Bu yaz tek parça elbiseler şıklığın sembolü olacak

Sultan Sönmez, başarılı bir tasarımcı ve girişimci. Modanın ve trendlerin içerisinde kendi stilini tamamlayacak eksiklikler görmeye başlayan Sultan Sönmez, ilk olarak güzel kumaşlardan kendisi için gömlek tasarladı ve bu tasarımlar çok beğenildi. Simple&Classy markasını kuran Sultan Sönmez, beğenileri paylaşmaya ve işe dönüştürmeye karar verdi. Bugün ise tasarımlarını birçok ünlü ismin üzerinde görmek mümkün. Kendi stilini tasarımlarına yansıtan, çalışmaktan büyük bir keyif alan sevgili Sultan Sönmez, “Bu yaz tek parça elbiseler çabasız şıklığın sembolü olacak” diyor.

Haberin Devamı

SULTAN SÖNMEZ İLE 5 SORU 5 CEVAP

Bu yaz tek parça elbiseler şıklığın sembolü olacak

1- Sultan Sönmez neler yapıyor?

Sultan Sönmez, harika bir aile hayatı olan ve geldiği noktada hayattan ne istediğini bilen bir kadın. İçinde bulunduğumuz zor zamanlarda bile tarzını stile dönüştüren ve sürekli işine yatırım yaparak çalışan çünkü çalışmaktan ve üretmekten çok büyük keyif alan biri.

2- Markanızın oluşumu nasıl oldu?

Eşim çok uzun yıllardır tekstil işinde. Bu sebeple bende kumaşlara, üretime ve modaya çok hakimdim. Evimizde sohbetlerimiz bu konu üzerinde olurdu. Zaman içerisinde oturttuğum giyim tarzım ve stilim etrafımdaki dostlarım tarafından hep olumlu övgüler alırdı. Aslında aklımda hiç marka kurma fikri yoktu. Fakat bir noktada, modanın ve trendlerin içerisinde kendi stilimi tamamlayacak eksiklikler görmeye başladım. İyi bir kumaştan güzel bir kalıpla dikilmiş bir gömlek vazgeçilmezimdi ve ilk önce kendim için kapsül bir gömlek koleksiyonu tasarladım. Arkadaşlarım üzerimde tasarımlarımı görmeye başlayınca beğeniler de geldi. Bende bu beğenileri paylaşmaya ve işe dönüştürmeye karar verdim. Kaliteli bir dikim, güzel bir kumaş ve fiyat performansıyla herkesin ulaşabileceği tasarımlar oluşturdum.

3- Siz stilinizi nasıl yorumlarsınız?

Benim için stil zamansız olmak. Girdiğim her ortamda çabasız fakat kaliteli görünmek, aynı zamanda hayatın koşuşturması içerisinde rahat ve şık hissetmek.

4- Bu yazın vazgeçilmezi tek parça elbiseler mi?

Bu yaz tek parça elbiseler çabasız şıklığın sembolü olacak. Gündüzden geceye geçişlerde en rahat parça olan elbiseler yazın tüm canlı renklerini cesurca göreceğiz. Özellikle, yeşil ve pembeyi tüm tasarımlarımda görebiliyorsunuz.

5- Mottonuz?

Her kadın güzel ve güçlüdür. Kadın güzelliğini gücünden alır. Tarzını ve stilini bulduğunda ise kişisel imajını çok doğru bir şekilde yansıtabilir.

Bu yaz tek parça elbiseler şıklığın sembolü olacak

DİOR’DAN ERKEKLERE ÖZEL KOLEKSİYON

Haberin Devamı

Kim Jones, rafine ev hayatına konforlu bir dokunuş katmak üzere tasarladığı ilk aksesuar serisini sundu. Yaşama sanatının yeni formları düşünülerek tasarlanan ev giyiminin temel parçaları, iyi hissetme hali ile zarafeti bir araya getiriyor. İpek otoman kumaşla ikonik Dior oblique motifine bürünen terlikler, uyku maskesi ve çanta, ev giyimine ilham veren bir çekicilik katıyor. Maison’un bu imzası aynı zamanda kaşmir ve yünle çalışılmış, uygun tonlarda kıymetli bir şalla vurgulanıyor. Zamanın ruhunu yansıtırken kabuğuna çekilme arzusu yaratan bu kit, adeta keyfi uzatmaya ve Dior rüyasını evde yaşamaya devam etmeye davetiye çıkarıyor.

Yazarın Tüm Yazıları