Öfkelenme! Sadece biraz daha fazla yardıma ihtiyacın var.

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Ay sabah 8.26’da Koç burcuna geçiyor. Ay ve Merkür arasında sıcak bir açı var. Geçmişin yaralarını sarıyor ve yeni bir dönemin kapısını aralıyorsun. Şimdiye dek elinden geleni fazlasıyla yaptınız, olmuyorsa zorlamayın...Sevdiğin kişilerle huzurlu olun. Duygusal anlamda kendinizi öfkeli hissedebilirsiniz. Bunun nedeni daha fazla yardıma ihtiyacınız olabilir.

Çevrenizden yardım almayı ihmal etmeyin. İnsanlara güven duymak şu sıralar sizi korkutuyor olsa da yine de şans vermek kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır. Bazen sadece kendiniz için bazı duyguları bağışlamanız gerekebilir. Tutunduğunuz dalın kesilmesi sizleri kısa süreliğine üzüntü içerisinde bıraksa da çabuk toparlıyorsunuz.

Sorgulamalarınız yerini çözüme ulaşarak ferahlığa bırakıyor olacaktır. Finansal konularınızdaki hassaslığınız temkinli hareket etmeye sizleri taşımalıdır. Yaşadığınız farkındalıkla birlikte geleceğinizi planlarken ruhunuzun uyanışıyla birlikte çok farklı bir hayata adım atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde aniden gerçekleşebilecek olaylara tepkisel yaklaşmadan önce sakinlikle olayları analiz etmeyi denemelisiniz. Tutkularınız yaşamınızı belirlerken, yaşamınız da geleceğinizi belirleyecektir.  

Haberin Devamı

Bu akşam sizlere bir sürprizimiz var. Artık “Astromatik Show” TGRT EU kanalında sizlerle olacak. İlk yayınımızda bizi yalnız bırakmak istemezseniz cumartesi akşamı saat 20:00’da sizleri bekliyor olacağız. Canlı yayın olacağı için ve instagram canlı yayından katılanları programa alacağım için mutlaka instagram astromatik hesabımızı takip etmeyi unutmayın. 

Günün Motivasyon Sözü: “Bağışlamak, bir mahkumu serbest bırakmak ve o mahkumun siz olduğunu keşfetmektir.” 

Koç: Kendinizi doğru şekilde ifade edemediğinizi düşünüyorsunuz. Tekrar tekrar açıklama yapma gereği duymanız öfkelenmenize yol açabilir. Süreçten memnun olmayabilir ve öfkenizi kontrol edemeyebilirsiniz. Yüklerinizi hafifletin. 

Boğa: Geçmişte sizleri yaralayan konuların etkisi hala devam ediyor. Kişisel bir hesap kapatma düşüncesi içerisindesiniz. Doğru hamlenin nasıl olması gerektiği konusunda çekinceleriniz olacaktır. Ama sağlıklı düşünerek doğru cevabı bulabilirsiniz.  

Haberin Devamı

İkizler: Toplumun dışladığı kişilere sahip çıkacaksınız. Ortada bir haksızlığın olduğunu düşünmeniz gereken müdahaleyi yapmanızın önünü açacaktır. Ötekileştirilen kişilerin sesi olmak, o insanlara yardımcı olmak size iyi gelebilir ve motivasyon gücünüzü arttırabilir. 

Yengeç: Çalışma ortamınızda zor bir gün olabilir. Duygusal baskı karşısında öfkenize hakim olamayarak sert davranışlarda bulunabilirsiniz. Sizin için zor geçen bugün evdeki ortama da yansıyabilir ve aile ilişkileriniz biraz gergin bir hal alabilir. 

Aslan: Sağlıklı düşünmeden harekete geçmeniz yanlış bir hamle olacaktır. Sizlerin iş işten geçtikten sonra farkında olmanız özür dilemeniz için yeterli zamanı oluşturmayabilir ve düşüncesizce hareket etmenin pişmanlığını yaşayabilirsiniz.  

Haberin Devamı

Başak: Endişelerinizin seviyesi yükseliyor. Psikolojik destek almaya karar vererek sürecin üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Kafanızda her şeyi daha da abartarak düşünmeniz sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir ve istem dışı kırıcı cümleler kurabilirsiniz.  

Terazi: Aşk hayatınızdan şikayetçisiniz. Duygusal yaralarınızı iyileştiremeden hata üzerine hata yapmanız çıkmaz bir sokakta yön arıyormuş hissi uyandıracaktır. Bu kaybolma duygusu sizi depresyona sokabilir. Kendinize ve ilişkinize haksızlık etmeyin. 

Akrep: Çalışma alanınızda ekip arkadaşlarınız ile sorunlar yaşama ihtimalinize karşı önceden tedbir almak isteyeceksiniz. Sezgilerinizin güçlü olması farkındalığınızı yükseltiyor. Böylece yönetme gücünüzü doğru kullanarak büyük olayların önüne geçmiş olacaksınız. 

Haberin Devamı

Yay: Sahne önünde sizleri zor durumda bırakmak isteyenler olabilir. Sizlere duygusal olarak yön tayin etmek isteyeceklerdir. Bu durum sizi demoralize etse bile kendinizi silkeleyerek yeniden gücünüzü ortaya koymaya sebep olacaktır.  

Oğlak: Ailenize karşı yaralayıcı diyaloglar içerisinde olmamalısınız. Yaşadığınız sıkıntıların bütün nedenlerini ailenizde aramanız bireysel açıklarınızı kapatamayacaktır. Kendinizi sürekli haklı çıkarmaktan vazgeçin.  

Kova: Yakın çevrenizden aldığınız zararların sayısını siz bile unuttunuz. Artık tek dostunuz yalnızlık olacaktır. Kendinizi geriye çektiğiniz an mutluluk yaşayacaksınız. Ağır deneyimlerinizin hakkını verecek. Özgürlüğünüzün ve bireysel olmanın tadını çıkaracaksınız. 

Haberin Devamı

Balık: Maddi sorun yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkan ve geçmişe dayalı konuda yardım alacağınız kişilere acil olarak ulaşmaya çalışacaksınız. Bu süreç stresli olabilir ve hassas yapınız her şeyde alınganlık göstermenize neden olabilir.  

Yazarın Tüm Yazıları