Dolunay Sabahı! ufak bir kıvılcım yangın için yeterli olabilir

Günaydın yıldız savaşçıları... Bugün sabah 6:34’te malum önemli dolunayımız gerçekleşti. Önemli ve zaten kaos içeren olayları hayatımıza çeken bir dolunay olduğu aşikar. Fantastik bir aydınlanma,3K Kuralını sizlere bu dolunay tavsiye ediyorum.

Haberin Devamı

3K KURALI NEDİR? 

KONUŞMA

KARIŞMA

KINAMA 

Bakın bu üçü çok önemli ve bu akrep dolunayında bu üçünü mutlaka uygulamayı tercih edin. 

AKREP DOLUNAYI VE AKREP BURCU ÜLKEM TAM KAPANMA! 

Türkiye Akrep burcu bir ülke ve tam ülkemizi etkileyecek dolunayı aldık. Bu önce ABD’nin yaptığı açıklamalarla başladı ve bizi yeni bir uyanışa doğru sürüklüyor. Kendi içimizde şu an tam kapanmaya giriyoruz. 17 Mayıs tam kapanmanın bittiği zaman olarak açıklandı. Bilin bakalım gökyüzünde o tarihte ne gibi bir aksiyon var? 

Jüpiter burç değiştirip balık burcuna geçiş yapıyor. Yani 2020 yılı sonunda tüm astrologların mayıs ayında bir rahatlama olması düşüncesi doğru çıktı diyebiliriz. Bunu hepimiz yazdık ve konuştuk. Jüpiter’in balık burcu sürecinin bizlerin hayatında bir nefes alma süreci olarak yorumluyorduk. Âmâ böyle geçici bir nefes alma fikrimizde vardı. Ağrı kesici gibi düşünebilirsiniz. Ama bunu kimimiz maskeleri çıkartmak olarak yazdı, kimi aşılanma yazdı kimi her yerin açılması olarak yazdı. Sonuç olarak sistem de hiçbir şeyin astrolojik olarak tesadüf olmadığı yine ortadaydı… 

Haberin Devamı

17 Mayıs açılışı, Ramazan Bayramının planı vs. derken bu evrenin bir tesadüfü müydü?

Ben tesadüflere inanmıyorum… 

Peki iz üstünden gidecek olursak Jüpiter balık burcunda kısa bir süre kalacak. Yani bu bir fragman gibi olacak. Şimdi bu süreci çok iyi idrak etmemiz lazım. 

21 Haziran’da Jüpiter balık burcunda gerileyecek sonra 1 Ağustos’ta bugün aldığımız kapanma kararı anındaki Jüpiter’in olduğu yere yani Jüpiter kovaya yeniden geçiş yapacak.

Yani tatilin bittiği okulların açılmaya başladığı zaman tam olarak eylül aylarında bu kapanma derecelerine geri gelecek. 

Bunların ne demek olduğunu düşünmeniz ve kendiniz içinde yorum yapmanız mümkün olabilir. Jüpiter tamamen balık burcuna 2022 OCAK zamanlarında geçecek. Demek oluyor ki 2022 yılı başları bir şeyler çok iyi ve hızlı bir iyileşmeye götürecek. Ya da mayıs ve Temmuz arasında ne yaşanırsa 2022 için o şekilde yorum yapabiliriz. 

ŞU AN İNTİKAM VE KİNDEN UZAK DURUN! 

Çok öfkeli ve haksızlığa uğramış hissi içinde olabilirsiniz. Bırakın 10-15 gün kim ne diyorsa desin. Çok irdelemeyin, görmeyin ve gaza gelmeyin. Sonra daha sakin ve soğukkanlı bir şekilde ne yapmanız gerektiğine karar vereceksiniz. Şu an yapacağınız her şey daha fazla kaos yaratabilir. Haklıyken haksız duruma düşürebilir. Duygular, sezgiler, iletişimler her şey çok yoğun. Her şeyin büyümesine ufak bir kıvılcım yeterli olabilir. 

Haberin Devamı

İLİŞKİLERDE, ORTAKLIKLARDA SERT RESTLEŞMELER VEYA KOPMALAR! 

Partnerinizle ilişkilerinizde beklenilmeyen sırlar ya da ortaklıklar söz konusu olabilir. Bu duruma karşı daha farkındalıklı olmayı seçin. Hiçbir şey kötü değildir. Sadece size hizmet etme süresi dolmuştur. İnsanlar birbirilerini geliştirmek için vardır. Artık size hizmet etmeyen ve sizi üzen şeylerden ayrılmayı bilme vakti geldi. Bugün duyduğunuz her şey aslında sizin örttüğünüz şeylerdi. Karşınızdaki insanın bir şey yapamayacağını düşünüp küstahça açıklamalarda bulunmayın. Herkes her şeyi şuan yapabilir. Kimsenin gücünü denemeyin. Bilinmeyen, görünmeyen ne varsa sağlığınızla ilgili şifalanmalarıda yakalayacaksınız. 

HAYAT SÜPRİZLERLE DOLUDUR. 

Haberin Devamı

Bu dolunayın bir ismi olsaydı bence bu olurdu. Hayat sürprizlerle dolu inanılmaz bir yerdir.2 ay içinde bir plan yaparsın bir bakarsın sistem senin için bambaşka bir plan hazırlamış. Kaderinde aslında evine bugün yapacağın alışverişinden saat 15:00’de çalacak telefonuna kadar her şey planlı bir şekilde ilerliyor. Bizler sadece aklımızla ve iç görümüzle bu mekanizmayı iyi okuyarak süreci yönetebiliyoruz. Bu dünyadaki en büyük görevimiz duygularımızı, hislerimizi yönetmek. Bir an da hissettiğimiz bir duygu ile cinnette geçirebiliyoruz, bir anda kendimize zararda verebiliyoruz, bir anda çevremize de zararımız olabiliyor. Her şey duygusal anlamdaki girdiğimiz türbülansı iyi yönetmek olarak kalıyor. Uçak uçuyor ve pilot sizsiniz. Tabi diyeceksiniz ki düşmesi de kader düşmemesi de…

Haberin Devamı

Gözünü kapatıp napayım türbülansa girdik hadi bittik demekte seçim, hayır ya ne türbülanslardan kurtulduk bunu da sakince atlatacağız deyip güzel bir gökyüzüne doğru yolculuk yapmakta seçim… 

Bunu yapmak için astroloji bizim için bir araç. Başınıza ne gelmesinden daha üstün başınıza ne getirebilirsin kısmı ile ilgilenmelisiniz. Çünkü Allah bize öyle güzel bir yazılım vermiş ki; bu yazılımı kendi akıl ölçümüzde geliştirebiliyoruz. Çalışkansak, tutkularımızı, ihtiraslarımızı doğru kontrol ediyorsak ve iyi bir insansak müthiş bir yazılım ile adeta mutlu olabiliyoruz. Bunun gibi düşünmelisiniz. Bu yüzden kendinizin en iyi varyasyonunu oluştururken kendinize izin verin. Şu an bu dolunay ile bir uyumlanma yakalamalı ve en iyi versiyona ulaşmalısınız. Belki de bir reset tuşu her şeyi çözer… Kim bilir…  

Mutlu dolunaylar dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları