Mars 29 derece

Mars 29 derece: Yaşam mücadelesine kendini uygun hissetmiyorsun.

Haberin Devamı

Günaydın haftanın en önemli gününden merhaba; 

Bugün artık Mars gezegeni son derecelere geliyor. Sanki içinizde bir yerde sabrınızın son taşan yerlerini görmemek için kendinizi zor tutuyorsunuz. Kendiniz anlamsız noktalarda ağlarken bulabilirsiniz. Kimsenin empati ve duyarlılık içinde olmaması size daha fazla ıstırap duygusu verebilir. Şu an içinde bulunduğunuz düzensizlik içinde nasıl bir düzen getireceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Bu dönem özellikle hayatınızda nelerin gerçekleşeceğini ya da nelerin gerçekleşmeyeceğini göreceğinizi söyleyebiliriz. Çok iyi bir görme potansiyeliniz olacak. 

Ama bu iki yönde sizin kararınız olacak. 

Ya dehanızın zirvesine ulaşacaksınız ya da mütevazi zanaatkarlığınızın ovalarında saklanacaksınız… 

Bu iki dengeyi kurmakta zordur. Çünkü insan kendini kudretli ve sağlam bir yetenekten oluştuğunu düşündüğünde aslında kıymetli olan o rafine yeteneği kaybedebilir. İşin içine kibir girebilir. Burada üslup yanılgısı tehlikeli derecelerde işlerinizi karıştırabilir. 

Haberin Devamı

İnsanlar veya hayatınızdaki olaylar hakkında sağlam bir yargıya varmak için doğru zaman! 

Bu dönem özellikle çevrenizdeki kötümser insanları temizleyin. Birçok umut ve bugüne kadar getirdiğiniz projelerinizi terk etmeyi düşünmeyin. Zihniniz sonsuz sayıda düşünce ile dolu… Bunlar ancak sizler için şu an şüphe ve kuşku durumunuzu daha fazla yansıtıyor. Kendinizi bir şeylerden uzaklaştırmak istiyorsanız ya da vazgeçmek duygusu içindeyseniz mutlaka Doğa’ya karışın. Ağaçlara bakın ve sonra gökyüzüne… Doğa güçlüdür ve sizi kolayca yoldan çıkarılabilir. 

Hayallerimiz gerçekleşmiyor gibi gelse de şu an için acele etmemeliyiz. Bu illüzyona girmeyin. 

28-29 dereceler Şüphe ve değişim dereceleridir. 

Buralarda sistem sizi bir konuda fazlasıyla harekete geçirir. 

Bu kişinin birçok hayali olacak ve yine de hiçbiri gerçekleşmeyecek hissi verir. Dolayısıyla ne kendine ne de tasarımlarına güveni olmayacaktır. Değişmek için şüphe duymak gerekir ama aynı zamanda kendinize ve yeteneklerinize güvende duymalısınız. 

Haberin Devamı

23 Nisan’dan sonra Mars’ın yengeç burcuna geçiş yapmasıyla en azından bu duygulardan daha fazla sıyrılmış olacaksınız. Bu birkaç gün bunu fark edip yönetebilirseniz daha doğru kararlar içinde mutlaka olacaksınız. 

Kısaca; insan beyni değirmen taşına benzer. İçine yeni bir şeyler atmazsanız kendi kendini öğütür durur. Bu yüzden hayatı çözülecek bir problem değil, yaşanacak bir hakikat gibi görmek buna bağlıdır. 

Mutlu günler dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları