Aslı Hünel ile 5 soru 5 cevap

Sanatçı Aslı Hünel... O, güzel bir ses, güzel yorum, doğru ve güzel giyinmeyi seven birisi. Abartıdan çok hoşlanmıyor, sadelik tarzında ve hayatında da öncelikli yerini alıyor.

Haberin Devamı

Aslı Hünel ile 5 soru 5 cevapAslı Hünel diyor ki, “Ülkeme aşık olan bir birey olarak yaşarım hayatımı. Geleceğimiz genç nesilleri doğru bilinçlendirmenin ve yetiştirmenin ülkemiz geleceğinde çok büyük etkisi olacağından eminim.”
Daha fazlası sohbetimizde...

Aslı Hünel şıklığı nasıl yorumlar?
Hayatın günlük akışında, mekâna, zamana ve söz konusu davetin içeriğine en uygun giyinmektir. Ama bunun yanında mutlaka saç-makyaj-aksesuar uyumunun da konsepte ve kıyafete uygunluğu da şıklığı tamamlayan önemli bir unsurdur.

Sahne dışında nasıl giyinirsiniz?
Abartıdan uzak gündelik giyinmeyi seviyorum. Özellikle hafta sonları, hatta ağırlıkla pazar günleri tayt-eşofman altı, spor ayakkabı, tişört, mont kombiniyle beni çok sık görebilirsiniz. Güneş gözlüğü yaz-kış vazgeçilmez aksesuarımdır. Sağlam bir güneş gözlüğü koleksiyonum var. Ek olarak şapka ve bere gibi aksesuarları da kullanmayı çok severim.

Haberin Devamı

Sosyal medyada kendinize yapılan yorumlara önem verir misiniz?
Tabi ki fırsat buldukça yapılan yorumları tek tek okumaya çalışırım. Eleştiriye açık bir insanım. Neticede, saygı ve ahlak sınırlarını aşmayan yorumları mutlaka dikkate alırım ve herkesin düşüncesine saygı duyarım. Zaman zaman da cevap yazmaya çalışıyorum.

Bu ülkede yaşayan bir sanatçı olarak günlük siyasetle ne kadar ilgilisiniz?
Yakından takip etmeye çalışıyorum aslında ama neticede toplumun geneline mâl olmuş bir sanatçıysanız, politika ile alakalı net yorum ve görüşlerden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Neticede sizi her türlü siyasi görüşe mahsup farklı kitlelerden birçok insan takip ediyor. Ülkeme aşık olan bir birey olarak yaşarım hayatımı. Geleceğimiz genç nesilleri doğru bilinçlendirmenin ve yetiştirmenin ülkemiz geleceğinde çok büyük etkisi olacağından eminim.Her gece duaya ‘Ülkemi koru Allah’ım’ diye başlarım. Herkesin düşüncesine ve görüşüne sonsuz saygı duyarım.

Kendini, yaptıklarını, hayatı, yaşamı çok sorgulayan ve bu konular üzerine okuyup düşünen biri misiniz, yoksa hayatı akışında yaşayan biri misiniz?
Keşke hayatı akışında yaşayabilen birisi olsaydım. Maalesef hayatı, insanları, duygu ve davranışları fazlasıyla sorgulayan bir yapım var. Aile ve yetiştirilme biçiminizle de ilgili ailem bana her zaman dikkatli ve otokontrollü olmayı yüklediği için akışta kalmam benim için epey zor.
Davranış bilimi ve psikoloji ağırlıklı kitaplar okuyarak hem de kendimle başbaşa kalıp düşüncelere dalarak bu konuyla alakalı ciddi kafa yorduğum doğrudur. Ama başta da söylediğim gibi, keşke hayatı akışına bırakabilseydim.
Sonuçta benim için en doğru olan inançlı olmak, çalışmak, düzgün bir hayat biçimi seçmek, sağlıklı olmak için kendine özen göstermek ve en önemlisi sevmek ve sevilmek sonrasında teslimiyet içinde olarak en hayırlısını dilemek.

Yazarın Tüm Yazıları