Güneş-Uranüs kavuşumu: Yaşam mucizesindeki masumiyeti bulun

Günaydın Yıldız savaşçıları; bugün Ay, Yay burcunda ilerliyor ve saat 19.16’da Oğlak burcuna geçiyor. Duygu durumunuz açısından alınganlığa fazlasıyla müsaitsiniz.

Haberin Devamı

Güneş-Uranüs kavuşumunun kesinleşeceği bugün kendinize zaman ayırmak ve ani çıkışlar yapmamak doğru bir tercih olacaktır. Hayata karşı her zaman aynı disiplinle yaklaşamazsınız. Zemin ve şartlar her an değişebilir ve sizin değişen bu durumlara karşı doğru tutumlar geliştirmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Beklenmedik gelişmeler keyfinizi kaçırabileceği gibi yerine de getirebilir. Bunun ayrımını yapmak için bugün her şeyden sizden yana. Gelen sinyalleri ve farklı sinyallerin de gelebileceği ihtimalini iyi okumalısınız.

Mucizeler biz insanlar içindir.

Geçen gün bu şekilde bir twit attım. Altına bir sürü yorum yazılmış. Beni neden bulmuyor. Nedense o mucizeler bizi bulmaz zaten vs. diye. Ben gerçekten sözlerin bir büyü olduğuna inanan biriyim. Ne istediğimiz o kadar önemli ki…

Haberin Devamı

Artık oturmaktan yoruldum sürekli yazı yazıyorum diye söylendim. Yürüyüş yapmalıyım işte sürekli otur otur olmaz filan diye kendime kızıyordum. Sürekli araba sürüyorum ve hiçbir yere yürüyerek gitmiyorum diyordum. 3 ay önce düştüm ve kuyruk sokumumu kırdım. Hiçbirinize de pek bahsetmedim. Böyle şeylerden bahsetmeyi sevmiyorum. Ama şimdi yeri geldi bir örnek olarak hayatınızda durması amaçlı paylaşıyorum. 1 ay ayakta yazı yazdım ve sadece yürürken ağrıyı hissetmiyordum. Araba kullanamadım. İstemek önemli bir durum. Neyi nasıl istediğinizde oldukça önemlidir. Mucize dediğiniz şeyin ne olduğunuzda tanımlamanız gerekir. Sizin için mucize nedir? Bir mucize olmaz mı? Hayatımız o kadar özenli bir mekanizma ki üzerinde asla uzunca kalıp düşünmüyoruz. Sürekli şikâyet etmek ve koşulları suçlamak dışında ilginç bir hareketimiz yok.

Şu sıralar değişen koşullar ve kontrolün bizim dışına geçmiş olması bizleri aşağılanmış hissettirebilir. Aslında kontrolün hiçbir zaman elimizde olmadığını hatırlamak kendimize olan inancımızı daha fazla kuvvetlendirecektir. Hakikatin zamansız prensiplerini fark edip bunlarla bilinçli bir uyum içine girmek sizlere daha fazla kazanım sağlar.

Yaşamı bizi güçlendirecek bir deneyim haline getirmek, ölümlü olduğumuzu kabullenerek yenilmezlik kompleksinden kurtulmak, tekâmül edip manevi erdemler kazandığımızda bile acıdan tamamen kurtulmuş olacağımızı ve bunun Allah’ın bizi görmediği anlamı taşımadığını idrak etmemiz gerekir.

Haberin Devamı

Akrep dolunayı ile birlikte aslında duygusal zorlukları anlayıp bunlarla baş edebilmek veya neyle ne kadar uğraşmanız gerektiğine kesin karar vermeniz gerekmektedir. Manipülatif yollarla güç kazanmak şeytana uymaktan başka bir şey değildir ve inanın bu da uzun vadede asla işe yaramaz. Kendinizi daha büyük amaçlara adayarak güçlenin. Bugün belki de yapacağımız en iyi şey gücümüzün sınırlarını kabul etmek ve yaşadığımız yenilgilerin aslında bir yenilenmek olduğunu kabul etmektir. Korku gereksizdir çünkü yenilgi ve acının bu üstünlük haliyle ilgilisi yoktur. Zorlukların olması sizin en iyi halinizin ortaya çıkması için büyük bir fırsattır.

Güneş-Uranüs kavuşumu etkilerinin size yansımaları neler olabilir?

Haberin Devamı

Koç: İş hayatınızda önemli değişimler söz konusu olabilir. Bu sizi şaşırtıcı bir noktada büyük bir adıma taşıyacak. Ne zaman mücadele etmeniz gerektiğini ve nerede bırakmanız gerektiğini çok iyi öğrendiniz. Şimdi sosyal statünüz güçleniyor.

Boğa: Yeni bir düzene sağlam bir geçiş yapıyor olabilirsiniz. Yaşamın hayatta kalma ve güvenlikle ilgili kaygılardan çok daha fazlası olduğunu ve yaşam süreçlerindeki o manevi anlamları keşfettiğiniz bu dönem size yeni bir yaşam tasarlıyor.

İkizler: Bu kavuşum insanları olduğu gibi kabul etmek olarak karşınıza çıkabilir. Hayatınızı daha iyi yönde değiştirme gücünü bulacaksınız. Sizler her ne kadar stresle uğraşıyor olsanızda bunu yok edecek teknik alt yapıya gayet sahipsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç: Hakikatinizi aradığınızı ve artık güvende olmak yerine iyi hissettiğiniz yerde olmayı tercih edeceğiniz bir süreci başlatacak. Daha özgün yaşamak ve ruhu özgür kılmak fikri için adım atacaksınız. Büyük bir yeniliğin ilk adımlarına ilerliyorsunuz.

Aslan: Yaşam sahnesinde oynamanız gereken roller yerini değiştiriyor. Bir amacı gerçekleştirme çağrısı içinde olabilirsiniz. Hayal kırıklıklarınızı düşünmekten vazgeçin. Yeniden denemek için harika bir dönem.

Başak: Yaşamı uzun süredir uzaktan izliyordunuz. Ne zaman harekete gececiğinizi bilemediniz veya geçseniz de istediğiniz gibi gitmedi. Şimdi yaşam sizi harekete geçiriyor. Uzun süredir verdiğiniz emekler ilahi olanla orta noktada buluşmanızı sağlayacak.

Haberin Devamı

Terazi: Ne kadar incinseniz de ilişkilerin sizin için ne kadar önemli olduğunu fark ediyorsunuz. Alma-verme dengesi kurmak ve sizden sağlanan faydanın size nasıl bir dengesizlik yarattığını hissetmek söz konusu olabilir. İlişkilerinizde büyük bir güç dengesi kazanıyorsunuz. İdeallerinizle pratiklerinizi uyumlayın.

Akrep: İçinizde sürekli bir şeylerin kayıp tehdidi içinde yaşamaktan vazgeçin. Krizleri fırsata döndürmek için çok iyi bir iç görüye ihtiyacınız var. Güç kaybı veya yoğun kırılganlık duygularınızı yönetmenin diğer bir yolu cesur yaklaşımlar sergilemektir. Bir yerde tutunmak için ellerinizi daha fazla kanatmayın.

Yay: Başarı ve yeni farkındalıklar içerisine ilerliyor olsanız da özgün ve dürüstçe yaşadığınız bir hayatı özlüyorsunuz. Son 5 yılın kaosunu artık hayatınızdan çekip alıp yeni bir döneme ilerliyorsunuz. Yaşamın büyük potansiyelini keşfetmek için risk almaktan yeniden keşfetmekten korkmayın.

Oğlak: Varoluşunuzu ilk kez belki de çok güçlü sorguladığınız bir döneme giriyorsunuz. Yaşamın doğal yasalarını keşfettiğiniz bu yeni süreçte hem maddi hem manevi bir başarı yakalamaya ilerliyorsunuz. Neyin işe yarar olduğunu anlamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Bundan sonraki hayat felsefeniz sevgi ve takdir olarak yer değiştiriyor.

Kova: Hayatınız içinde yaşadığınız her problemin daha geliştirilmesi gerektiğini ve buna bir atılımda bulunabilmek için toplumun düzelmesi gerektiği fikri sizi yoruyor olabilir. Daha yüce ve iyi bir amaca hizmet etmek isterken köşeye sıkıştığınız iş ve aşk gibi konular sizi iyice tahammülsüzleştiriyor. Kendinize soruyorsunuz “hayat bu kadar değil”.. Bizce de sizin için bu kadar değil. Bu hep Satürn işleri ve geçici..

Balık: Hayatınızda her şeyi basit bir noktaya çekmek istiyorsunuz. Abarttığınız ne varsa artık olmasını tercih etmiyorsunuz. Büyük resmi anlamak için çektiğiniz acılar ve zorluklar artık sonlanıyor. İnkâr ettiğiniz ve ruhsal by-pass ettiğiniz her şeyi mükemmel bir şekilde değiştirmeyi seçiyorsunuz. Masumiyetini yitirdiğini düşündüğünüz bu dünya içinde değişim ve gelişim bir zaman kaybı değildir. Aksine sizin katkınız birçok şeyi değiştirebilir.

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları