Hoş geldin 2021! Küresel ısınma ile ilgili herkes bir görev üstlenmelidir

Günaydın hepinize

Haberin Devamı

Güzel ve umut dolu bir pazar günü dilerim. Her yerde bir sürü kaos ve yeni senaryo okuyorsunuz. Herkesin, her şey için bir fikri var. Dünya bir şekilde öyle ya da böyle tüm gücüyle ilerliyor. Dün malum bir İzmir depremi oldu ve arkasından mutasyon haberini aldınız. Herkes söylenmeye başladı. 2021 tüm hızıyla başladı vs. diye…

Lütfen 2021 yılını manipüle etmeyin değerli yıldız savaşçıları… 

Mutasyon haberi 2020 yılında da vardı.

Deprem’in en büyüğü 2020 yılında yaşandı.2021 yılını dakika bir gol bir gibi ifadelerle lütfen mutsuzlaştırmayın. Bunu hep birlikte el birliği ile daha güzelleştirelim. Her şey şu an yeterince iyi gidiyor. Lütfen moralleri bozmayalım. Bizler 2020 gibi bir yılda ayakta kalmayı başardık. 

2021 yılında en önemli kuralınız:

Haberin Devamı

Negatif ve karanlığı ifade eden hiçbir şeyi hayatınıza dahil etmemek olsun. Korku senaryolarından özgürleşin. Kendi içsel yolculuğunuzla ilgilenin. Olması gereken olacak zaten. Endişe, korku ve kaos döngüsüne kapılırsanız hayatınızı sürdüremezsiniz. 

Hava çağında olduğunuzu ve bol bol havanızı temiz tutmanız gerektiğini hatırlatmak isterim. Güzel kokular içinde yaşamak ya da kötü kokular içinde olmak sizin seçiminizdir. Lütfen ruhsal hava kirliliğine bir son verin. 

Astrolojiyi verimli kullanın. Her gün astrolojide ne oluyor diye bakmak yerine genel anlamda süreç içinde kendinize planlar yapın. Haftalık ve aylık yorumlar üzerinden ilerleyin. Size korku veren bir durum söz konusuysa astrolojiyi takip etmeyin. Psikoloğa mı gidim yoksa astroloğa mı gibi düşüncelere girenleriniz olduğunu görüyorum. Bu iki ayrı konulardır.

Astrolog size hayatınızı belli sembollere dayanarak açıklayabilir ama sonrası ne olacak?

Yani bilmek güzel ama bildikten sonraki süreci yönetecek ruhsal gücünüz var mı?

Bazen her şeyi bilmek iyi değildir. Bilgi başkadır bilgelik başkadır. Bilgelik öğretilmez.

Bu yüzden psikolojik anlamda hep önceliğiniz uzman doktorlarımız tarafından olmalıdır. Sonrasında astrolojik haritanız sizin bir yaşam cilanız gibi ışıltı vermelidir. Işıltınızı söndüren hiçbir yer ve konumda durmayın. 

Haberin Devamı

Ay bugün başak burcunda ilerliyor. Burada size şunu yapın, bunu yapın demeyeceğim.

Ay başak burcunda ilerlerken genelde insanlar hangi ruh halinde olur ve siz nasıl bir bilinç ile ilerleyebilirsiniz bundan bahsedebilirim. 

Bugün daha fazla önümüzdeki haftanın planlarını yapmak için kullanın. Sizi hafta içine pratik bir şekilde hazırlayacak işler içinde olmayı seçin. Mesela neler pratik tutar sizleri düşünelim: 

1-Belki haftanın 5 günü giyeceğiniz kıyafetinizi planlamak.

2-Hafta içinde işe götüreceğiniz yemeklerinizi planlamak.

3-Ütülerinizi ya da çamaşırlarınızı çok fazla yarıda bırakmadan bitirmek.

4-İlişkilerde mükemmeliyetçi anlayışınız artarken karşınızdaki partnerinizi, çocuğunuzu ailenizden birileri gereğinden fazla tenkit etmeniz söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

5-Eski ve kullanılmamış eşyalarınızın size engel olmaması için temizlemek gibi… 

2021 Yılının en önemli konusu iklim değişikliği olacak. 

Lütfen bu dünya için sizlerde üzerinize düşen bir şeyler yapın. Ben ne yapabilirim ki değil...Yaşadığınız bu gezegen için ne yapabilirsiniz diye gerçekten oturup düşünün. Bu görevlerden birini kendiniz için seçin ve üstlenin. 

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için içinde bulunduğumuz dünyayı daha doğru kullanmamız gerekiyor. Küresel ısınmayı önlemek için olabildiğince toplu taşıma araçlarını kullanmak gerekir. Aynı zamanda çevreyi temiz tutmak ve gerektiği kadar tüketim yapmak, tarım ve hayvancılık işlerinde ilaç kullanımını azaltmak gerekir. Parfüm ve deodorant kullanımı da küresel ısınmayı hızlandıran etkenler arasında yer alıyor.

Küresel ısınma sonucunda mevsimler değişiyor ve yapış düzensizlikleri ortaya çıkıyor. Mevsimlerin ve doğanın dengesinin bozulması küresel ısınmaya bağlı olarak gerçekleşiyor. Bu nedenle herkes kendi üzerine düşen görevi gerçekleştirerek doğaya katkıda bulunmaya çalışmalıdır. Tek bir araç içinde bir kişi seyahat ederek egzozdan çıkan duman miktarını arttırmaktansa toplu taşıma araçlarını ve elektrik ile çalışan araçları kullanmaya gayret göstererek küresel ısınmanın önlenmesine katkıda bulunabilirsiniz. 

Haberin Devamı

Bugün Saat 13:00-15:00 arasında Radyo D ‘de ilk “astromatik cevaplıyor” programımız başlıyor. Her Pazar Radyo D’de artık canlı yayında önümüzdeki haftayı gökyüzüne göre konuşacağız ve planlar yapacağız. Canlı yayında burçlarınıza haftalık şarkılarınızı göndereceğiz ve sizleri canlı yayına alacağız. Çok keyifli bir 2021 bizleri bekliyor. 

Yıldız savaşçılarının artık bir canlı radyo programı var. Ütüleri ve ev düzenini bu saate ayarlamak iyi fikir olabilir…

Dünya’yı güzel bir yer yapacağımızdan eminim… 

Mutlu günler dilerim… 

Yazarın Tüm Yazıları