Yetiş Ayşe

Sevgili dostlar Yetiş Ayşe için gösterdiğiniz ilgiye sonsuz teşekkürler. Her hafta olduğu gibi geçtiğimiz hafta da e-posta kutumuz yardım talepleriyle doldu taştı.

Haberin Devamı

Bu yoğun ilgi Yetiş Ayşe’nin çok kişi tarafından okunuyor olduğunu gösteriyor. Bu da bizi hem mutlu ediyor hem de bu kadar çok yardım talebi gelmesi, yardıma muhtaç bu kadar çok kişinin olduğu gerçeği karşısında üzülüyoruz.

Elimizden geldiğince her talebi karşılamaya çalışıyoruz.

Bu hafta çok yoğun talep geldiği için özellikle kıyafet, gıda ve diğer yardım taleplerine yer verdik.

Sizlerden ricam lütfen her talebi okuyup, bütçeniz doğrultusunda gıda taleplerine yardımcı olmanız.

Evinizde dolabınızda giymediğiniz kıyafetleriniz mutlaka vardır, bunları ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanızı isterim.

Tüm talepler için adresimiz aaral@hurriyet.com.tr

Yetiş Ayşe

Haberin Devamı

Tek gözü görmeyen kediciğe Ankara’da yuva arıyoruz

Ayşe Hanım, insanlara ve hayvanlara olan desteğinizi takdir ediyor ve içinden çıkamadığım bir konuda yüce gönlünüzden destek bekliyorum. Ben Ankara'da ilkokul öğretmeniyim, sokak canlarıyla gönüllü olarak ilgilenir tedavilerini yaptırır, tekrar sokağa bırakılabilecek olanları bırakır, acizleri yuvalandırırım. Ancak bugünlerde çok tıkandım. Tedavisini yaptırdığım bir kediciğe aylardır yuva bulamıyorum. Kedinin TEK GÖZÜ BİR OPERASYONLA ALINDI. Sağlık durumu gayet iyi, insana yakın, iyi huylu bir çocuk. 1,5 yaşında. Çevremde araştırdım, internette ilanlar verdim, bir türlü yuva bulamadım. Sokağa bırakmayım yaşayamaz diye aylarca veterinerde kafeste kaldı ama orda 1 metrekarelik kafeste daha ne kadar hapis hayatı yaşayabilir ki.. Ona öncelik Ankara'da olmak üzere güvenilir bir yuva bulmamda yardımcı olursanız hem bir canı kurtarmış oluruz hem de beni bu içimdeki vicdanî rahatsızlıktan kurtarmış olursunuz. Artık havalar da ısındı, sokağa bırakayım diyorum ama ertesi gün vazgeçiyorum veteriner sokakta yapamaz diyor. Desteğinize ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler.

KIYAFET TALEPLERİ

S beden kıyafet

Merhaba Ayşe Hanım ben 18 yaşındayım. S beden kıyafete ihtiyacım var. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Haberin Devamı

XL beden gömlek ve bol paça pantolon

Ben doğum yaptım, 9 ay olmasına rağmen kilo veremedim ve kıyafetlerim olmuyor. Bu durum psikolojimi bozdu, sizden ricam XL beden gömlek ve bol paça pantolon istiyorum. Çok teşekkür ederim.

Gelinliğimi vermek istiyorum
Ayşe Hanım merhaba, gelinliğimi ve duvağımı ihtiyacı olan birine hediye etmek istiyorum. Hiçbir hasarı yok, özel olarak diktirmiştim. 36 beden (boyum 1,68 kilom 57 idi). Eğer ihtiyacı olan birine ulaştırabilirsek çok sevinirim.

Kıyafet ve ayakkabı
Merhaba Ayşe Hanım, benim yaşım 15.  Evimizi annem tek başına geçindiriyor. 4 kardeşiz, benim bir büyük ablam var o okula gidiyor ben gitmiyorum kardeşlerime bakıyorum. Sizden kıyafet ve ayakkabı yardımı istiyorum Allah rızası için, giyecek hiç bir şeyim yok.

Haberin Devamı

Kızım için kıyafet ve tost makinesi

Ablacım hayırsever okurlarınızdan kızım için 2-3 yaş kıyafeti istiyorum. Bir de eğer evinde fazla olan varsa tost makinesi istiyorum ablam. Geçen gün kızım komşuda yedi aynısından istedi, gücüm yok almaya. Yardım eden olursa çok sevinirim.

38-40 beden kıyafet
Ablacım 38-40 beden arası kıyafet ve 36 numara ayakkabı talep edecektim okurlarınızdan. İşe giderken hep aynı kıyafetleri giyiyorum. Teşekkür ederim

DİĞER YARDIM TALEPLERİ

Annem ameliyat olacak

20 yaşındayım, çalışıp aileme bakıyordum ama bir süredir annemin rahatsızlığından dolayı çalışamıyorum, belinden ameliyat olacak yol paramız bile yok hastaneye gitmek için. İlaçlarını nasıl alacağım nasıl gideceğiz bilmiyorum. Bir yardım eden olursa ömür boyu dua ederim. Allah razı olsun yardımlara vesile olduğunuz için.

Bebek arabası

Haberin Devamı

Allah sizden razı olsun böylesine bir platform sağladığınız için. Benim küçük oğlum yeni yürümeye başladı, onun için bebek arabasına ihtiyacım var. Hayırsever insanlardan ricam yardım etmeleri. Sizin gibi güzel yürekli insanlar oldukça bu dünyada yardıma muhtaçların sayısı azalacaktır eminim. Allah Ayşe ablamıza sağlık sıhhat versin inşallah.

Okumak için kitap istiyorum

Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Düzenli olarak kitap okumaya çalışıyorum. Kendimi geliştirici şeylerle meşgul olmaktan zevk alıyorum. Öğrenci olarak her an kitap temin etmem oldukça zor oluyor. Üçkardeş olarak üniversite okuyoruz. Altı kişilik bir ailem var. Babam tek başına ailemizin geçimini sağlıyor. Sizden kitap desteği rica ediyorum. Bu düzenli çabama teşvik yardımı istiyorum. İlginize teşekkürler.

Haberin Devamı

Oğlum için beşik
Merhaba Ayşe Hanım sizin yaptıklarınızı görmekten mutluluk duyuyorum, çok güzel hayırlara vesile olduğunuz için Allahtan razı dilerim. Benim bir oğlum var, şu anda hamileyim bir tane daha olacak 2 ay kaldı. Maddi sebeplerden dolayı beşik alamıyorum ve herkeste görünce imreniyorum neden bizim yok diye. İnanın çok üzülüyorum, sizden tek isteğim oğlum için bir beşik. Kullanılmış da olsa yeter bana. Yardım eden dinleyenden Allah razı olsun teşekkür ederim.

GIDA YARDIMI TALEPLERİ

Gıda yardımı istiyorum
Evli 2 çocuk annesiyim, sizden gıda yardımı istiyorum yardım edin Allah rızası için.

Çocuklarım için bez ve gıda

4 yaşında kızım, 2 yaşında oğlum var. Onlar için kıyafet istiyorum. Kızımın doğum günü yaklaştı, yeni kıyafet ve değişik süsler istiyor. Evim kira, astım bronşitleri var ikisinde de. Sigortamız da yok. Gıdayı öyle böyle hallediyoruz ama onların daha mutlu olmalarını istiyorum. Bez ve gıda yardımda bulunmak isten olursa şimdiden teşekkür erdim.

Bez ve mama

Ben bel fıtığı oldum, sağ ayağımda uyuşma ve his-güç kaybı oldu. Tedavi olamadım,  yataktan kalkamıyorum, çalışamaz durumdayım. 2 tane çocuğum var, oğlum 4 yaşında kızım 1,5 yaşında. İhtiyaçları çok ama alamıyorum. Hiç bir gelirim yok, 1,5 yaşındaki kızımın bezi ve maması yok, alamıyorum.  Zor durumdayız, bize yardımcı olan olursa çok memnun olurum.

Gıda ve kıyafet yardımı
35 yaşındayım, evliyim ve 10-8 yaşlarında 2 kız çocuğu annesiyim. Bundan 3 sene önce annemi kanserden kaybettik, doktorlar ben ve kız kardeşlerimden test istedi biz de yaptırdık testi. Kardeşlerimin testleri negatif çıktı benim ise Pozitif. Rahim kanseri olduğumu söylediler, yaklaşık 3 senedir kanser tedavisi görmekteyim. Kirada kalıyoruz, eşim de inşaatlarda çalışıyor ve çok zor durumdayız, stresiz bir günümüz geçmiyor. Çaresiz durumdayız, hayırsever kişilerden  gıda ve kıyafet yardımı istiyoruz lütfen bize el uzatın. 

Yazarın Tüm Yazıları