Mars Oğlak burcunda! Stratejik hareket eden kazanır!

Haftanın Gündemi

Haberin Devamı

* 24 Ocak Mars Oğlak Burcunda

* 29 Ocak Oğlak Burcunda Merkür Plüton Kavuşumu

* 29 Ocak Venüs Oğlak Burcunda İleri Harekette 

Ay, Terazi burcunda ilerliyor. Mars, Oğlak burcuna geçiyor. Duygularını sakince ifade etmen ve düşünmeden konuşmaman gereken bir gündesin. Mola ver. Böylece neyin önemli olduğuna ve neyin yararlılığını yitirdiğine dair daha net bir resim elde edebilirsin. İş hayatında daha hırslı ve daha hesapçı olabilirsiniz. Ufak tefek hesaplar içine girmeyin. Çok çalışmak ve kendini yeniden yapılandırmak sizler için bugün en önemli konulardan olacak. İş hayatınızda mobinge dikkat edin. Özel eşyalarınızın karıştırılması ya da başka insanların size karşı cephe alması gibi konular gündeminizde olabilir. Bedeninize ve kendinize önem verin. 

Haberin Devamı

İlişkiler ve Para Piyasasında Büyük Değişim Başlıyor 

Merkür’ün 6 Mart 2022’ye kadar Oğlak burcundaki ileri hareketi süresince ilişkilerimize ciddiyet, disiplin ve kurallar ön planda olacaktır. Yüzeysel ilişkiler yerine derinlik ve samimiyet duygusu ön planda olacaktır. Ayakları yere sağlam basan birlikteliklerin dönemi başlıyor. 

Oğlak parayı temsil ettiği için mali durumunuz büyük bir artış gösterirken, kripto para piyasası ve dövizde tekrardan ani artışlar görülebilir. İnşaat sektörü ve konut piyasaları ile ilgili destekleyici koşullar ön plana çıkarken, yatırım yapmak isteyebiliriz. Bu süre zarfında tanıştığınız insanlar, ilerleyen zamanlarda kariyerinizde büyük bir rol oynayabilir. 

Venüs Oğlak burcundayken olumlu etkilenecek burçlar: Boğa, Başak ve Oğlak

Venüs Oğlak burcundayken zorluklarla karşılaşabilecek burçlar: Koç, Yengeç ve Terazi 

İnsan acaba ulaştığı şeylerin nankörü ulaşamadıklarının hayranı mı oluyor? Kazanma gücünün arttığı bu dönemde, kaybettiklerini düşünme. Şimdi yeniden kazanma zamanı… 

28 Ocak Cuma Saat 20:58’den 29 Ocak Cumartesi Saat 11:08’e Kadar Ay Boşlukta olacak bu hafta için not alın! 

15 Şubat haftası ABD için yeni bir düzenin ilk başlangıcı olacaktır. Sistem kurma projesi adı altında, askeri müdahaleler, geçmiş konuların yeniden açılması, yöneticilerin gizlediği gerçeklerin ortaya çıkması, sağlık sorunları, yeni toprak kazanma çabaları ve ekonomik gerçekler yeni bir müdahalenin kapısını aralayacaktır. 

Haberin Devamı

Günün Motivasyon Sözü: “Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa, bugün yeterli değilsiniz demektir.” Earl Wilson 

KOÇ: İkili ilişkiler adına sürpriz gelişmeler olabilir. Maddi konularla ilgili kendinizi güçlü hissettiğiniz bu dönemi yeni iş birlikleri yaparak geçirebilirsiniz. Olumlu güzel gelişmeler bu aralar kapınızı çalabilir. Olayları doğru değerlendirmeye gayret edin. 

BOĞA: Bugün yaratıcılığınız ön planda olabilir ve bunu olumlu değerlendirmek isteyebilirsiniz. Harekete geçtiğiniz her konu size olumlu dönecek ve parasal anlamda da katkı sağlayacaktır. Toplum içindeki itibarınızın arttığı bir zaman dilimindesiniz. 

İKİZLER: Partnerinizle vakit geçirmek istediğiniz bugünü güzel değerlendirebilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi dolduruşa getirmemeli kuruntularınızdan uzak durmalısınız. 

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularla ilgili bugün bazı düzenlemeler yapabilir ve gelir gider dengenizi tekrardan ayarlayabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatça ifade edeceğiniz bazı görüşmeler yapabilir ve keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. 

ASLAN: Bugün hayal gücünüz yüksek olabilir, marjinal ve güzel şeyler yaratabilirsiniz. Ama çevrenizde daha görünür olabilmek adına ekstradan çalışabilir ve çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Güç oyunları konusunda daha dikkatli olmalısınız. 

BAŞAK: Bugün kırılgan bir ruh hali içinde olabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizle konuşup kendiniz için bir şeyler yapmak size oldukça iyi gelecek ve kendinizi daha fazla önemseyeceksiniz. 

Haberin Devamı

TERAZİ: Yakın çevrenizde bir arkadaşınız da bir araya gelmek ve onlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Hedefleriniz ve düşünceleriniz konusunda onların fikirlerine danışabilir ve düşüncelerini önemseyebilirsiniz. Hedeflerinizi yeniden oluşturma isteği size iyi gelecektir.

AKREP: Bugün gündeminiz kariyer konuları olabilir. Kendinizi yeniden değerlendirip eksikliklerinizin üzerine düşünebilirsiniz ve bunları değiştirmek için bir değişim arzusuna bürünebilirsiniz.

YAY: Yabancı kültürlere olan ilginiz bugün yoğun bir şekilde hissedilebilir ve bununla ilgili bilgi toplama süreci içine girebilirsiniz. Planlarınızda sürpriz değişimler olabilir ve ani seyahat planı yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Duygularınızın yoğun olması bugün sizi kuruntularınıza esir yapabilir ve bunun üzerine yanlış kararlar alabilirsiniz. Mantık çerçevesi içinde düşünerek hareket etmeniz yanlış kararlarınızın önüne geçmesine neden olabilir.

KOVA: İlişkilerinizle ilgili konular üzerine düşünmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınızı tekrar gözden geçirebilir ve partnerinizle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Konuşmalarınızda restleşmekten uzak daha yapıcı olmaya özen gösterin.

BALIK: İş çalışma ortamımızda bazı değişiklikler olabilir ve bu durum sizi oldukça şaşırtabilir. Ekonomik anlamda bazı güzel gelişmeler sizi heyecanlandırırken aynı zamanda motivasyonunuzu da arttıracaktır.

Yazarın Tüm Yazıları