Koç yeniayı! Asıl soru bana kimin izin vereceği değil, beni kimin durduracağı

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Bugün koç burcunda bir yeniay gerçekleşti.

Hem bununla birlikte yeniay doğarken Ramazan Ay’ının ilk gününe uyanış sağlayacağız.

Hoş geldin Ramazan ayı diyoruz.

Allah, tekrardan bu aya bizleri birlikte kavuşturdu. Ben hem ramazan ayının ilk girişi hem de yeniay zamanı olması durumuyla “nasibini alma” yeniayı diyorum.

Venüs gezegenin bu kadar etkin olması ve koç burcunda olması bu Ay’ın nasibinizi almak olarak değerlendirebilirsiniz. Bu önünüze gelenlere bu şekilde bir farkındalık katabilirsiniz.

 

Nasip nedir?

 

Ne eksik ne fazla, insanın tam alacağı şeydir.

Hayatın telaşında genellikle unutulur.

Fakat bazen bütün ağırlığıyla hissedilir ki "olacağına varır her şey".

Haberin Devamı

Kendini paralasan değişmez. Âmâ bir o kadar da paralamak gerekir. Nereye çeksen gelir, her sorunun cevabı olabilir bu kelime.

O kadar hoştur.

 

Şu sıralar;

Uçurumun kenarında hissediyorsun kendini,

Bir adım atsan uçurumdan düşmen an meselesi.

Şiddetli bir rüzgâr esiyor ama tüm soğukluğu bedenine işlerken, her bir darbesi yüzüne çarpıyor. Put gibi durduğun uçurumdan geçmişini, hayallerini, heveslerini, sevdiklerini, kalbinden kovduklarımı, geçmişte yaptığın hataları ve ufka yakın yerlerde geleceğini görüyorsun…

 

Kafan karışık, kalbin yorgun, ruhun bulanık.

Her şeyi kabullenip yoluna devam etmek mi yoksa her şeyden vazgeçmek mi?

 

Zihnin ve kalbin, düşünce ve his senkronunu tutturmayı başaracak mı?

Şu an ve hiçbir zaman hiçbir şeyi tam olarak bilemeyeceğiz.

Karar almanın zor olduğu yer aslında senin, hissetmekten korktuğun yerdir.

Yani kendindesindir…

Sakin ol şu an kendine vardın. Korkma orası en güvenli yer…


Geçmişte olanlara, şimdinin anlamsızlığına inat içindeki değişen bir şeyler oluyor ve sen bunlara "nasip" diyorsun. Tek bir kararla geçmişine hükmetmeye, geleceğini fethetmeye doğru gidiyorsun… Bu yeni başlangıca ve yeni döneme hazır olmalısın. Bu bir süreç ve yaklaşım 8 yıl boyunca hayatının en önemli alanı olmaya aday…

 

Haberin Devamı

Bu yeniay da Plüton Uyumsuzluğu

 

Plüton uyumsuzluğu demek, ruhsal değişim demektir ve genelde aynı zamanda da maddi açıdan büyük çalkantı demektir. Ancak Plüton, bizim güneş̧ sistemimizin en yavaş̧ gezegeni olduğu için yıl boyu bu dolay­larında kalacaktır. Bu dünya çapında, özellikle de ABD açısından, pek bunalımlı bir dönem görünmektedir.

 

Sadece a­yın 27 Nisan sonrası bu dönem içinde kozmik gerilim yoğunlaşacak.

 

Başlattığınız işlerde aşk ve paranın bir arada gittiği bir dönemin gücü başlayacak.

 

Hayatınızda ya her ikisine de sahip olacaksınız ya da her ikisinden de vazgeçeceksiniz desek pek yanlış söylemiş olmayız. İçinde hikayesi olan ya da aşk ile yaptığınız işlerinizi güçlü bir şekilde hayata geçiriyorsunuz. Bu zaman sizleri çok zorlayacak gibi gelecek ama yine de sizlerin buna gerekli cesaret gösteriyor olması tüm zorlukları aşmanıza yardım edecek. Yine benzer gökyüzü konumlarında yıllar önce Çernobil krizi yaşanmış. Umarım böyle bir felaket bir daha yaşanmaz ama şu an Ukrayna ile ilgili bazı farklı gelişmeler ve krizler var. 2011 yılında meydana gelen FUKİŞİMA kazası da benzerlikler sergiliyor. Yani koç dönemleri gerçekleşen yeniaylar pek de masum olmayabiliyor. Mars’ın ikizler burcunda ilerlemesi ve Venüs-Plüton’un bir çevre düzenlemesi olarak düşünülmesi gerekirse çevremizdeki bazı düzensizliklere neden olacak güçlü olayları da gösterebilir. Hep birlikte inceleyip, izleyeceğiz.

 

Haberin Devamı

Astroloji kehanet değildir.

 

Lütfen astrolojiyi bir yerlere sığdırmaya çalışmayın. Astroloji kehanet değildir. Astroloji bir sanattır. İstatiksel bir analiz çalışması barındırır.

 

C.G.Jung sözleri ile bitirelim:

 

"Eğitimi yetersiz kalmış̧ kişiler, her ne kadar, şu son zamanlara değin astroloji ile alay edebilecekleri­ni sanmışlar, onu çoktan defteri dürülmüş bir sözde bi­lim olarak görmeye kalkışmışlar ise de halk ruhunun ta derinlerinden su yüzüne çıkan bu astroloji bugün gene, üç yüz yıldan beri terk ettiği üniversitelerimizin kapısını çalmaktadır."

 

Üniversiteleri bilmem ama kalbimizi çaldığı kesin :)

 

Mutlu günler dilerim…

 

 

Yazarın Tüm Yazıları