Venüs İkizler burcuna geçti! İlişkilerde yüzeysel ve eğlenceli olma zamanı!

Venüs ikizler dönemi 19 temmuza kadar sürecek.

Haberin Devamı

Venüs ikizler süreci, uzun süreli aşıkların birbirleri hakkında yepyeni bir şeyler öğrenmelerine ve heyecanı yeniden canlandırmasına yardımcı olabilir. 

İkizler, ilgiyi sürdürmek için çeşitliliğe ihtiyaç duyar. Bu yüzden enerjisi tükenmiş veya rutine düşmüş ilişkiler bu geçişte bitebilir. 

Bu dönem tutkulu bir şekilde aşkınızı itiraf etmek ya da birine uzun süre seninle olmak istiyorum durumunu söz vermek adına pek uygun olmayabilir.  Bizim için mevcut olan tüm fırsatların tadını çıkarmakla ilgilidir. Yani daha dostça ilerlediğiniz şeyler çok kolay alışkanlık yaratabilir. Eğlenin, flört edin ve eğlenceli olun. Neyi sevip neyi sevmediğimizle ilgili kendi koyduğumuz kuralları bir kenara koyduğumuzda, kendimizi yeni deneyimlere ve mutluluk seviyelerine açarız. 

Haberin Devamı

Bu dönem para açısından, kazançlarınızın çift yönden geleceği ve iyi olacağı bir süreci anlatıyor. Ruhunuza enerji verecek dostlarınız ya da aktiviteleriniz olsun. İnsanlarla bağlantı kurmaktan asla çekinmeyin. Gerekirse birine ulaşmak için görüntülü arayın. 

Venüs'le İkizler ‘de doğan insanlar; genellikle kendilerinde iki taraf gibi hissederler. Her insanın içinde aydınlık ve karanlık taraf vardır ama onlar bunu çok acık bir şekilde yaşarlar. Can sıkıntısı onlar için korkunç bir şeydir.  Çok yönlü bir kişiliğe sahip olduğunuzu anlayın. Aydınlık ya da karanlık hangisini seçeceksiniz bu sizin seçiminizdir.  İlişkilerde asla derinlemesine inemezsiniz. 

Sonuç olarak biraz kaygısız ve eğlenceli hissetmeye hakkımız yok mu? 

İkizler Burcuna Geçen Venüs Burçları Nasıl Etkiliyor? 

Koç: Yakın çevrenden çok güzel destekler alıyorsun. Sosyal medya ve iletişim anlamında gelişiyorsun. Yeni insanlarla tanışmanın keyfini çıkar! Kariyerinizde büyümeye ve daha iyi beklentilere tanık olacaksınız. Bu dönem, işinizi değiştirmeyi planlıyorsanız, bu dönemde bazı iyi fırsatlar elde edeceğiniz için olumlu sonuçlar getirecektir. 

Boğa: Yeni kazanç fırsatları elde edebilirsin; teklifleri iyi değerlendir. Uzun zamandır alamadığın bir ödemeni tahsil edebilirsin. Profesyonel cephede, ekip üyelerinizin sorumsuz davranışları nedeniyle işyerinde bazı gerilimlerle karşılaşabilirsiniz. Burada sorumluluk savaşları yapmak yerine üstünüze vazife olmayan hiçbir görevi almayın. 

Haberin Devamı

İkizler: iletişim ve kazanç konularında en şanslı dönemindesin. Kendine inan ve girişimlerde bulun. Hayatına giren insanlar seni güçlendirecek. Parla!Havada aşk kokusu var. Bu sefer en iyi şekilde fırsatları yakalama zamanı geldi. 

Yengeç: Huzursuz halin son buluyor ve işler yoluna giriyor. Ortaya çıkan eksiklikleri yeniden şekillendiriyorsun. İlahi bir destek görüyorsun. Annenizle ilgilenmeniz ya da bazı aile sorumluluklarını fazlasıyla almanız gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat! 

Aslan: Sosyal çevrende aranılıyor ve büyük bir projeye adım atıyorsun. Dostlarınla zaman geçir ve işaretleri iyi gözlemle. Rahatlayacaksınız ve bir şeyler yapmak için fazla çaba harcamayacaksınız. Bu dönemde hobilerinizi ve ilgi alanlarınızı keşfedeceksiniz. 

Haberin Devamı

Başak: Kariyer ve ilişki konularında göz önündesin. Konuşulabilir ve dedikodulara maruz kalabilirsin. Mesleki bir zafer seni bekliyor.Başarılı insanların arkasından nasıl olsa konuşulur.Sen önüne bakacaksın. 

Terazi: Yeni bir iş alanı buluyorsun. Korkularından arın ve eksik işleri tamamla! Kazanmak için şimdi emek verme zamanı. Risk almaktan korkma ve yeni işlere açıl.Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır ol.

Akrep: Her türlü ortak işlerinde huzursuzluk olduğunu fark edebilirsin. İnsanların seni şekillendirmesine izin verme ve kendin ol. 

Yay: İş projelerin hakkında hızlı gelişmelere hazır ol. Yeni işler alabilirsin. Büyük bir başarı seni bekliyor! Partnerinle olan uyumun seni büyütecek. 

Haberin Devamı

Oğlak: Sorumluluklar seni sıkıştırıyor. İnsanlardan yardım istemen gerektiğinde çekinme. Anlaşılmaya ihtiyacın var. 

Kova: Seyahatlerin artıyor ve işler netleşiyor. Daha eğlenceli bir döneme giriyorsun. Kendine inan. 

Balık: Hayatta ne yapmak istediğini sorguluyorsun. Yaşam tarzında farklılaşıyorsun. Ait olma ihtiyacın artıyor. Yeni tanıştığın insanlar sana bu hissi yaşatabilir.

Yazarın Tüm Yazıları