Verebileceğin en cesurca karar, kalbini ve ruhunu inciten şeyi bırakmaktır.

Yepyeni bir haftadan merhaba.

Haberin Devamı

Duydunuz zilin sesini… Terazi dolunayı geldi kapıya dayandı. Bu Perşembe büyük gün.

Büyük gün dedik diye hemen bir korku salmayın içinize. Dolunay ve yeniaylar güzel zamanlardır. İnsanların aydınlanmasıdır. İyi işler peşindeyseniz ya da iyi şeyler yapıyorsanız korkulacak bir durum yoktur. Bu her zaman böyledir, böyle kalacaktır.

Ay burcu 00 derece Terazi biri olarak bu satırları yazıyorum sizlere. Bunun ne demek olduğunu bilen, bu dolunayın sizden ne beklediğini rahatça öngörebilecek biri olarak size bunu bir şekilde yazacağım. Ama henüz vaktimiz var. Acele etmeyin.

Öncelikle şunu söyleyebilirim ki işin içinde Terazi burcu varsa ilişkiler çok büyük önem kazanıyor. İnsan en çok kendiyle ilişkisinde dengeyi kaybettiğinde kendine gelemiyor. Çevrendeki dengeyi bir şekilde sağlayabiliyorsun ama kendi içinde kalbin ve mantığın arasında bir denge sağlayamıyorsan işte büyük yorgunluk bu noktada başlıyor.

Haberin Devamı

Aklımızla kalbimiz arasındaki dengeyi ne derece kurarız bende bilemiyorum ama en azından ne kurmamız gerektiği hakkında bir fikrimiz var öyle değil mi?

Sürekli bir panik havasındasınız.

Kendi instagram profilimde bir resim paylaşıp altına “Şunun şurasında ne kaldı Güneş’in koç burcuna geçmesine” yazıyorum.

Altına gelen yorumları söylüyorum.

-Ne oluyor yani güneş koç burcuna geçiyor da, mutlu olacak mıyım?

-Yani Aygül Hanım yaniiii, ortaya bir laf atıyorsunuz çekip gidiyorsunuz?

-Peki güneş koç burcuna geçince eski sevgilim hatasını anlar mı?

-Aygül Hanım bu durum ne zamana kadar sürecek? Gibi bir sürü yorumlar geliyor.

Şimdi bunları eleştirmek, yermek falan filan için yazmıyorum. Öncelikle bu konu da anlaşalım. Amacım ruh halinizin ve bilgi düzeyimizin ne haller de olduğunu bir parça gösterebilmek için.

Sonra vay efendim astroloji de palavra, o da yalan, dünya da yalan, herkes yalan diye ortada domdom kurşunu gibi geziniyorsunuz.

Neden biraz daha sakin ilerlemiyorsunuz? Neden kestirmeden gideceğim diye üstünüz başınız toz içinde kalıyorsunuz. Tamam, bazı şeyleri gerçekten inanın anlıyorum. İnsanın kendiyle kolay baş edemediğini biliyorum ama bu saldırganlık bu kendini fark etmeme hali neden var?

Haberin Devamı

Twitter dan bir okuyucum yazıyor. “Aynur Hanım, her şey kötü hayatım çok kötü bıktım bu hayattan” diye.

Bende Allah affetsin şöyle yazdım “Güzel hanım efendicim acaba hayatınıza benim profildeki adıma baktığınız gibi bakıyor olabilir misiniz? Bence bir daha benim adıma bakın bir de sonra kendi hayatınıza baştan bir bakın” derim dedim.

Cevap yok. Muhtemelen engeli yedim diye düşünüyorum.

Olsun.

Ama şunu söyleyebilirim. Mesela bana şöyle bir soru sorsaydı.

“Aynur Hanım benim 7.evim oğlak ve bu alanda bazı zorluklar beni bekliyor olabilir mi?” o zaman inanın Aynur olmaya razı olarak gık demeden cevaplar, Aynur Hanım gibi davranırdım.

Maksat ne biliyor musunuz?

Özenli değiliz.

Haberin Devamı

Kendi hayatımıza özenli değiliz.

Kendinizi duymuyorsunuz.

Bırakın benim adım Ahmet olmuş, Aynur olmuş, Ayşe olmuş ne fark eder.

Terazi dolunayı yazısını bu perşembe yayınlayacağım. Biraz dediklerimi düşünüp değerlendirin.

Mutlu günler diliyorum.

“Bir insan ve insanlardan meydana gelen herhangi bir toplum yaşamak için ölmeye karar verirse, mutlaka yaşar”

Anafartalar Komutanı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Çanakkale Türklerin Zaferidir. Çanakkale zaferimiz kutlu olsun!

Bugün gökyüzünde neler oluyor?

Hayatınızın merkezinde ne var?

Ay Aslan burcunda ilerliyor ve Venüs gezegenine bir karşıtlık sergiliyor. Bugün bazı aksilikler üst üste geliyor duygusu verebilir. Bir şeylere hep geç kalıyormuş gibi hissetmek yerine artık yapmak istediklerinizin peşine düşmelisiniz. İlişkilerde daha fedakâr olmanız gereken bir günde olduğunuzu tekrar hatırlatmak isterim. Eskiyi özlemek ya da eski bir sevginin burun direğinizi sızlatması söz konusu olabilir. Bu tür durumlarda ne yapmanız gerektiğini sizler benden daha iyi biliyorsunuzdur. Kendinizi biraz daha kontrol etmeye özen gösterin.

 

Yazarın Tüm Yazıları