Merkür Kova Burcuna geçti! Hınç duymayın, özgür düşünün.

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

8 Ocak 2021'de astrolojide iletişim şeklini temsil eden Merkür gezegeni değişti.

Kova'daki Merkür 8 Ocak'tan 15 Mart 2021'e kadar sürecek.30 Ocakta Merkür yılın ilk gerilemesini yapacak.

Mars’ın boğa burcuna geçişiyle bu tarihi dönem uzun yıllar unutulmayacak gibi görülüyor. ABD’de yaşanan olaylar basit ve geçici türden olmayacak. Burada sert ve devrimsel olaylar gelişirken kişisel hayatlarımızda da devrim niteliğinde önemli değişimlere ve ayaklanmalara doğru ilerleyeceğiz. ABD bir müddet sonra hiçbir şey olmamış gibi ilerlerken aslında 20 Ocak 2021 tarihi ile birlikte yine olayların yükselmesiyle karşınıza çıkabilecek.

 

Öyleyse bu tarihi zamanı kendi yararımıza nasıl kullanabiliriz? 

 

Haberin Devamı

Sizler 04 Mart tarihine kadar yeni bir şeyler başlatmayı seçebilirsiniz. Şimdi anlamlı bir şeyi başlatma zamanının geldiğini söylüyor.

 

 "Başlamak istediğiniz, derinden bağlı olduğunuz ve gerçekten yoğun bir şekilde çalışmaya istekli olduğunuz ve uzun bir süredir yapmak istediğiniz bir şeyi başlatmak için harika bir zaman içindesiniz”.

 

Bununla birlikte, başlattığınız girişim ne olursa olsun, anlamsızca başlayacak bir şey değil. Bu, gerçekten inandığınız ve istediğiniz bir şey olacak. Yeteneklerinizi, zamanınızı ve enerjinizi geride bırakan her şeyi terk etme niyetine giriyorsunuz.

 

Belki bir kitap yazmak, yeni bir kariyere başlamak ya da aday olmak için eğitim almak isteyeceksiniz. Her ne ise, şimdi bu hayalleri eyleme geçirme ve bu gelecek döngünün tonunu belirleme zamanı diyebiliriz.

Artık beklemeyin.

 

 

Dünya için OCAK-ŞUBAT-MART anahtar kelimeleri:

Avrupa’da Irkçılık, İslamofobi, Yabancı Karşıtlığı, Küreselleşme, Avrupalı Kimliği, Konstrüktivizm, Kimlik İnşası

 

Haberin Devamı

Merkür Kova burcuna, Venüs oğlak burcuna geçti!

İlişkilerde soğuma ve mesafe koyma noktasına gidebilirsiniz. Şu an işler düşündüğünüz gibi gitmeyebilir. Size ölen biten sevgiliniz ya da eşiniz ne oldu da bu kadar soğuk oldu ?

Ya da siz neden bu kadar soğumaya başladınız?

 

Bazı büyük değişimler olurken;

 

Heves ve iştahın yerini daha karanlık duygulara bıraktığı, yerine getirilemeyen vaatlerin insanlarda artık istek değil hınç uyandırdığı, sokağa düşmenin zihinlere özgürlük olduğunu düşündüğümüz bir sürecin içindeyiz.

 

Tarih hep tekerrür ediyor. Bize düşen sağduyulu olmak, bol bol okumak ve yaşamı gözlemlemek. Dünyanın girdiği bu kaos içinde mümkün oldukça kendi içsel gücünüzü yükseltmek önemli olacaktır. İsyankar olmak kimseye bir şey katmaz. Sizler sadece en akılcı yönünüzle sınırlarınızı çizerek ilerlemeyi seçin.

Haberin Devamı

Bu dönemi en verimli şekilde kullanacağınıza inancım yüksek…

Çünkü sizler birer yıldız savaşçısısınız ve her gün bu yazıları okuyorsunuz.

 

Merkür kova burcunda neler yapmalıyım.

Bu, tutku ve eylem zamanı. Önem verdiğiniz konularda sorumluluk alın.

İşleri gerçekleştirin! 30 Ocak tarihine kadar işlerinizi tamamlayın.

Dağınık iletişime rağmen, fikirler uçacak ve yeni yollar içine girebilirsiniz.

Şansınızı denemekten ve yeni girişimler başlatmaktan korkmayın.

Yeni fikirler yeni ödüller getirebilir.

Kova burcundaki Merkür'ün sizi kişisel olarak nasıl etkilediği burcunuza bağlıdır. Bunu da mahmhure.com sayfasından okuyabilirsiniz.

Pazar günü saat 13:00-15:00 arası Radyo D “Astromatik Cevaplıyor” programımızda tüm detayları ile bunları konuşacağız. Saatlerinizi kurunJ

Yazarın Tüm Yazıları