Kendini sevenlerin, rakibi olmaz

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Bu haftanın gündemini artık biliyorsunuz. Dün RadyoD programımızda sizlere uzunca anlattım.

Şayet haftalıklarınızı dinlemek isterseniz:

Bu haftanın en önemli konusu Mars-Jüpiter karşıtlığı olacak. Oldukça öfkenizi kontrol etmek ya da ani gelişen olayları kontrol etmek bir bakıma zor gibi gelebilir.

Sıkı durun ve ayağınızı yere sağlam basın. Kararlı olun ve ilerleyin. Kimseyle savaşmayın.

2009 yılını oldukça önemsiyorum. O yıllarda neler yapıyordunuz ve ne gibi kararlar almıştınız. Tereddütleriniz var mıydı? Ya da kararlı olmak o dönem hayatınızı mı kurtardı? Bu zaman dilimini bir inceleyin. Neler vardı ve neler gelişiyordu. Bu dönemin sanki benzer gücünde bir zaman dilimine giriş yapıyoruz. O zamanda kötü şeyler yaşamıştım diyorsanız korkmayın. Bu kötü bir durum olacak anlamı değil. Aksine hayatınızla ilgili yeniden bir sayfa açacağınızı açıklıyor.

Haberin Devamı

Düzenli ve disiplinli olan kazanır!

Venüs Başak burcunda ilerliyor ve Mars gezegeni de başak burcuna geçiş yapacak. Başak burcu kurallar ve disiplin demektir. Aynı zamanda sağlık ve hizmet sektörünü bizlere anlatır. Bununla birlikte pandeminin başladığı etkileri anlatan Jüpiter kova süreci yeniden başlıyor. Ve ilk temasını 29 Temmuz’da gerçekleştiriyor.

Yeni kariyer ve iş fırsatlarına hazır olun.

Bu hafta iş hayatınızda çok güçlü başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bunlara karşı sizlerde özverili ve istekli olmayı seçin. Yeni bir iş hayatına başlamaktan eskiden kurtulmaktan korkmayın. Cesur olun ve yeni sisteme merhaba deyin.

Finansal dalgalanmalara dikkat edin!

Bu hafta ekonomik dalgalanmalar çok sert olabilir. Bu açıdan bunlara hemen yorum getirmeyin ve herhangi bir yatırımsal konu içine çekilmeyin.

Sosyal kurallar değişiyor!

Bu dönem sosyal ve toplumsal kuralların değiştiğini göreceğiz. Aslında devlet büyüklerimiz astroloji ile ilgileniyor olsaydı emin olun ki yeni yeniden bu gökyüzü olaylarının tekerrür edeceğini öngörerek mesela kesinlikle saatlerde bir esneklik getirmezlerdi. Bu şekilde insanlar daha agresif ve isyankâr olabiliyor. Bazı kuralları yap boz şeklinde yapmak yerine yeni dünya düzenin kuruluşuna hızlı bir geçiş yapsak iyi ederiz. Bu durum aynı şekilde eğitim sistemi içinde geçerli olacak. Eğitim sisteminin daha güçlendirilmesi ve belirli kurallar konulması gerekmektedir. Bu zamana kadar bunlar öngörülerek uzaktan sistemler daha fazla geliştirildi mi? Öğretmenler daha fazla manevi anlamda desteklendi mi ya da bu duruma karşı hazırlandı mı? Şimdi eylül asıl bizlerin insanlık derslerini alıp almadığımıza dair bir test sürecidir.

Haberin Devamı

Mars/Jüpiter karşıtlığı: 27-30 Temmuz arasında etkisi sürecek!

Asi ve sabırsız olabilirsiniz. Kendinizi kullanıldığınızı hissedebilirsiniz. Bu büyük enerjiyi birilerini suçlamak için değil sıkı çalışma ve disiplinli olma noktasında kullanın.

Disiplinden yoksun olabilirsiniz. Doğum haritanızda Satürn her ikisine de iyi açı yapmıyorsa veya genel olarak diğer gezegenlerinizle iyi açılara sahip değilse yüksek ateşe ve enfeksiyonlara karşı dikkatli olmalısınız.

Bu pozisyon sizi yanıklara yatkın hale getirebilir.

Mars/Jüpiter karşıtlığı sağlık açısından: CRP yüksekliği, yüksek tansiyon, ateş veya sinir gerginliği gibi durumları ön plana çıkartabilir. Temkinli olun ve sağlığınıza biraz daha önem verin.

Haberin Devamı

Astrolojiyi bilen bu haftanın kurallarını belirler!

Bu haftanın kuralları!

Bu etkinin, çatışmaları yükseltmesi ve sorunlarınızı gerçekten çözmeye götürmesi mümkün olacak. Küresel anlamda şu anki durumumuza bağlı olan bir dizi etkisi olabilir. Her şeyi kontrol edemezsiniz ama bu durumda biraz gücünüz olduğunu unutmayın.

1: Şirketinizde ya da çalıştığınız yerde canlılığı başlatan ilham veren siz olun.

2: Risk alan ve tehlikeyi davet eden tarzda hareketlerde bulunmayın

3: Aktif ve rekabetçi sporlara geçiş yapın. Terleyin.

4: Sınırlarını tanımakta güçlük çeken insanlara karşı hoşgörülü olun ve asla taviz vermeyin. Kavgayla beslenen aşırı heyecan arayışı içinde olan insanlara çok kolay denk geleceksiniz. Bunlardan biri sizde olabilirsiniz. Bunu ayarlayın.

Haberin Devamı

5: Büyük grupların oluşması ve büyük grupların sessizliklerini bozması mümkün olabilir.

6: Tipik sosyal kuralların, düzenlemelerin ve sorumlulukların sizin için geçerli olmadığını düşünebilirsiniz ve isyan edebilirsiniz. Kurallara uyun.

7: Arzular karşılanmadığında yıkıcı ve orantısız davranışlar sergilemeyin.

8: Kimsenin ağzının payını vermek için doğmadınız. Ters hareketlerden kaçının.

9: Kullanıldığınızı düşünüp hesap sorucu hareketler içinde bulunmayın. Kullanılmak sizin yetenekli ve işe yarayan biri olduğunuzu gösterir. İnsanlara faydanız olduğu için sevinip daha fazla çalışın.

10: Sessizlerin sesi olabilirsiniz ama tüm nezaketinizle bunu yapmayı deneyin. Gücünüz olduğunu ve bunu kullanmak için doğru bir zaman olduğunu söyleyebiliriz ama öfkeli değil.

Haberin Devamı

Mutlu güzel haftalar diliyorum…

Yazarın Tüm Yazıları