Yetiş Ayşe

Sevgili dostlar hepinizin mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

Haberin Devamı

Yetiş Ayşe’yi tatilde de takip etmenizi, yardım bekleyen canlara el uzatmanızı diliyorum.

 

Tüm talepleri aaral@hurriyet.com.tr adresine bekliyoruz.

 

Sevgiler.

 

Yetiş Ayşe

 

“Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. Hz. Muhammed S.A.V.”

 

 

BEŞİK VE BEBEK KIYAFETİ

 

Haberin Devamı

Merhaba Canım Ablam; ablacım ben senden bir konuda yardım isteyeceğim. Benim ablam hamile, doğumuna çok az kaldı. Bebeğine ne kıyafet ne beşik hiçbir şey alamadılar. Onlar da biz de çok üzülüyoruz. Ablamın evi kira, eniştem asgari ücretle çalışıyor. Kirayı zor denkleştiriyorlar. Ablam canının istediği şeyleri alıp yiyemiyor. 2 senelik evliler. Ablam önce çalışmayı düşündü. İş bulamadı. Şimdi de hamile olduğu için çalışamıyor. Eşyalar için kredi çektiler. O krediyi kendileri ödüyor. Ablam üniversitede okurken burs çıkmadığı için kredi ile okudu. O krediyi de bu sene geri ödemeye başladılar. Beşik ve kıyafet konusunda bize yardımcı olur musunuz? 

 

BURS TALEBİ

 


Ben Kocaeli Üniversitesi İktisat 2. sınıf öğrencisiyim, ideallerim doğrultusunda ilaveten İstanbul Üniversitesi'nde açık öğretim Sosyoloji okuyorum. Fakat bu yıl için 2. üniversitemi dondurmak durumunda kaldım çünkü extra bir harç parası maddi durumumun dengesini ciddi şekilde bozuyor. Kocaeli'de devlet yurdunda kalıyorum ve aldığım geri ödemeli kredinin yarısını yurt ücretine yatırıyorum, diğer yarısı ile ise geçinmek çok zor. Annem evi geçindirdiğinden ve kardeşimi de okuttuğu için destek olabilecek durumda değil. İlginiz için teşekkürler

Haberin Devamı

10 KARDEŞ 1 ÇİFTÇİ MAAŞI İLE OKUYORUZ

 


Karatekin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 2.sınıf öğrencisiyim.Babam çiftçi, Hakkari Yüksekova'da yaşıyoruz.10 kardeşiz, 3 kardeş üniversite okuyoruz, 7 kardeşim ilkokul öğrencisi.Bir çiftçi maaşıyla 10 çocuk okuyamayacağı için çoğunluğumuz çalışarak ailemize destek oluyoruz.Şuan tatil çalışarak geçimimi sağlıyorum ama okul zamanı desteğe ihtiyacım var, her ay yurt ücretim için burs desteği istiyorum, isterseniz güven açısından her ay direkt yurda da ücretimi ödeyebilirsiniz. İngilizce eğitim görüyorum bu yüzden kursa da gidiyorum desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum

 

KIYAFET VERMEK İSTİYORUM

 

Haberin Devamı

Elimde 1.80 boy 90 kilo erkek ve 38-40 beden bayan giysileri var (pantolon-gömlek-tişört-v.b) 34-35numara bayan ayakkabısı 44-45numara erkek ayakkabısı da var. İhtiyacı olan birine göndermek isterim. Sevgiler.

 

DİPLOMAMI ALABİLMEK İÇİN KÜÇÜK BİR YARDIM


Merhaba Ayşe Abla bu sene liseden mezun oluyorum ve diplomamı alabilmem için 75 TL istiyorlar ama babam belediyede çalışıyor annem ise ev hanımı. Zaten evi zor döndürüyorlar bu büyük bir miktar olmayabilir ama onların başlarına yük olmak istemem. Yardımcı Olursan Teşekkür ederim.

 

ÇEYİZ DESTEĞİ İSTİYORUM


Merhaba Ayşe ablacığım annem babam rahatsız olduğundan bir çalışan benim onlara da  ben bakıyorum. Kirada oturuyoruz. Evlilik arifesindeyim ama durumumuz hiç olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum alamıyorum, çeyizim yok bunalımdayım. Bana yardım edin ne olur.

 

Haberin Devamı

OKULUMUN DEVAMINI GETİRMEYİ İSTİYORUM


Ablacığım ben bu sene üniversitemi bitirdim, mezun oldum ve devamını getirerek yüksek lisans yapmak istiyorum. Ancak bazı okulların mülakatlarına katılmam ve evraklarımı teslim etmem gerekiyor. Babamın maddi durumu iyi olmadığı için evi anca geçindirebiliyor. Ben de yaz tatilinde hem ihtiyaçlarımı karşılayabilmek için hem de okul masrafım için işe başlayacağım ama kazandığımı alana kadar çoğu okulun başvuru tarihini kaçırmış oluyorum. Bana tek seferlik yardım eli uzatabilecek biri olursa çok sevinirim.

 

Teşekkürler…

 

Okulumu sizin sayenizde aldığım bursla bitirdim. İyi dilekleriniz için ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bir an önce hayatımı yoluna koyup yardım yapmayı inanın bende çok istiyorum. Bizatihi yaşadığım için bu yardımların ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyorum. Tekrardan böyle bir iyiliğe vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim. Kısa bir zaman içinde yardım etmek için görüşmek dileğiyle

Haberin Devamı

Emine…

 

Ablacım Merhabalar. Ben öncelikle size çok teşekkür ediyorum. Evet, nihayet okulumu bitirdim. Sizin çabanız ve destekleriniz sayesinde oldu. Henüz diplomam çıkmadığı için alamadım. Çok iyi bir dereceyle bölümümü bitirmiş bulunmaktayım. Her şey bitti dediğim anda tuttunuz elimden başarımı desteklerinize borçluyum. Benim size yapacağım en büyük teşekkür mesleğimi biran önce elime alıp "Ayşe ve Aslı ablalarım ben de buradayım" diyerek sizler gibi başkalarına yardımcı olabilmek. Her şey için çok teşekkür ediyorum ablacığım. Hakkınızı ödeyemem. 

Duygu…

 

Yazarın Tüm Yazıları