Pazar tadında giyinin...

Pazar brunch’ları, uzun ve güzel sohbetlerle süren kahvaltılar, her zaman vazgeçilmezimizdir.

Haberin Devamı

Sevgili hanımlar ve beyler. Brunch’a davetlisiniz... Peki ne giyeceksiniz?
“Sakın ha!” dediklerimiz:
Önce hanımlar...
* Stiletto, platformlu topuklularla sakın.
* Yapılı saçlar, takma kirpikler, gece makyajıyla sakın.
* Abiye kıyafetlerle sakın.
Sonra beyler...
* Takım elbiseyle sakın.
* Kravatla sakın.
* Kösele ayakkabıyla sakın.
* Ütü izi olan kumaş pantolonla sakın.

Pazar tadında giyinin...
* * *
Seçeneklerinizde spor şıklık iyi bir seçimdir.
* Bu yüzden hanımlar her zaman sade, sakin, konforlu kıyafetler ve az makyaj ile doğal mis gibi şampuan kokan saçlarla brunch’a gitmeli. Giderken de düz ayakkabılar veya spor ayakkabılar, eşofman pantolonlar ,kapüşonlu sweatler, jean pantolon, tayt, jean gömlek veya tek parça bir elbise altına sneaker veya kovboy bot tercih etmeli.
* Beyler ise spor ayakkabı, kanvas, kadife, jean pantolon, jean gömlek, kazak, sweat, tişört, eşofman pantolon, güzel bir eşofman takım giymeli.

Pazar tadında giyinin...

CANSU YARDIMCI İLE 5 SORU 5 CEVAP

Haberin Devamı

Sevgili Cansu Yardımcı, Happy Roseberry markasıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.
Cansu Yardımcı ile, “kişinin dinamik, hareketli ve cool ruhlarının izini taşıdığını” söylediği markasını ve moda üzerine merak ettiklerimizi konuştuk.

Pazar tadında giyinin...

1-CANSU YARDIMCI KİMDİR? KISACA ANLATIR MISINIZ?

İstanbul’da doğdum. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklam Bölümü’nden mezun olur olmaz, modaya olan ilgimi profesyonel bir alana taşımak istedim. Aynı anda Lüks Marka Yönetimi ve Modelizm Eğitimi aldım. Her iki taraftaki eğitimimi tamamladıktan sonra moda dünyasına giriş yaptım ve Happy Roseberry markasını ortaya çıkardım. Henüz iki senelik bir markayız. Birlikte büyüyoruz diyebilirim.

2-TASARIMLARINIZDA ÖNE ÇIKANLAR VE İLGİ ÇEKENLER HANGİLERİ?

Yeni sezonda favori parçalarım, el örgüsü modellerim. Her birinde inanılmaz emek ve hayal gücü var. Onun dışında tabii ki herkesin de bildiği püsküllü kot ceket ve eteklerim. En çok ilgiyi gerek ünlüler tarafından gerek müşteriler tarafından püsküllü modellerim çekiyor.

Pazar tadında giyinin...

3- ÇOK GENÇ YAŞTA BİR ÇOK ÖNEMLİ MAĞAZALARDA TASARIMLARINIZI GÖRÜYORUZ. NASIL BİR DUYGU?

Emeğinin karşılığını almak ve beğenilmek her modacının hedefidir. Doğru kıyafetler ürettiğimizin bir kanıtı olsa gerek. Harvey Nichols, Brandroom ve Galeries Lafayette gibi ikonik mağazalarda satabilmek, benim gibi yolun başındaki bir kişi için çok güzel bir duygu.

4-GENÇLERE STİL İPUÇLARI DERSEK?

Öncelikle vücut yapısına göre giyinmek çok önemli. Herkesin vücudunu ve kendine yakışan rengi tanıması lazım. Bir şey moda diye giyilmemeli. Zamansız ve kendilerine yakışan parçaları giyinmeyi öğrenmeliler. Ben her zaman yaratıcılıktan yanayım. Herkesin üstünde görülenden kaçmalarını öneririm.

Haberin Devamı

5-TÜRKİYE’DE “STİL” DENİLDİĞİNDE KİMLERİ SÖYLERSİNİZ?

Ece Sükan’ın tarzını çok beğeniyorum. Onun dışında Bünyamin Aydın yani Les Benjamins’in tarzını ve koleksiyonunu çok beğeniyorum ve gurur duyuyorum.

KÜÇÜK BİR NOT

Bu yıl 2’ncisi Ankara’da düzenlenen ve Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en iyilerin belli olduğu Başkent Ödülleri’nde, ‘Yılın En İyi Moda Yazarı’ ödülüne layık görülmem benim için çok anlamlıydı. Bu güzel ödülün sahibi olmama fırsat veren başta Hürriyet Gazetesi olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

Pazar tadında giyinin...

Yazarın Tüm Yazıları