oldukça etkileyici parçalardı. 1938’de kurulan erkek giyim markası olan Kiğılı, daha çok sokak modasını yansıtan, genç ve dinamik bir marka olan Brandwho, yine muhteşem baskılı tişörtler, sweatshirt’ler tasarlayan Les Benjamins, bu yıl erkek koleksiyonu da hazırlamaya başlayan Ayşe Deniz Yeğin, yeni tasarımcılardan Can Yunus Çetinkaya ve beğenilen erkek markası Affair...
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul; İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenmeye, modacılar, moda blogger’ları ve modaseverler tarafından büyük ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları