Yetiş Ayşe

Sevgili dostlar…

Haberin Devamı

Yetiş Ayşe’de yayınlanan taleplere yardım etmek için her gün e-posta kutumuz dolup taşıyor çok şükür. Hepsine tek tek hızla cevap veriyoruz ve takip ediyoruz yardımlar gerçekten yerine ulaştı mı diye…

 

 

Bazı okurlarımız haklı olarak soruyorlar:

 

 

“Bu yayınlananlar gerçek mi?”

 

 

“Gerçekten bu kadar zor durumda kalan, muhtaç olan insanlar var mı?”

 

 

“İhtiyacı olmadığı halde buraya yazan olabilir mi?”

 

 

Haberin Devamı

“Bizim yaptığımız yardımlar gerçekten ihtiyaç sahiplerine mi gidiyor?”

 

 

Bunları düşünmekle çok haklısınız dostlar… Ama size tek bir şey söyleyebilirim, bize gelen talepler başta ben ve asistanım Aslı Işıktaş olmak üzere tüm ekibimizce titizlikle araştırılıyor. Çeşitli kurum ve kuruluşlardan yardım alıyoruz bu araştırmalarımızda. Yardım isteyen ve yardımda bulunan kişiler iyi bilirler ki, özellikle asistanım Aslı bizzat kendilerini arıyor konuşuyor. Hatta evlerine gidip durumlarını görüyoruz. Gerçekten yardıma ihtiyacı olduğundan emin olduğumuz kişilerin taleplerini yayınlıyoruz.

 

 

Yetiş Ayşe yıllardır herkese yardım etti. Ve bunu yaparken de hakkaniyetli olmak en temek koşulumuzdu. Olası sahtekârlıklara karşı ne b en kendi adımı ne gazetemin itibarını ne de Yetiş Ayşe’ye yardım eden yüce gönüllü insanların iyi niyetini suiistimal edemeyiz! Bu hassasiyetle tüm taleplere cevap veriyoruz. Yaptığınız yardımlarda içiniz rahat olabilir dostlar. Hepinize çok teşekkürler.

 

 

Haberin Devamı

İnsanlar, birbirlerine yardımdan el çektikleri gün, insanlık yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz” Walter Scott

 

 

Önemli Not: Lütfen tüm talepleri sadece aaral@hurriyet.com.tr adresine gönderiniz.

 

Burs Talebi
Ben Kocaeli Üniversitesi İktisat 2. sınıf öğrencisiyim, ideallerim doğrultusunda ilaveten İstanbul Üniversitesi'nde açık öğretim Sosyoloji okuyorum. Fakat bu yıl için 2. üniversitemi dondurmak durumunda kaldım çünkü extra bir harç parası maddi durumumun dengesini ciddi şekilde bozuyor. Kocaeli'de devlet yurdunda kalıyorum ve aldığım geri ödemeli kredinin yarısını yurt ücretine yatırıyorum, diğer yarısı ile ise geçinmek çok zor. Annem evi geçindirdiğinden ve kardeşimi de okuttuğu için destek olabilecek durumda değil. İlginiz için teşekkürler

 

Haberin Devamı

Çocuk sahibi olmak istiyoruz
Merhaba Ayşe Hanım. 4 yıllık evliyim ve bebek sahibi olamıyorum, eşim asgari ücretle çalışıyor. Evimiz de yok, kendi ailemin yanında kalıyoruz. Eşimin de kimsesi yok. Biz severek evlendik maddi durumumuz iyi olmadığı için bebek tedavisini olamıyoruz. Bize bu konuda yardım edecek birileri olursa çok duacı oluruz...

 

Gıda yardımı istiyorum
Ayşe abla Aslı abla, iyiliğiniz bize çok oldu her gün duacınız Allah yardımcınız olsun ablam... 2 kız çocuğum var 5 ve 8 yaşlarında, kanser hastasıyım. Zor geçiniyoruz. Yardımsever kişilerden Allah rızası için gıda ve kıyafet yardımı istiyorum.

 

Kıyafet vermek istiyorum

Elimde 1.80 boy 90 kilo erkek ve 38-40 beden bayan giysileri var (pantolon-gömlek-tişört-v.b) 34-35numara bayan ayakkabısı 44-45numara erkek ayakkabısı da var. İhtiyacı olan birine göndermek isterim. Sevgiler.

 

Haberin Devamı

Gıda yardımı yapar mısınız?

Merhaba nasılsınız Ayşe abla ve Aslı abla. Allah sizden razı olsun Ramazan geldi bu mübarek ayda sadece çocuklarım için yardımcı olur musunuz lütfen biraz erzaka ihtiyacım var doğru düzgün bir şey yediremiyorum zaten bu konuda destekçi olursanız çok dua ederim saygılar.

 

Diplomamı alabilmek için küçük bir yardım

Merhaba Ayşe Abla bu sene liseden mezun oluyorum ve diplomamı alabilmem için 75 TL istiyorlar ama babam belediyede çalışıyor annem ise ev hanımı. Zaten evi zor döndürüyorlar bu büyük bir miktar olmayabilir ama onların başlarına yük olmak istemem. Yardımcı Olursan Teşekkür ederim.

 

6 aylık oğlum için
Merhaba benim eşim askerde ve 6 aylık bir oğlum var maddi anlamda çok sıkıntı yaşıyoruz lütfen yardım edin.

Haberin Devamı

 

GÖRÜKLE HAZİNEDAROĞLU ÖZKAN İLKOKULU NİLÜFER /BURSA

Merhabalar, ben Bursa Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu Rehber Öğretmeniyim. Okulumuz Bursa'nın Görükle Nilüfer ilçesindedir.Okulumuz bu sene başında Z kütüphane oluşturmaya başladı..Fiziki olarak evet hazır sayılırız ama kitap eksiklerimiz var..Bbu konuda bizlere yardımcı olabilir misiniz?

Nilüfer ilçesi Bursa’nın saygın ve merkezi ilçelerinden biri olsa da bizler Görükle beldesi olarak merkeze uzak kalıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmesi için çalışıyor fakat eksiklerimizin olması dolayısıyla verim elde edemiyoruz Öğrencilerimizin bilgi yönünden iyi durumda olmaları ,sosyal,kültürel yönden etkin olabilmeleri için çalışıyoruz. Okul olarak zengin bir kütüphaneye sahip olmak açısından desteklerinize ihtiyaç duymaktayız. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okulumuza yardım elinizi uzatmanızı istiyor ,şimdiden teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

Görükle Hazinedaroğlu-Özkan İlkokulu yönetici ve öğretmenleri

İHTİYAÇLARIMIZ :

 *Okul kütüphanemiz için öğrecilerimizin seviyesine uygun okuma-hikaye kitapları

 *Öğrencilerimizin seviyesine uygun dergiler,derslere yardımcı kaynaklar

Okul Sabit Telefon Numarası :0224 470 11 13 

Okul Açık Adresi : Görükle Hazinedaroğlu-Özkan İlkokulu Görükle Kurtuluş Mahallesi Kanuni Sokak No :8  Nilüfer/Bursa

Okul Web Adresi :http://hazinedarogluozkan.meb.k12.tr/tema/index.php

 

 

Yazarın Tüm Yazıları