En sıcak geri sayım başladı

Komik, orijinal, sıcak, ömürlük...

Haberin Devamı

 Yılbaşı hediyesinin kişiye özel olanı, üzerine zaman ve emek harcanını güzel. “Kime ne almalı, nereden başlamalı?” derdinde olanlara birkaç fikir

 

Herşeyi beğenmeyenlere

GİRAY SEPİN SWEAT-SHIRT’Ü, MUDO

Tarzı net olan, modayı sıkı takip edenlere hediye bulmak en zoru. Giray Sepin’in Mudo’un için tasarladığı, düz çizgilerin, koyu renklerin hakim olduğu kapsül koleksiyon, en zor beğeneni bile memnun edecek kadar başarılı.

Çocuk ruhlu yetişikinlere

STAR WARS VALİZİ, SAMSONITE/AMERICAN TOURISTER

Gücün uyanışı, Star Wars’un dönüşü modaya da sıçradı, hediye seçeneklerini çoğalttı. Dış yüzeyi Star Wars karakteri Kylo Ren’in maskesi şeklinde tasarlanmış bir valiz, ince esprili bir hediye altenatifi olabilir. Kırmızı renkli çekme kolu, Kylo Ren’in ışın kılıcını; siyaz yıldızlı içyüzüysü galaksinin tüm görkemini hatırlatıyor.
 
Asi gençlere

Haberin Devamı

DERİ CEKET,DESA

Eskimez, yırtılmaz, paslanmaz uzun yıllar kullanılacak, ömürlük bir hediye için yılbaşı güzel bir bahane. Yaşı başı henüz kendi deri ceketini almaya müsait olmayan ‘asi genç’ yeğen/kardeş/kuzene hediye edeceğiniz deri bir ceket, ‘tüm zamanların en iyi’ hediyesine dönüşebilir. Anlamlı ve uzun ömürlü bir hediye aradığınız sevgiliniz için de ideal.

Babalara, büyükbabalara

KAR DESENLİ HIRKA VE YÜN ELDİVEN,MAVİ

Bir yılbaşı klasiği: Kaşmir, angora ya da yünlü, kar desenli bereler, hırkalar ya da eldivenler. Bence yılbaşı hediyesi dediğin tam da böyle bir şey olmalı, bir yandan ‘hep sıcak kal’ hissi vermeli. Dokunaklı ve yalın.

.

Yazarın Tüm Yazıları