Uranüs ve Mars boğa burcunda kavuşuyor. Oyun bozuluyor!

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Büyük gün geldi çattı.

20-21-22 Ocak tarihlerini sürekli dikkat çekici olarak söyledik.

Aslında astrolojik olarak tarihler mutlaka +10/-10 olarak değerlendirilmelidir. Bizler bu gökyüzündeki özel kavuşum tarihlerinin zaten stres barındıran bir ABD başkanlık seçimlerine denk gelmesi ile daha fazla önemsedik. Çünkü biliriz ki tesadüf yoktur. Her şey planlıdır. Allah muhteşem bir sistem yaratmıştır ve olması gereken olacaktır. Astroloji, kurulan bu sistemi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır.

 

Çünkü yaşam bize iyi, kötü ve eğitici deneyimler sağlar. Bir insan ya da bir ulus hatalarından ders alamazsa, öğrenilmemiş dersi öğretene kadar defalarca tekrarlamak kaderidir.

 

Haberin Devamı

Uranüs bir bozguncudur!

 

Uranüs deli fişektir.

Uranüs gezegeni aktifleşmeye başlıyorsa demek ki mevcut durumu değiştirmeye gelmiştir. Örneğin; halen geçerli olan toplumsal düzenin sürdürülmesi statükonun korunması anlamına gelir. Bunun gibi, belirli konuda uluslararası anlaşmaların belirlemiş olduğu durum statüko sayılır.

Bunun değiştirilmesi ise statükonun da değiştirilmesi anlamı taşır.

Uranüs statükoyu sevmez!

Statükodan hoşlanmaz. 

Bir şeyin son kullanma tarihi geçmişse, değiştirilmesini ve yeni olan daha iyi bir şeyle yenilenmesini ister. 

 

Ancak değişiklik tatmin edici değilse, rotayı tersine çevirerek sizi rahatsız bir şekilde eski haline geri döndürmeye de götürebilir. Bu durum sizin değişim sırasında isyankar davranmanızla ile de ilgili olabilir. Değişimi hızlı kabul etmek kişide bir idrak seviyesi yükseltir. Bu durum daha güzel bir gelişme ile karşılaşmanızı sağlar.

 

Uranüs bugün Mars ile kavuşacağı için doğrudan harekete geçecek. 

Bu durum dünyanın anlayışını değiştirecek bir devrimi kışkırtır. Birçok konuda ise kışkırtıcı sözler anlaşmazlığı körükler. Mevcut koşullardan sıkıldığınızı ve bunun hoşnutsuzluğu ile isyankâr bir mutsuzluk yaratır. Bu yüzden radikal eylemleri, sivil itaatsizliği, protestoları, gösterileri, grevleri, boykotları, isyanları, ayaklanmaları ve isyanı tetikler. Dünya üzerinde şu an ABD bu noktada çok dikkat çekici bir alan olarak durmaktadır. Bu kavuşum kişisel hayatlarınızda bir noktada daha hafif geçişler yaparken dünya üzerinde daha önemli değişimleri beraberinde getirir.1846 Yılında ABD iç savaşında aynı gökyüzü söz konusuydu.

 

Haberin Devamı

Uranüs özgürlüğü sever.

 

O devrimci bir değişim ajanı ve bireyciliğini kutlamanızı isteyen bir ergen gibidir.

Birey olduğunuz için saygı görme hakkınızı savunan bir insan hakları aktivistidir.

 

Dünya astrolojisinde Uranüs politik radikal değişimleri temsil eder. 

 

Değişimi savunan bu gezegen ilerici bir düşünür olarak tanımlanabilir. Yeniden reform gündemini iyileştirmek ve daha iyi hale getirmek için çalışır. Yıllardır yapılan araştırmalarda Uranüs en aktif olduğu gökyüzü konumlarında bunu gerçekleştirmiş.  Teknolojisi, icadı ve yeniliği devrim niteliğinde bir değişim yaratır. 

Aynı zamanda hukuksal reformlarda söz konusu olur.

Uranüs beklenmeyeni yapmaktan zevk alır. Ani şokları ve ani sürprizleri ve daha önce hiç yapılmamış şeyleri yapmayı sever. Bu yüzden çok tahmin edilemez ve tahmin etmesi zordur. Bugün bunu burada hiçbirimiz tahmin edemeyebiliriz. 

 

Haberin Devamı

Uranüs’ün en güzel yönü ise yanlış yapanları, hak yiyenleri ifşa etmekten ve gizli tutulan bilgileri ifşa etmekten büyük zevk alan bir ihbarcıdır.

 

Yani Uranüs merkez sahneye çıktığında ve senaryoyu yazdığında, derin bir nefes alma zamanı gelmiştir. İyi biriyseniz sorun yoktur. Keyif alırsınız. Kötü biriyseniz bunu düşünmelisiniz. Kısacası yanlış bir hayat doğru yaşanmaz.

 

Amerika'nın haritasında ilerletilmiş şeklinde Uranüs, yükselen ve Ay dönüş ilerlemelerinin birleşimindedir. Uranüs yükselen birleşimi tarafından yazılmış büyük olayların meydana gelebileceği zamandır.  

 

Yani, 3 Kasım 2020'de bu büyük Ay-Uranüs ilerlemesi ABD başkanlık seçimlerinin sonuçları üzerinde güçlü bir etkiye neden oldu. Ama Neptün burada bazı olayları zorlaştırdı. Şimdi sıra Uranüs-Mars kavuşumu ile burada büyük değişimi başlatmaya doğru bir yön vermesi olacak.

 

Haberin Devamı

Kişisel hayatlarınızda da bazı durumları muhtemelen değiştirmek isteyeceksiniz. Belki de son kullanma tarihi geçmiş olan ilişkiler ya da olaylar içinde debelenip duruyorsunuz. Böyle durumlarda insanoğlunun yeterli cesareti olmayabiliyor. Bir mucize bekliyor. Diyor ki bir şey olsa da burada olmasam ya da şöyle olsa da böyle olsa diye…İşte bu bilinmeyen denklemin bir yerinde çözüm yakalıyorsunuz. Geçtiğimiz şubat sonunda bir arkadaşımla yöneticisi çok uğraşıyordu. Kızcağızın bebeği vardı ve çocuğunu emzirmesi gerekiyordu. Yöneticisi onu saha personeli olarak dışarı vermişti. Arkadaşım çok panik ve ne yapacağını bilemez bir çırpınıştaydı. Bir sabah uyandığında pandemi ilan edildi. Tüm işler durdu. Sahayı bırakın hiç kimse bir şey yapamadı. Yöneticisi kendisine gerek kalmadığı için nisan ayında işinden oldu. Kendisi dün yönetici olduğunu söyledi bana. Nasıl ağlıyor telefonda. Diyor ki biri bana bunu deseydi inanmazdım. Sen hep sabret dedin. Ya pes etseydim? Ben sadece küçük bir vesileydim. Pes etmeyen ve direnen oydu. Allah kimsenin yanına yapılanı koymuyor. Biliyorum bu adalet her zaman bu kadar kısa sürede işlemiyor. Ben bir yıllık bir ilahi adalete bile kısa diyorum. Çünkü beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :)

Haberin Devamı

Kısaca bazen Allah sevdiği kullarına kalplerini kirletmesin diye, oh demesin diye adaleti göstermezmiş. Bu yüzden doğru olanı da birilerinin acı çekmesine oh dememek. Ben hep görmemek için dua ederim. Kalbim kirlenmesin diye…

Çünkü insanız…

Sonuç itibariyle hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olacak diyebiliriz :)

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları