Ya hiç mucize yokmuş gibi ya da her şey mucizeymiş gibi yaşamak!

Günaydın hepinize yeni bir günden merhaba;

Haberin Devamı

 

Bugün Ay yengeç burcunda ve akşam saatlerinde aslan burcuna geçiş yapacak. Eğer öfkeliyseniz ve savaşma dürtüsü hissediyorsanız kendinize şu soruyu sorun: Bu mesele gerçekten önemli mi ve ben doğru kişiyle mi bu meselenin savaşını veriyorum? Eğer bu sorunun cevabını kendinize verebiliyorsunuz ne istediğinizi biliyorsunuz. Öfkenizi yaratıcılık olarak kullanın.

 

Haftanın en iyi günündesiniz.

Tüm gücünüzü ve potansiyelinizi geliştirecekseniz, Sadece artık kullanılmayan ve size hizmet etmeyen şeyleri ortadan kaldırmalısınız. Artık bırakmaya hazır olmak çok önemlidir. Gereksiz ve ağır yüklerden kurtulmak, inançlarınızı ve ihtiyaçlarınızı tespit etmek çok önemlidir.

 

Haberin Devamı

Devlet Bahçeli’nin attığı twit astroloji camiasında büyük ses getirdi!

 

20 Mart günü Bahar’ın başlangıcı için Devlet Bahçeli bir tweet attı:

 Ya hiç mucize yokmuş gibi ya da her şey mucizeymiş gibi yaşamak

 

Bu bizler için umut verici ve mutluluk içeren bir yazıydı. Kimileri bunu sosyal medyamda paylaşınca eleştiri yağmuruna tutmuş olsa da astroloji dünyası adına bizleri umutlandırdı. Astrolojinin içinde sevgi, umut ve gökyüzü vardır. Umarım daha iyi noktalara gidebilir.

 

Ay düğümleri-Mars kavuşumu git gide güçleniyor!

Ay Düğümler, astroloji haritasındaki hassas noktalardır ve bu nedenle geçişler, meydana geldiklerinde büyük olasılıkla önemli bir şeyi gösterirler. Bu durumda Kuzey Düğümü, hayatınızda olumlu bir yeni özelliği, hatta belki de yeni bir bölümü ifade eder.

 

Şu anda hayatınızın bir alanını büyütme ihtiyacını tetikleyecektir. Huzursuz hissediyorsanız, yeni bir hareket tarzına girmeye başlayacaksınız demektir. Belki de önemli bir erkek yaşam yönünüzü etkiliyor olabilir. Buradaki durumu en iyi siz tanımlayacaksınız.

 

Haberin Devamı

Satürn-Uranüs karesi çalışmaya başladı!

Biliyorsunuz tüm yılımızı kapsayan bu kare oldukça önemli konuları gündeme taşıyacak. Bunları youtube kanalımda ayrıca konuşacağım ama bu kare ile ekonomik açıdan daha özenli olmanız ve küçük yatırımlarla uğraşırken daha dikkatli olmanız gerekliliğinden söz etmek isterim.Devir daha fazla tasarruflu olma ve bütçenizi koruma zamanı olarak geçmektedir.

Dünya giderek ısınıyor, su kaynakları azalıyor, bazı ülkeler çölleşiyor, bazıları su altında kalıyor, hortumlar, seller, yangınlar büyük tahribatlara neden oluyor. Dünyanın akciğerleri olan Amazonlar yanıyor, yok ediliyor. Özetle, Satürn-Jüpiter ikilisi Toprak elementindeki döngüyü sona erdirirken arkalarında büyük bir harabe bırakıp Hava elementine ilerliyorlar. Havadaki kavuşumlar ikiyüz yıl sürecek ve sonra Suya geçecekle

 

Merkür, zihin demektir.

Haberin Devamı

Artık hayatınızda sıkan ayakkabınızdan, sizi mutsuz eden düşüncelerinizden, size umutsuzluk veren çevrenizden yollarınızı ayırma vakti geldi. Kendinizi ve zihninizi yormak için kotayı doldurdunuz. Yaşamın belirli çarkları vardır. Bu dişlilerin dönmesini istiyorsanız bunları yeniden gözden geçirmelisiniz. İki kişilik yükler bir kişinin taşımasıyla gitmez. Minimal olmak, tasarruf yapmak, hafiflemek sadece eşyada değil, aklınızda da olmalıdır. Kendinizi korkularınızın esiri etmeyin. Bunları yaparken nefret duymayın, kin tutmayın, misilleme içine girmeyin. Yalnızca ilerlemeye ve kendinize gelişim katmaya devam edin. Sizi çok iyi anlıyorum. Kimin ne yaptığını ne hissettirdiğini unutamam. Beni bilen iyi bilir maalesef hafızam can yakıcıdır. Ama devam ederim…İnsanlara iyi hisler verin, insana özen gösterin…

Basit aslında…

Haberin Devamı

“Yaradan size her şeye dayanabilecek bir vücut verdi. İkna etmeniz gereken zihninizdir.” Vince Lombardi

 

Mutlu günler dilerim.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları