Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.

Ay, Zodyak'ta oldukça hızlı hareket eder ve iki günde bir burç değiştirir. Bizler sizlere Ay, o gün hangi burçtaysa ondan haber veririz. Bugün Ay, kova burcunda ilerliyor ve tüm gün boşlukta hareket edecek. Artık kendi sağlığınıza ve mutluluğunuza odaklanmanız gereken bir gündesiniz. Bu, esas olarak duygusal sağlığınızdır, ancak aynı zamanda fiziksel kontrolleri veya yeni bir fiziksel aktiviteye başlama dürtüsüne sahip olduğunuzu da gösterebilir. Her iki durumda da Ay, kötü alışkanlıklardan vazgeçme ve yeni sağlıklı alışkanlıklar edinme dürtüsünü tetikliyor. Bugün daha fazla sağlıklı beslenme ve kendinizi iyi hissetme noktalarında ne yapacağınıza bakın.

Haberin Devamı

Ay Boşlukta Nedir? 

Ay duygularımızı, alışkanlıklarımızı, içgüdülerimizi ve içsel yaşamımızı yönetir. Ay yaklaşık 2,5 günde bir burçtan diğer burca geçer. Ay'ın içinde bulunduğu burçtan ayrılmak üzere ilerlerken herhangi bir gezegen ile bağlantı kuramaması durumuna Ay'ın boşlukta olması diyoruz. Ay'ın boşlukta olduğu zamanlar ve saatler, aslında bir nevi boş işler zamanıdır. 

Ay Boşluktayken Neler Yapılır Neler Yapılmaz 

Ay boşluktayken yaptığımız planların gerçekleşmesi pek olası değildir ve karar verme becerilerimiz de gerçeğe sıkı sıkıya bağlı olmayacağı için hiçbir yere varamayacağımızı hissedebiliriz. Verimsiz toplantılar, sinir bozucu durumlar, uyku hali, düşük enerji, ertelenmeler olabilir. Finansal, profesyonel veya ilişkilerinizde önemli bir şey başlatmak gerekir. Büyük bir satın alma yapmak veya bir sözleşme imzalamak ideal değildir. Aynı şey ilk buluşmaya gitmek veya birinden seninle evlenmesini istemek için de söylenebilir. 

Haberin Devamı

Bu yüzden hislerinize ve sezgilerinize yaslanın ve rasyonel beyninizi dinlendirin. Hayalleriniz kaleme almak için biraz zaman ayırın, zihninizin dolaşmasına izin verin. Günlük yazmak, uzun bir banyo yapmak ya da sadece yatakta uzanıp uyuklamak için idealdir. Kişisel bakımınızı artırın, yalnızca içe dönük zamana öncelik verin ve şu anda hayatınızda neler olup bittiğini işlemek için zaman ayırın. Ayın boşlukta olması gençleştirici ve dinlendirici bir şekilde duygularınızla ve hayal gücünüzle temasa geçmenizi sağlayan gezegen gerilimleri arasında güzel ve sakin bir mola olabilir, rutininize bağlı kalın. 

Oğlak yeniayının etkileri oldukça güçlü bir şekilde ilerliyor. 

Çevrenizde ilişkilerinizde gereksiz davranışlar ve nasihatler duymanız mümkün olabilir. Bu kadar emeğime ya da bu kadar verdiğim değere karşılık bunları mı görmem gerekiyordu diye düşünebilirsiniz. İçinizden geleni veya elinizden geleni yaptıysanız müsterih olun. Oldurmaya da çalışmayın. Merhametten, nezaketten veya edepten nasibini almış insanların saygıdan veya ince düşünceden yoksun kişilerle yaşaması zaten büyük imtihandır. Ruhunuzun ışığını söndüren insanlardan uzak durun. 

Haberin Devamı

Günün motivasyon sözü: “Başarı, şevkini hiç kaybetmeden bir başarısızlıktan diğerine geçebilme kabiliyetidir.” Dan Brown 

Koç: Sosyal arkadaşlarınıza karşı üzerinizde kişisel bir baskı hissedebilirsiniz. Yardımcı olmak ve sizin için değerli olan kişilere somut olarak yansıtabilmenin yollarını arayacaksınız. Duygusal olarak bazı yeni kararlar alıyorsunuz. 

Boğa: Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yetersiz kaldığını düşünerek ek görevler isteyebilirsiniz. Yeterli ölçüde yardımcı olamadığınızı düşünüyorsunuz. İş hayatınızı yeniden gözden geçirin ve gerekli değişimleri başlatın. 

İkizler: Eğitiminizin yetersiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bilgi alanınızı zihinsel olarak beslemek için yeni eğitim almaya karar veriyorsunuz. Yeniden kendinizi tasarlamak ve değişim yapmak için harika bir gündesiniz. 

Haberin Devamı

Yengeç: Endişeleriniz sorumluluk almanızı engelliyor olabilir. Kendinizi köşeye sıkışmış hissediyorsanız samimi dostluk kurduğunuz kişilerle ikili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Seyahat etmek ya da planlar yapmak iyi gelebilir. 

Aslan: Partnerinizinle diyaloglarınızda zaman ve kısıtlanma konularını konuşabilirsiniz. Zor bir süreçten geçtiğinizi açık bir dille ifade etmelisiniz. İş ortamınızda büyük bir değişime gidiyorsunuz. Bunun heyecanını taşıyın. 

Başak: Sağlığınızı ihmal ediyorsunuz. Çevrenizi ve çalışma hayatınızı düzenlerken kendinizi es geçmeniz kişisel problemlerin ortaya çıkmasına yol açabilir. Öncelikle sizin kendinize verimli olmanız gerekecektir. 

Haberin Devamı

Terazi: Kendinizi yansıtırken hayat görüşünüzden bahsetmiyorsunuz. Kendinizden ve isteklerinizden konuşmaktan çekinmeyin. Deneyimleriniz ve tecrübelerinizi açıklarsanız sosyal çevrenizin size bakış açıları değişime uğrayacaktır. 

Akrep: Ailenizi yönetmek isterken sorumluluklardan oldukça fazla dem vuruyor olabilirsiniz. Herkes üzerine düşen görevlerin farkında ve gereken şartları ellerinden geldiğince karşılamaya çalışıyor olabilir. 

Yay: İletişiminiz her zamanki sıcaklığından uzak olabilir. Doğru kararı veremeyişiniz sizleri de duygusal olarak etkileyecektir. İş hayatınızdaki bazı haksızlıkları bugün konuşmak doğru olmayabilir. Fevri olmayın. 

Oğlak: Finansal risk alıp almamakta kararsızlık yaşayabilirsiniz. Korku ve kayıp yaşama duygusuyla baş etmeye çalışmalısınız. Ekonomik koşullarınızı gereğinden fazla zorlamayın ve acele etmeyin. 

Haberin Devamı

Kova: Hayatınızda sorumluluk almaktan yorulduğunuzu fark ediyorsunuz. Özgürleşmeye ve mutlu olmaya ihtiyacınızın olduğunu sosyal ilişki kurduğunuz kişilere açıklayacaksınız. Kendinizi yeniden tasarlayın ve gerçekten yapmak istediklerinize odaklanın.

Balık: Kendi kendinize oluşturduğunuz sınırlarınız yüzünden duygularınızı açıkça ifade edemiyorsunuz. İhtiyacınız olanın anlaşılmaması hem üzerinizdeki baskıyı artırırken, hem de eksik kalmanıza yol açıyor.

Yazarın Tüm Yazıları