Dolunay öncesi bir pazartesi günü

Huzursuz ve anlam veremediğiniz bir akıl hali içinde olabilirsiniz. Sanki duygularınızı haberdar etmek istiyorsunuz ama bu duygular çok gergin çalışıyorlar ve bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Belki bu hırçınlık birini özlediğiniz için içinizde büyüyor olabilir. Anlamasını bekliyorsunuz ya da anlaşılmak istiyorsunuz.

Haberin Devamı

Düşünüyorsunuz belki de yaptığım hikâye bu mu?

Ya da onların bana inşa ettiği hikâye bu mu? 

18 Ocak Yengeç dolunayı öncesi ay duygularınızı iyice köşeye sıkıştırmış durumda görünüyor. Hisleriniz belki de öyle hissizleşmeğe gidiyor ki…

Çok acı çekiyorsunuz. 15 Yıllık dostluk geride kaldı. Bazı gerçekleri öğrendiniz. Ya yıllar süren bir evlilik belki de ortaklık artık bunun size tezahür eden yönü neyse…  

Bu etkilerinizi gidermek için yeni projeler yeni fırsatlar ve mevcut olan ivmenizden daha üst bir noktaya ilerlemek için değerlendirmelisiniz. 

Bunu unutmayın, enerji değişebilir. 

Bu önümüzdeki iki haftalık süreçte kendinizi sürekli şunları söylemelisiniz. Ben çevremi dinlemeliyim ve gözlemlemeliyim. Doğaya gitmek veya bu zihinsel ağırlığın sizden akmasına izin vermek için temiz hava soluyabileceğiniz bir yere gitmek bile enerjinizi değiştirebilir. Bol yürüyüşler sizi oldukça dengeleyebilir.  

Haberin Devamı

Eğer bunalmış hissediyorsanız, oturun, düşüncelerinizi gözlemleyin.

Çevrenizdeki insanları yargılamadan ilerlemeli ve negatif kararlarla iletişim gücünü olumsuza çevirmemelisiniz. Sözlerinizin başkaları üzerindeki etkisinin yüksek olduğu bir enerji akımı bulunmaktadır. 

Yeni bir ay her zaman bize hayallerimizi ve niyetlerimizi netleştirmemizi hatırlatır, sadece onları yazmayı değil, yürekten hissetmeyi de hatırlatır.  

Bir tohum, bir fikir veya proje ekme zamanı geldi ancak bu tohumun yaklaşık altı ay içinde tamamen açacağını unutmayın. Yaşam bir süreçten ibarettir. Hiçbir şey o an hemen gerçekleşmez. Gerçekleşebilmesi için hep bir sürece ihtiyacı vardır. Biliyorum ki sizlerin ise şu an en çok ihtiyacı olduğu şey her şeyin bir an önce gelişmesi ve olmasıdır. 

Kimseye iftira ya da karalayıcı ifadeler içinde bulunmamanızı tavsiye ederim. Yanlış ifadeler ve gözden düşürücü davranışların çok olduğu bir zaman dilimi. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Sevmediğiniz için birinin kötü olması için beklemek veya bunun için bir şeyler yapıyor olmak size yol, su, elektrik olarak dönecektir. Bu kanun hiç değişmedi. Aksine insanların iyiliği ve güzelliği üzerine bir şeyler yapın. 

Haberin Devamı

Hedeflerinizi belirlemenin en iyi zamanı olmasına rağmen, bu yeni ayda, büyük kararlar almak için en iyi zaman değil, birkaç gün bekleyin.  Yeni ayın doğum haritanızın neresine düştüğünü öğrenip kendinize daha spesifik bir ayar yapabilirsiniz. 

Haftalık yorumlarınızı dinlemek için tıklayın. 

18 Ocak saat 02:48’de Yengeç burcunda yılın ilk dolunayı gerçekleşiyor. 

Yaşamanızda bir şeyleri artık tamamen bitirip ya da tamamlayıp yeni bir yön kazandığınız bu dolunay size oldukça iyi gelecek nitelikte olacaktır. 

Hayata yeni baştan başlamak mümkün olmasa da hayata yeni baştan bakmak mümkündür. Ama öyle boş boş bakmak değil. Biraz daha dikkatli bakıldığında görülecektir ki insan kendini keşfeder. 

Haberin Devamı

Duygularınızı törpülemek için en iyi yapacağınız çözümün hayatınıza yeni baştan bakmakla mümkün olduğunu hatırlatırım. 2021 yılı içinde yaşadıklarınız, edindiğiniz deneyimler ve bilgileriniz ışığında hayatı başka bir gözle görmek için gayret gösterin. Bu sayede hayatınızda çok şey değiştirebilirsiniz. Hayata yeni baştan bakabilmek için hareket halinde olmalısınız.

Kısaca yaşamınızla ilgili yeni bir bakış açısıyla hareket etmelisiniz. Yok ben edemem, değişmem diyorsanız bulunduğunuz şartları ve koşulları sindirerek kabullenmek de bir çözümdür. 

Ama yine de genel olarak ne yapabilirsiniz diye önerilerimizi sunalım: 

Farkındalıkla iletişim kurun

Yaşadıklarınızı bu dönemlerde yazın.

Haberin Devamı

Zihin oyunları, meditasyon veya bulmacalarla uğraşın.

Yürüyüşe çıkın

Ses etkileşiminiz oldukça yüksek. Bu yüzden kimsenin gürültüsü içinde kaybolmayın ve sessizliği seçin.

Gereksiz konuşmalar yapmayın. 

 Amaçlarınıza şu şekilde bir ayar yapabilirsiniz.? 

Sosyal medyanız varsa bunun büyümesi için girişimler.

Bulunduğunuz çevrenize yapacağınız açıklamalar veya konuşmalar.

Bir youtube kanalı başlangıcı, ya da sosyal medya hizmeti aktifleştirmesi.

İletişim kurma yöntemlerini geliştirmek için çalışın.

Araştırmalar yapın.

Tutkunuzu paylaşın.

Kısa bir yolculuk iyi gelecektir. 

Güzel ve keyifli başlangıçlar dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları