Güneş parlıyorken herkes parlar, insanı test eden fırtınadır!

Günaydın yıldız savaşçısı;

Haberin Devamı

Gökyüzü alıp başını bize sormadan hunharca giderken bizler yeryüzünde sağa sola savrulmamak için daha bir savaş veriyoruz. Zaman öyle ya da böyle akıp giderken bazı şeyleri fark etmenin yükü bizi daha derinden yaralıyor. Ama hayat böyle bir yer değil mi? 

Bazen öyle tuhaf duygular yaşıyoruz ki anlatmaya bile mecaliniz kalmıyor… 

Yazmayı o yüzden seviyorum…

Kendimi anlamak için yazıyorum…

İnsan başkasını anlamak için okuyor. 

Astrolojide böyle bir yer zaten…

İnsanın bu dünya üzerinde aklını kaybetmeden kendini idare etmesi oldukça zordur. Astroloji sizin akıl halinizi korumanıza yardımcı olur. Sizi yaşanılan tüm kötülüklere ve haksızlıklara rağmen ayakta tutan en sağlam ayaktır. Şöyle düşünün; depresyondaysanız veya kıskançlık krizindeyseniz ya da başka bir deyişle yalnızlık hissediyorsanız ne olursanız olun ya da kim olursanız bu durumla bir şekilde başa çıkıyor olmalısınız.  İsterseniz bilim adamı olun, isterseniz astronot olun isterseniz cumhurbaşkanı olun. Bu rahatsızlık verici durumu algılayarak değiştirmek sadece sizin elinizdedir. Ama tanımlayamadığınız bir duyguyu değiştirmek kolay mıdır? Kabul etmediğiniz bir şeyi değiştirebilir misiniz?

Haberin Devamı

Astrolojide tek önemli konu, insanın kendinin farkına var­ması üzerinde yoğunlaşmaktır.

Bu yoğunlaşma sırasında, doğum haritasının yorumunu yapan kişi ulaşabildiği her bilincin bağımsızlığına ve hür iradesine kesinlikle saygı duymalıdır. Hepimiz hayatımız da benzer olaylarla karşı karşıyayız ve hiçbirimizde bunun bir planı yok. Sadece hepimizin bir aileden gelen gen yapısı olduğu gibi ruhsal da bir gen yapı şeması vardır. Genlerle getirdiklerimiz gibi ruhsal getirdiklerimizde var. Astroloji bizi, ruhsal gen yapısını dikkatlice inceleme fırsatı verip ruhumuzun ve aklımızın hangi yaklaşımlara açık olduğuna dair bizi yakın mercek altına alabilir. 

Hayatın asıl temel amacı huzurlu olmaktır. İnsan kendi içinde huzuru yakalarsa otomatik bir barış sağlar. Huzur; İçinizdeki var olan potansiyelinizle, hayat içinde tanıştığınız iyi ya da kötü insanlar sayesinde aldığınız tecrübeleri aynı anda kullanmayı başarmanızla doğru orantılıdır. Büyümek ve gelişmek bu dünya üzerindeki en önemli görevlerimizdir.

Haberin Devamı

Eğer huzursuz olursak, sürükleniriz. Ve eğer sürüklenirsek, umutsuzlaşırız. Şimdiki zamanı kullanmayı başaramayız. Amaçlar olmadan, anlamlı hareketler olamaz. Ama yaşam harekettir. Bu nedenle hareket ederiz. Yanlış̧ başlangıçlarla ve amaçsız hareketler bizleri huzursuz eder. Kısa sürede boşluğu doldurmak için o zaman hatalar yaparız. Şimdiki zamanla gelecek günlerimizin arasında belli bir uygunluk taşımalıyız. Bulunduğunuz zamanı beslerseniz o zaman gelecek günlerinizi görkemli hale getirebilirsiniz.

Zaman zorlaştıkça kaygılarımız artıyor!

Satürn gezegeni zamanı anlatır. Gökyüzünde Satürn gezegeni hem Jüpiter hem Plüton gibi gezegenler tarafından köşeye sıkıştırıldı. Bu zamanı zorlaştırdı. Zor bir zamanda yaşıyoruz. Bu aşikâr. Güneş parlıyorken herkes parlar ama kişinin karakterini, gerçekliğini, sağlamlığını test eden şey fırtınadır.

Haberin Devamı

Güven çok önemli bir unsurdur. Bu sağlamlığın en alt temelinde yüksek güven kültürü vardır. Zaman zorlaştığında sizlerin güveninizi de test eder. Güven gittiği zaman bölünme ve ayrılmalar söz konusu olur. Düşük güven kültürüne sahipseniz zor zamanlarda mücadelenizi başkalarını suçlayarak ve isyan ederek geçirirsiniz. Ama eğer sahiden kendi merkezinizde kendinize güven duyarsanız o zaman gücünüzü duyduğunuz hayranlıkla yıkılmadan ilerlersiniz.

Yarının avantajlarını yaratın!

Bazen olmadığını düşündüğünüz şeyler hiç olmadığınız yerlerde karışınıza çıkar. Bu yüzden ne olursa olsun hayatınızda o an bir şeyin olması için değil sonraki zamanlarda daha iyi bir hayatın avantajını yakalamak için bir şeyler yapın.

Haberin Devamı

Hiçbir özrü “bahane” ile kirletmeyin demiş Benjamin Franklin ne güzel demiş;

Hata yapabiliriz,

İnsan hata yapmamak için kendine hep engeller koyar,

Hata yapmamak için bir kural koyarsak en kestirme yolu hiçbir şey yapmamak olurdu.

Hayatın en güzel yerinin kendi hatalarınızı görmek ve düzeltmek olduğunu fark ettiğinizde muhteşem bir özgürlük yaşıyorsunuz. Bugün telafi edebilir ve özür dileyebilirsiniz.

Bugün Ay-Jüpiter kavuşumu gerçekleşiyor ve siz oldukça kızgın, kırgın olabilirsin. Ama sistem sana diyor ki varsa bir hatan bugün güzel bir gün…

Eğer hala;

1-Geçmiş ve geleceğe takılı kalıp  “şu anı” kaçırıyorsanız,

2-Rızkınızdan endişe ediyorsanız;

3-Allah ile aranıza bir çok saçma şeyi (ritüel,insan baskısı,fikir çatışması) girmesine izin veriyorsanız;

Haberin Devamı

4-Günlük politik konular için başkalarıyla tartışıyor ve buna zaman ayırıyorsanız;

5-Pişmanlıklarınızı düşünüp yine pişman olurum duygusu ile sevmekten korkuyorsanız;

6-Zannetmek ile bilmek arasında bir fark olduğunu hala anlamadıysanız;

7-Bu oyunun kazananı olmadığını hala görmediyseniz,

8-Ruh yerine hala şekilciliğe takılıp kalıyorsanız,

9-Neden anlatmadın dememek yerine sormayı seçmiyorsanız;

10-Hala aşık olmaktan korkuyorsanız;

Kendinizden de özür dileyebilirsiniz…

Hem neden olmasın… Belki her şey burada değişir… 

Mutlu günler dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları