İndirimin Top 5’i

Dikkat dikkat: Yüzde 50’lere hatta 70’lere varan indirimin son haftaları.

Haberin Devamı

Yeni sezon heyecanı basmadan, güneşli günler de henüz gelmeden kış modasının favorilerinden almak için son şans!

Spor ceket


Ceket hem kadın hem erkek için altın yılını yaşadı. Hâlâ da devam ediyor. Maskülen tarzın moda olmasıyla tüm koleksiyonlara girdi. Ayrıca kolay kombinler için ideal: Jean, tişört hatta eşofman dahil her şeyle giyilebiliyor. Armalı olanlar biraz demode. Size tavsiyem deri, kadife veya yün blazerlar’dan almanız. Slim-fit olması şart. Fabrika, Damat, Hugo Boss, Dkny Jeans ve Fred Perry’de indirim devam ediyor.

Penye sweatshirt


Sweatshirt kumaşı sadece eşofman ve spor kıyafetlerde değil pantolonlarda ve ceketlerde de kullanıldı. Pantolon ve ceketler birlikte takımlandı. Asker botlarınızın içine sokarak giyebileceğiniz bu sweat pantolonlar ve esneyen rahat

Haberin Devamı

ceketler hafta sonları size inanılmaz bir rahatlık sağlayacak. H&M, Zara, Mngo He, Que ve Tween de bulabilirsiniz.


Trençkot


Humprey Bogart çizgisinin genel olarak moda olduğunu ve beyefendi görüntünün bu sezon çok sattığını söylemiştik. Stili bu çizgiye yakın olan birçok erkek, alışverişinde trençkottan yine vazgeçmedi. Trençkotlar, özellikle çalışan kesimde hem erkek hem kadın için sezonun yıldızlarından.Vitrinlerde hâlâ çokça gördüğümüz bu yatırım parçası indirimde çok hesaplı olabilir. Gözünüzden bej renkte, belden kemerli orta uzunluktaki trençkotlar kaçmasın, dikkat edin. Burberry, Network, W Collection, Tommy Hilfiger ve Pierre Cardin de indirimde, kaçırmayın derim.


Şapka ve kep


Şapka erkeğe gerçekten yakışan bir aksesuar ama giymek biraz cesaret gerektiriyor. Bu yılın yıldızı Amerika şehir ve kolej takımları basketbol ve beyzbol şapkalarıydı. Sizin için fazla iddialı ve tarz geliyorsa bizim Temel bereleri de oldukça moda. Kış indiriminden klasikleşmiş örgü, içi polarlı ve yün triko berelerden alabilirsiniz. Vakkorama, Boyner, Mavi ve Gap mağazalarına bir bakın.


Deri ceket


Bu sezon ‘biker’ yani motorcu trendinden kuvvet alan ve oldukça maskülen olan kısa siyah deri ceketleri almanız konusunda çok tavsiyede bulundum. Bence sezonun en cool yatırım parçasıydı. Gerçek deri olan, fermuarlı, havacı ya da motorcu kısa deri montlar çok modaydı. Matraş, Scotch&Soda, Derimod, Mudo Collection, Emporio Armani, Armani Jeans ve Desa’da indirim devam ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları