Oğlak burcunda dolunay! Zaten hiç halim yok!

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

24 Haziran Perşembe günü saat 21:39 Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu nedenle gün boyu duygusal olarak yoğun olabilirsiniz. İşleriniz ve çalışma koşullarınız zorlaşabilir. Hiç olmadığı kadar yoğun bir iş programı içine çekilebilirsiniz. Bu dolunay Merkür durağanlaşmasına ve Jüpiter gerilemesine denk geldiği için daha şaşırtıcı gelişmeleri içinde barındırıyor.

Dolunay, hayatımızın bazı alanlarında bir şeyleri başarma veya sıkı çalışmamızın sonuçlarını görme eğiliminde olduğumuz bir doruk noktası anlamına gelir. Oğlak burcu toprak elementine ait olduğu için yaşamın materyalist yönü, kariyerimiz ve uzun vadeli hedeflerimizle çok bağlantılı olabilir. Sonuçları ve başarıları bu dolunay altında somut bir şekilde görebilir ve emeğimizin meyvelerini alabiliriz. Maddi istikrarımız ve güvenliğimiz ile ilgili yeni girişimlere ve projelere yer açmak amacıyla hayatımızın bazı bölümlerinde bir bölümü kapatma eğilimindeyiz. Dolunay, Zodyak'ta Oğlak – Yengeç ekseninde ortaya çıkıyor. Bu nedenle kişisel ve mesleki hayatımızla ilgili olayları tetikleyebilir. Her iki durumda da dolunay döneminde maddi ve duygusal istikrar duygusu ve sonraki adımlarımızı planlarken ve organize ederken sıkı çalışma ve kararlılık önemli bir amaç olacaktır. Özellikle uzun vadeli projeler söz konusu olduğunda, daha köklü, gerçekçi olmaya ve önemli kararlar alıyorsanız farkındalığınızı kullanmaya çalışın. Bu dolunay gerçekçi ve maddi açıdan faydalı hedefleri değerlendirmek için sezginizi, hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bunların genel olduğunu ve bu enerjinin sizi tam olarak nasıl etkileyeceğini, kişisel doğum haritanıza bağlı olduğunu unutmayın, ancak bu astrolojik olayları şu veya bu şekilde, özellikle hayatınızın bazı alanlarında kesinlikle hissedeceksiniz.

Sürpriz aşklar ve sevgi bağlarının temelini hissetme fırsatı yakalayacaksınız!

Bu dolunay enteresan bir şekilde duygusal ilişkileri tetikleyici bir noktada olabilir. Aşk meşk konularında çok fazla yorum yapmam ama bu dolunay gerçekten önümüzdeki 15-20 günü sürpriz aşk ve ilişkiler konusunda bir doruk noktasına getirecektir. Yeniden sevmek, yeniden inanmak, yeniden içinizdeki solan çiçekleri açmak mümkün olabilir. Durum düşündüğünüz kadar vahim değil diye düşünüyorum. İnsan bir yıkım yaşadıktan sonra zannediyor ki bir daha asla sevemeyecek. İnsanın laneti bu galiba çok yanlış bir düşünceymiş. İnsan yaşadığı müddetçe sevmeye mahkum bence. Sevin, sevilin bundan güzel hiçbir şey yok. Yine, yeni, yeniden sevin.

Haberin Devamı

Parasal ve finansal konularda ani gelişmelere açık bir dönemdesiniz.

Bu dolunay ile baş ağrısı ve halsizlik biraz daha artabilir. Bu enerjiyi siz doğru yönetebilirsiniz. Sizi aşağıya çeken insanlardan ve tutsak olduğunuz saçma ilişkilerden çıkın.

"Ben daha ölmemişim" hissiyatı yaratan yeniden doğma hali. Tam da her şeyden ümidi kestiğiniz ve ummadığınız anda başa gelir ki; gelişiyle hayatınızı şenlendirir. Bu dolunay ile başınıza gelmesi dileğiyle… Mutlu günler dilerim. 

Bu dolunay ilişkiler hususunda çok ilgimi çektiği için burçlarınıza göre birkaç ilişki tavsiyesi oluşturdum. Önce yükselen sonra güneş burcunuza göre okuyabilir ve bir çıkarımda bulanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç ve yükselen burcu koç olanlar; Güçlü ve bağımsız bir insansın ama bu her zaman %100 haklı olduğun anlamına gelmez. Her durumu kontrol altına almaya çalışmayı bırak ve bunun yerine bazen yanındaki kişinin seni yönlendirmesine izin ver! İlişkiler iki kişinin sevgisi ve çabasıyla oluşur, yani sürekli ve tek karar verici sen olamazsın. Uzlaşmayı öğren, çünkü bunu yapmamak mesafelere, mesafeler de ayrılıklara sebep olabilir.

Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar; son derece gerçekçi ve mantıklı bir insansın. Aşkın mükemmel olmadığını ve kalbinin kırılabileceğini biliyorsun ama bu duygularını saklaman gerektiği anlamına gelmiyor! Bırak, risk al. Kendini ve kalbini hissetmen için kendine yardım et. Dinlenmek istiyorsun ama yalnız değil. Bazen yolda anlarsın. Yol kalbi onarır. Rotanı mutluluğa belirlemek için ihtiyacın olan sadece kendine yeniden güvenmek. Kalbine izin ver. Aşkı kaçırma, risk alabilirsin.

Haberin Devamı

İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar; son derece uzlaşmacısın, bu da inanmadığın şeyleri bile kabul etmene neden oluyor. Bu yüzden gerçekten sevmeyeceğiniz insanlarla oluyorsunuz. Partnerinize karşı dürüst ve açık olun. Sırf her şeye hâkim olduğunuzu hissetmek için pasif yolu seçmeyin. İlişkiden ne istediğinizden emin olun. Aşkta kontrol sağlayamazsınız ve sadece size ilgi duyan insanları hayatınızda tutmaya çalışmayın.

Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar; İnsanları derinden seviyorsunuz ve bu sizin en iyi özelliğiniz. Bununla birlikte, aynı zamanda ilişkilerinizde aldığınız yaralarının bir nedenidir. Partneriniz size aynı enerjiyi geri vermiyorsa, tüm enerjinizi bir ilişkiye vermeyin. Partnerinizin sevgiye ihtiyacı var, ama sizin de öyle! Belki aşk sandığınız şey bir alışkanlıktı…

Haberin Devamı

Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar; Sürekli dikkat çekmek ihtiyacınız ilişkilerinizi mahvetmesine neden olmamalıdır. Buna izin vermemelisiniz. İlişkiye sahiplendiğinizde kendinizi sevdiğiniz insana karşı sorumlu yapan çok güçlü bir kişiliğe sahipsiniz. Bu sizi profesyonel kariyerinizde başarılı kılarken, sizi zor bir ortak haline getirebilir. Partnerinizin parlaması için biraz yer bırakın. Arada bir geri adım atın! İlişki içinde onurlandırılmadığınız da yalnız hissetmeyin. Buna ihtiyaç duyduğunuzu açıklayın.

Başak ve yükselen burcu Başak olanlar; Kendin dahil her şeyin ve herkesin mükemmel olmasını istiyorsun. Sorun şu ki, mükemmellik diye bir şey yok. Mükemmel insanı aramaya devam edersen, yalnız kalırsın. Biraz rahatla ve akışa teslim olmayı öğret kendine. Hayatın ve sevginin böyle de mümkün olabileceğini göreceksin. Olduğu gibi kabul ettiğin her şey senin ona bakışınla daha da güzel hale gelir.

Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar; Mutluluk hayalleriyle yaşıyorsun ama bunu ilişkiler üzerinde gerçekleştireceğini düşünüyorsun. İlişkiler kapına gelince korkuyorsun. İnsanların seni doğru anlamaları, senin de doğru insanlarla anlaşman kadar önemli! İletişimde yaptığın hataları bul ve artık onları yapmamak için kendinle bir anlaşmaya var. Bu, senin düşündüğünden daha kolay olabilir.

Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar; yaptığın her şeye kalbini ve ruhunu katıyorsun, bu yüzden kariyerinde oldukça başarılısın. Ancak bu ilişkilerinde bir sorun olabilir. Bazen ilişkine ve karşındaki insana karşı o kadar takıntılı hale gelirsin ki korumacılığın bir travmaya dönüşür. Kendine bunu yapma. Zorluklarla açtığın sınır kapılarını daha da zor kilitlere mahkum etme. Rahatlamayı bil ki derinlerde devam edecek gücün hep taze kalsın.

Yay ve yükselen burcu Yay olanlar; sen önemli ve çok özel hissetmesi için karşındaki insana sevgisini sınır tanımaksızın sunan bir romantiksin. Sevginin sınırı olmadığı gibi öfkenin de yoktur, senin için her şey o öfke haline gelene kadar güzel olur. Sonrası felaket! Açık sözlülüğünün seni zor ve üzgün bir durumda bırakmaması için kendini kontrol edebilmeyi öğrenmelisin. Her sorunda ses yükseltmek yerine o sorunu var eden konulara yönel. Seyahatin hep sevgiden yana olsun. 

Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar; kariyer odaklı bir insansın ve hedeflerine ulaşana kadar durmayacaksın. Başka şeylere de zaman ayırdığınız sürece bunda yanlış bir şey yok! Başka şeylerin başında ilişkilerin geliyor. Kalbini ikinci plana atarsan kazandığın para sadece maddi ihtiyaçları karşılar. O paranın, seni ve karşındaki insanı mutluluğa götürecek bir buket çiçek için bir çiçekçi dükkanına gitmesine izin ver. Sevgini göstermekten korkma.

Kova ve yükselen burcu Kova olanlar; düşüncelerini kendi kafanda tutmayı tercih ediyorsun ama bu, insanların senin soğuk ve duygusuz biri olduğunu düşünmelerine neden oluyor. Zekisin ve sürekli hayatı düşünüyorsun, bunu ilişkilerine endeksle ve kalbine bir yenilik kat. Sessizliğin yarattığı ilgisizliği bozup melodini farklılığında oluşturmalısın. İlginç bir dönemdesin ve bunu anlarken ömür boyu hayatında olacak gerçek insanları asla kaybetme. Özgürlüğünü tasarlarken yalnızlığı kendine kılıf olarak bulma.

Balık ve yükselen burcu Balık olanlar; Sen yüzeysel bir insan değilsin. Derin ve kendine has alanlara ihtiyacın var. Çünkü dürüst ve gerçek bir aşk istiyorsun. İletişim kurmaktan ve hayallerini konuşmaktan kaçma. Karşındaki insana ve kendine bu şansı tanımalısın. Kendine has dünyanı, sevgiyle doldurabilecekken yalnızlıkla doldurmana sebep olacak kaçışlara sığınma. Korkuların ya da vazgeçişlerin senin sevginin önüne geçmemeli. Belki de birilerine aşkı öğretmek için varsın.

Yazarın Tüm Yazıları