Merkür gerilemesi başladı! Dikkatinizi toplayın.

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Ay, İkizler burcunda boşlukta ilerliyor, akşam 19.11'de Yengeç burcuna geçiyor; gerileyen Merkür ve Uranüs ile ilk karesini yapıyor. Bugün kafan dalgın olabilir. 

Her şeyin ortaya çıktığı zamanlardayız, sabırlı ol. Aşırı tepki ve aceleci davranışlardan kaçın. İlahi adaleti doğrulukla bekleyenler kazanır. Kendinizi yazarak ifade etmen doğru olacaktır. Söylemleriniz çok ağır ve zorlayıcı olabilir. Aniden içinize gelen ben daha fazla dayanamıyorum duygusu size hata yaptırmasın. Her şey değişir ve değişecektir. 

Önemli olan bu süreçte sizlerin ilişkilerinizi ve durumunu nasıl koruduğunuzdur. İşlerimizi mümkün oldukça verimli bir şekilde yapmak için duygularımızı bir kenara bırakmalıyız. İlişkilerde fazla temkinli ve savunmacı olabiliriz. Duygusal olarak sağlam bir ilişki yaratmak istiyorsanız, gardınızı düşürüp uzlaşmacı olun. Bu dönem farkındalık yaratmak istiyorsanız insanlara karşı saygılı olun ve empati yeteneğinizi arttırın. 

Haberin Devamı

Yarın güneş ve Plüton oğlak burcunda tam kavuşum yapacak. Ruhunuzun ışığını söndürmeye çalışanlar olacaktır. Onlardan uzak durun. 

Ve Ayrcıa Bunu bu akşam 22:00’da TGRT EU kanalında sizler için hazırladığımız “astromatik canlı Show” da konuşacağız. Artık astromatik hanım televizyonda sizlere bu bilgileri daha evrensel veriyor olacak :) 

Görüşmek dileğiyle…

Günün Motivasyon Sözü: “Kalem kılıçtan keskindir, dil ise ikisinin bir araya gelmesinden daha keskindir.” Marcus Garvey

Koç: Kariyer hayatınızda bir dönüm noktasındasınız. Geçmişin korkularını yenerek yeniden başlangıç yapabilmeyi kabullenmelisiniz. Yeniden başlamak sizi daha güçlü kılacak ve hedeflerinize hızlı gitmenize sebep olacaktır. 

Boğa: Yer değişikliği yapabilecek güce sahip olduğunuzu hissediyorsunuz. Geçmişin geride kalması kendinizi iyi hissetmenize olanak sağlayacaktır. Yeniliklere merhaba demek için gerekli olan içsel motivasyonu fazlasıyla hissedeceksiniz. 

İkizler: Miras konularınızda yeni bir gelişme yaşanabilir. Beklenmedik gelişme sizlerinde karar değişimine gitmenize neden olacaktır. Varolan kararınızı değiştirebilir, adaletli dağıtım olana kadar süreci beklemeye alabilirsiniz. 

Haberin Devamı

Yengeç: İlişkinizde son noktaya geldiğinizi düşünmek istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince savaşmak isteyeceksiniz ama bu savaş tek taraflı olabilir. Karşı taraf bu konudaki net fikrini sizinle paylaşmak için kısa zamanda görüşmek isteyecektir.  

Aslan: Ailenizin sizlerden sakladığı gerçeklerle yüzleşiyorsunuz. Duyduğunuz gerçekler karşısında duygularınız çok değişken olabilir ve süreci nasıl yönetebileceğinizi kestiremeyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak sağlıklı karar almanıza yardımcı olacaktır.

Başak: Yeni bir imaj kazanmak için fiziki değişime gideceksiniz. İlk olarak görünüşü değiştirmeniz yeni başlangıçtaki sürecinizde sizleri motive edecektir. Bu değişim sizi güçlü kılarak özgüveninizi artıracaktır. 

Haberin Devamı

Terazi: Aile büyüklerinize karşı geliyorsunuz. Sizleri yönetmek istemeleri tartışmaların fitilini ateşliyor. Zıtlaşmalardan kaçının. Sözlerinize ve üslubunuza biraz daha dikkat ederseniz sonraki pişmanlıkların önüne geçmiş olursunuz.  

Akrep: İletişim tercihlerinizi değiştirme kararı alıyorsunuz. Artık herkesle yeterince samimi olmayacaksınız. Verdiğiniz bu karar yakın çevreniz tarafından algılanamayabilir ve eski sizi özlediklerini söyleyerek değişiminize engel olmak isteyebilirler.  

Yay: Güven aramaktan yoruldunuz. Güvenilir olmak sizin için yeterli olsa da toplum için de yer edinmeniz için yeterli olmuyor. Kişisel özelliklerinizi arttırarak bu değişimi farklı yollarla ifade edebilir ve insanların size olan bakış açısını değiştirebilirsiniz. 

Haberin Devamı

Oğlak: İlişkiye başlama adımını karşıdan bekleme kararınızı yineliyorsunuz. Bunu karşıdan beklemek yerine ilk adımı siz atabilir ve bir ilki siz gerçekleştirebilirsiniz. Duygularınızı toplumsal normlar altında ezmeyin.

Kova: Yeniden başlıyorsunuz. Rahatsızlığınızı tamamen üzerinizden atarken özgürleşmiş hissedeceksiniz. Hayata yeniden doğmuş gibi hissedebilir ve özgürlüğünüzün kıymetini bilerek her anın tadını çıkarabilirsiniz. 

Balık: Geçmiş tecrübelerinizin yardımı ile beklenmedik anda ortaya çıkan sorunları kısa sürede atlatacaksınız. Olaylara farklı perspektiflerden bakmak sizin ufkunuzu açarak deneyim alanınızı genişletmenize sebep olacaktır. 

Yazarın Tüm Yazıları