Gökyüzünde neler oluyor?

Günaydın herkese. Güneş-Jüpiter 83 yıllık bir döngüyü bitiriyor dedik tabi haftaya hızlı başladık. Sizlerin aklında binlerce soru aldı gitti.

Haberin Devamı

Pazartesi sabah bir kalktık;

1-İstanbul Sancaktepe de Helikopter düştü ve şehitler var.

2-Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşandı.

3-Sivasta yük treni ile yolcu treni çarpışıyor.

4-Pariste terör eylemleri var.

Aklınızdaki sorulara gökyüzü nasıl cevap veriyor bakalım.

Evet 83 yıllık döngünün girişi hızlı oldu ama şöyle bir baktığınızda listeye hepsi şaşırtıcı ve gerçekte öngörülmesi zor, inançlarımızı sorgulayıcı olaylar içerisinde bizleri şöyle bir düşündürdü. Gökyüzünde neler oluyor da bunlar oluyor diye birçok soru geldi. Artık yeni bir yıla doğru yol alıyoruz. Beklediğinizden farklı ve orijinal bir yıl içine girdiğimizi ben başından söyleyeyim. Bu yılda mı kötü ya da bu yılda mı benim yılım değil gibi fenomen cümleler kurmayalım ve gerçekçi olalım. Hayatımızda her zaman iyi, her zaman olumsuz gibi görünen şeyler yaşarız.2019 yılı da geride bıraktığımız yıllardan çok farklı olmayacak. Beklentilerinizi yükseltmek yerine geleni karşılamak ve gol yememek daha önemli gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Yukarıdaki listede beni en çok ilgilendiren Sancak Tepe’de bir mahalleye düşen helikopter oldu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah ne yazdıysa o oluyor, bunun önüne kimse geçemez. Olması gereken olacaktır, oluyor da. Bunu sorgulamakta doğru değildir. Âmâ farkında olmak, bizi yaratanı anlamak, inançlarımızı korumak ve bu gezegen üzerinde negatif olaylara karşı ayakta kalmak için gökyüzünü anlamaya çalışmalıyız. Düşünsenize yolda giderken önünüze helikopter düşüyor. Ne kadar imkânsız bir düşünce bakıldığında, ne kadar acı… Şehitlerimize Allahtan rahmet ve acılı ailelerine başsağlığı diliyorum…

Şimdi yaptığım gökyüzü transitlerinin araştırmalarına baktığımızda diğer kazaların olduğu zaman dilimindeki harita incelemeleri üzerinde çalıştım.

6 Eylül 2018- İstanbul Maltepe açıklarında,

10 Mart 2017- İstanbul Büyükçekmece'de düşen,

20 Mayıs 2011-Beykoz'da içinde düşen,

3 Nisan 1998- Taksim üzerinde düşen helikopterler…

Yukarıda tarihlere baktığımızda ortak noktaları Ay düğümleri dediğimiz kadersel yönde çalışan noktalara Satürn-Plüton ve Uranüs T-karesi dediğimiz zorlayıcı açıların tetiklenmesi ile oluşan kazalar olarak değerlendirilebilir.

Haberin Devamı

Şimdi düşünüyor olabilirsiniz bu “T-kare” nedir?

Biz nerden bilelim diye söyleniyor olabilirsiniz. Gökyüzünden ilham alarak yaşayan biz araştırmacı astrologların yaptığı tespitler üzerine, genelde insanlık tarihinde unutulmaz izler bırakan zamanlar olarak değerlendirilmiş. İnsanların ders alması gereken ve ne denli derin yaralar üzerimizde açtığını gördüğümüz zamanlar olarak kalmış. Yani tarih burada hem imza atıyor hem de unutulmaz yaralar bırakıyor. Öngörüler dahilinde enteresan olan 2019 yılı ocak ayı bu anlamda çok önem arz ediyor. Bu kazaların çok başka durumları ile karşılaşabileceğimizi öngörülebilir. Uçaklar, havaalanları veya başka nitelikte benzer durumlara çok dikkat edilmesi gereklidir. Hem de kişisel bazda haritalarınızda hem de ülke haritasında Ocak 2019 ve Temmuz 2019 dönemlerinin önemli geçişler yaratabilecek olayların öngörülebileceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

Sivas’ta yaşanan tren kazası da aslında Jüpiter’in Yay burcuna giriş yaptığını bizlere gösteriyor. Aynı zamanda Yolculuklar ve seyahatler ile ilgili çok önlemlerin alınması veya daha dikkatli olunması gereken bir dönem. Yanılgılara çok açık olan bu süreçte, ulaşım ile ilgili her türlü bakım ve çalışmaların tekrar gözden geçirilmesi gereken bir ders var konunun içeriğinde. İzleyip gözlemleyeceğiz. Hepimiz bu deneyin bir parçasıyız.

Gelelim hayatımızın en önemli konularından olan Acun-Şeyma mevzusuna;

Acun Ilıcalı bir ikizler erkeği-Şeyma Subaşı Yengeç kadını.

İkizler dolunayın da zaten acunun böyle net bir karar vermesi şaşırtıcı değil. Temmuz 2018 aylarında Şeyma Subaşının haritasında önemli bazı “T-kare” etkiler tetiklendi.

Haberin Devamı

2 Temmuz 1990 doğumlu Şeyma Subaşı zaten Satürn döngüsünden geçmektedir. Ve yengeç -oğlak tutulmaları da Satürn sınavını daha da belirginleştirmeye başlamıştır. Satürn döngüsü hepimizin hayatında hep önemli dersler bırakır. Her birimizin keskin virajları olmuştur. Satürn döngüsü de böyle bir şeydir. Buna hepimiz aşinayız. Güneş’inin karşısından geçen Satürn zaten onu oldukça yorucu büyük bir sınavdan geçiriyor. Acunun Ilıcalının karar vermesi ile netlik kazanıyor. Kadın haritasında erkeği temsil eden Güneş, otorite ve baskı ile bu işi yapmak durumunda kalıyor ve bu döngü 2020 yılına kadar devam ediyor. Aslında insanların özel hayatları ile ilgili Astrolojik yorumlar yapmaktan hoşlanmıyorum ve doğru bulmuyorum. İnsanlara bu konuda huzur verilmesi ve saygı duyulmasından yanayım. O kadar çok soruldu ve merak edildi ki sadece bu Astrolojik yaklaşımların ve evrenin muazzam düzenin deneysel bir parçası olarak sizlerde fikir oluşturması adına paylaşıyorum. Bu yüzden buradan ders alması gereken kişiler onlar, bizler değiliz. Bizler sadece buradan ne alabiliriz diye bakıyor olursak, “oh” demeden, iyi ki oldu veya hakkettiler gibi zorbaca davranışlarla kalbimizi kirletmeden ilerleyebilmektir. Hiç kimsenin ne yaşadığını ne acılarla başa çıkmak zorunda olduğunu bilemezsiniz. Bu ilişkiye çektiğiniz bir “oh olsun” sizin yaşamanızda başka bir mutsuzluğunuza neden olabilir.  Ne gerek var sizce?  Bize ne hem?  Neden herkes kendi önündekiyle ilgilenmiyor. Şu ülkede en son ne yapacağını düşüneceğimiz kişiler emin olun ki onlar. Bu saatten sonra hiçbirine bir şey olmaz. Siz kafanızı yormayın. Görülmeyen yasaların hükmettiği bir dönemdeyiz. Biz kendimize bakalım. Umarım iyi şeyler yapmışızdır.

Haberin Devamı

Bugünün Gökyüzü değerlendirmesi:

Güneş-Jüpiter ve Gerileyen Merkür kavuşuyor. Söylediklerimiz çok önemli…

Ay sabah saatlerinde yengeç burcunda ilerliyor ve kuzey ay düğümü ile bir kavuşum sergiliyor. Bu temaslar kısa bir süreliğine gerçekleşir. Bu zamanlarda yolunuzu yeniden düşünmek ve yaşam yolculuğunuzda olumlu düzeltmeler yapmanız adına sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Sonrasında bunların üzerinde durmanız bir anlam kazandırmayacaktır. Jüpiter ve Merkür’ün kavuşum içinde olması ise bizim için önemli olacak bazı konuşmaların yapılması ihtimalini güçlendiriyor. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. İşlerimizde sağlayacağımız kararlılık bizi geleceğe taşıyacaktır. İyi düşünün, iyi olsun…

Yazarın Tüm Yazıları