5 adımda işlem tamam

Kışlık alışverişe çıkmak için en uygun zaman kasım ayı. Ama ne alacaksınız? Kilit parçalarla zaman kaybetmeden trendleri yakalayın.

Haberin Devamı

Biz kadınlar hiç durmadan gardırop alışverişi yapaduralım, siz beyler için bu hafta sonu kış alışverişinin ikinci ve büyük bir kısmını yapmak için çok ideal zaman. Soğuklar iyice bastırdı, gözünüz vitrinlerdeki tüm yeniliklere ve renklere de alıştı. Haliyle kasım ayı indirim başlamadan alışverişe çıkmanın tam zamanıdır.Size uzun uzun ‘ne moda?’ veya ‘mağazalarda ne var?’ yazısı yerine markalardan ürünleri toparladım. Stiliniz ne olursa olsun, arasında sizi cezbedecek birkaç ürün bulma şansınız var.Yanınıza partnerinizi ya da iyi moda gözü olan bir arkadaşınızı alın, bu hafta sonu vitrinleri bir dolaşın ve yeni markalarla tanışın.

İş hayatının kurtarıcısı

Ofisin vazgeçilmez parçası bu füme renk fermuarlı kaşmir triko hem sıcak tutarhem toplantılarda ceketin yerini alabilir. Örgü bir kravatla kombinleyin. Gömleksiz, içine giyeceğiniz siyah bir tişörtle hafta sonu kombini yapabilirsiniz.

Takımlamanın püf noktası

Yaz kış asla modası geçmeyecek yardımcı bir ürün. Renkli ekoseli gömlekler, hafta sonunu da renklendirmek için ideal. Sadece yakalarını göstererek içlik olarak bile kullanabilirsiniz. Bu gömlekler üzerine bisiklet yaka koyu renk kaşmir bir triko giyin ya da gömlek içine moda olan balıkçı yaka ince bir kazak kullanın. Koyu renk bir jean ise tamamlayıcısı olacaktır.

Genç görünmenin yolu

Farklı modelde bir jean ceket daha dinamik ve genç gözükmek için idealdir. Dilerseniz içine boğazlı kazak, altına chino pantolonla kullanabilirsiniz. Üzerine sizi soğuktan koruyacak uzun kaşe ya da kaşmir bir palto kullanın. Kaz tüyü puf montlar, jean ceketin üzerinde fazla iri durabilir.

Hem sıcak hem tarz

Kış aylarının olmazsa olmazı kaz tüyü yeleklerin her renginden edinebilirsiniz. Ben özellikle bu bordoyu çok beğendim. Hem siyah renk kıyafetlerinizle hem lacivert kombinlerinizle giyilebilir. Size önerim, ince kaşmir bir blazer üzerine giymeniz ya da yine bir kaban içinde kullanmanız. Ne olursa olsun, bu kış bir tane dolabınızda bulunsun.

Haberin Devamı

Kışın en trendi

Bu sezon da çok moda olan ve erkekler tarafından çokça kullanılan bir parça. Eğlenceli ve farklı bir sırt çantası. Kışlık olduğu aşikâr. Siyah beyaz kombinlerinize çok güzel uyum sağlayacak ve ilgi çekecek cinsten.

Yazarın Tüm Yazıları