Ceket havası

Devir onun devri: Bu değişken havalarda sizi ceketiniz korur.

Haberin Devamı

Peki hangi renk, hangi kumaş, hangi model? İşte sezonun en moda 7 ceketi, doğru kullanma biçimleri ve uzak durmanız gerekenler



*Yağmurluk, trençkot, rüzgârlık türevi ince koton ve polyester ürünleri alırken sosyal yaşam stiliniz önemli. Önerim nisan yağmurları için mutlaka kapüşonlu olması. Hafif ve pratik taşınan bu yağmurluklar gerektiğinde ceket üzerine de giyebileceğiniz için uzun olsun. Uzundan kastım, dizin üstünde kalçanın altında bitmesi yeterli olacaktır.
*Jean yani denim ceketler, tarzı spor, dinamik ve rahat olan beyler için son derece trend, rahat ve kullanışlı bir üründür. Jean ceket koton pantolonlar, chino’lar üzerinde de oldukça güzel durur. Yani rahat bir kombini üzerinize alacağınız açık renk bir jean ceketle daha dinamik ve genç bir hale getirebilirsiniz. Tavsiyem kısa ama çok dar olmayan düz klasik modelde denim ceketler.
* Blazer ceketler her sezon olmazsa olmaz olduğu gibi ilkbahar sezonu da yine her eve lazım. Çünkü hem serinlikten korur hem şıklık katar hem de kolay taşınır, kolay kombinlenir. Kumaşı kaliteli ama günlük ve spor modellere yönelin. Favori renginiz ise lacivert, bej ya da haki yeşil olsun. Toprak renkleri ilkbahara çok yakışır ve pantolonlarınızla ve denimlerinizle kolay kombinlenir.
*Deri ceketinizin, özellikle ilkbahar sezonunda moda olan ve rahatça bulabileceğiniz incecik, hafif ve yumuşacık deriden olmasına dikkat edin. Açık renklere de şans tanıyın.
*Bu sezon oldukça süet ceketler oldukça moda. Hâkim yaka deri ceketleri alın. Toprak renkleri oldukça güzel.
*Motorcu ceketinizi moda olan az yırtık bir jean ve daha dinamik ve asi bir görüntü elde edin.
*Deri ceketinizi, takım elbise gibi terzide üstünüze göre yaptırıp alamayacağınız için, mağazalarda satın alırken üstünüze iyice oturup oturmadığından, yeteri kadar yakışıp yakışmadığından ve cool gözüktüğünüzden emin olun. Dışarıda üzerinden dökülen deri montlarıyla dolaşan birçok erkek var. Ayrıca bu sezonun trendi asi deri ceketler, kalçanıza değmeden bel atında bitenler olacaktır, aklınızda olsun.


Bunları yapmayın!


- Aman dikkat: Vatkalı ve astarlı blazer’lar dostunuz değildir!
- Motorcu ceketleri her etkinlikte giyilme. Klasik pantolonlarla ve polo yaka tişortlerinizle giymeyin.
- Deri ceketleri deri herhangi başka ürünle kombinlemeyin. Ayakkabı hariç.
- Jean modelleri yine aynı tonlarda jeanle takımlama trendi çoktan tarihin tozlu sayfalarına gömüldü. Uzak durun.
- Beli lastikli modeller insanı hantal ve yaşlı göstermekten başka bir işe yaramaz.

Yazarın Tüm Yazıları