Doğru; sadece gördüğünüzü değil, görmediğinizi de kapsar

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Günlerden pazartesi ve tarih 10 Mayıs 2021….

Pandemi için son kısıtlamaları atlatmaya çalışıyoruz…

Yıllar sonra pandemide bu çağın insanları neler yapmış diye bu yazılar okunacak. Bu yüzden buraya zaman zaman hislerimizi de paylaşıyorum.

Her şeyin yoluna gireceği inancını ve güzelliklerini içimizde barındırmaya devam ediyoruz…

11 Mayıs Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ay oldukça heyecan verici ve yeni başlangıçlara bizleri sürüklüyor. Bir yerlerde bir şeyler değişiyor ve siz de buna katkı sağlıyorsunuz. Ne kadar farkındasınız ya da ne kadar değilsiniz bunu bilmiyoruz.

Yeni ay, yeni fikirlerin, girişimlerin ve başlangıçların doğuşunu ifade eder. Bu aylık olay, Güneş'in (egomuzu, kimliğimizi ve benliğimiz) gökyüzünde Ay (duygularımızı, öz bakım alışkanlıklarımız) birleştiğinde gerçekleşir. Yeni ay demek gökyüzünde güneş ve Ay’ın kavuşum yapmasıdır. Yani iradeniz ve duygularınızın aynı şekilde hizalanması olarak kendinize açıklayabilirsiniz. Boğa burcundaki bu yeni ay döngüsünün doğuşu, bize yaşamlarımızda nasıl daha fazla istikrar ve güvenlik yaratabileceğimizi değerlendirme şansı verecek. Ayrıca, bu temalar etrafında tezahür ettirmek istediğimiz her şeyi taahhüt etmeye teşvik olacağız. Kazanmak ve karar vermek belki de hiç bu kadar kolay olmamıştı. 

Haberin Devamı

Venüs İkizler burcuna giriş yaptı! 03 Haziran’a kadar ikametgâh adresi ikizler burcu J

-Sadece eğlenmeye, zihinsel hafif olmaya ve birçok şeye ilgi duymaya hazır olun.

-Bazılarınız birden fazla gelir akışı oluşturmakla ilgilenebilir. Yine de İkizler değişken bir burç ve hava burcu olduğu için dikkatli olmalısınız. Bu da paranın aynı hızla gelebileceği gibi dikkatli olmazsanız aynı hızla gidebileceği anlamına gelir.

-Özellikle ilişkiler açısından bir şeyleri konuşmaya daha istekli olabilirsiniz. Sadece romantik olmak zorunda değilsiniz. İlişkileriniz de illaki romantik olmak durumunda değil. Bu cümleyi sürekli kendinize tekrar edin ve ilişki içinde önce gerçekten bir dostluğunuz var mı bunu inceleyin. Karşınızdaki insanı asla kısıtlıyor gibi davranmayın.

Haberin Devamı

-Venüs (Boğa) sürecinde satın aldıklarınız genelde ihtiyacınız olan şeyler olmuş olabilir ama şu an ikizler gibi (yanlışlıkla veya kasıtlı olarak) aynı eşyalardan ikisini alırken kendinizi bulabilirsiniz.

- İkizler el hareketlerini de yönettiği için el sanatı gibi el güzelliği ile ilgili konularınıza daha fazla yatkınlık sunabilir. Beden dilini çok iyi kullanmalısınız. Tek bir hareketle soğuyabilir tek bir hareketle sempati kazanabilirsiniz.

-Birçok şey denemek için ya da dijital dünyada daha fazla aktif olmak için harika bir zaman olduğunu söyleyebiliriz. Yeni bir ilişkiyi dostlukla başlatmak ve iyi vakit geçirmek istiyorsanız, bunu yapmanın tam zamanı İkizler ‘deki Venüs’tür!

Haberin Devamı

Merkür İkizlerde ilerlemeye başladı ve 30 Haziran’da gerileme hareketine başlayacak!

Merkür İkizlerdeyken, öğrenmek ve etraf ile fikir alışverişi yapmak için müthiş bir zamandır. Daha önce öğrenmeyi hiç düşünmediğiniz şeyleri öğrenme ihtiyacı bile hissedebilirsiniz. Sizlerde öğrenmek ve kendinizi yenilemek için bu transit geçişini mutlaka değerlendirin.

Ayrıca, birçok insan bu süre zarfında daha kolay sosyalleşebilir ve Merkür ikizler süreci iletişim için harika bir zamandır. Şu an ülkemizin ve dünyanın bulunduğu koşullar gereği ne kadar sosyalleşmek mümkün olabilir diye düşünüyor olabilirsiniz. Yeni projeler geliştirerek ve kendi içinizde bunu değerlendirerek hareket edebilirsiniz. Bu dönemin en farklı yönü 30 Haziran'da gerileme yapması olacak. Lütfen gerilemesinden korkmayın. Merkür, yörüngeye çıkan en hızlı gezegenlerden biridir, bu nedenle daha sık geri dönüş yapar. Sadece bu dönem belgeleri imzalama, başkalarıyla nasıl konuştuğunuza ve en önemlisi bu transit sırasında nasıl araba kullandığınız konusunda daha fazla bilgi sahibi olun. Korkacak bir şey yok, sadece daha bilinçli olun. Çevrenizi gözlemleyin ve şu an başlattığınız işleri 30 Haziran sonrası yeniden gözden geçirme fırsatınız olacağı için sevinin.

Haberin Devamı

Balık burcunda Jüpiter ile kendinizi hazırlayın!

14.05.2021 için 28.07.2021 tarihleri arasında Jüpiter Balık olacaktır. Şu anda sizin için önemli olan, bu Jüpiter sırasında size görünecek fırsatlara bakmaktır. Jüpiter, Balık burcunun hükümdarıdır, bu yüzden büyük bir yakınlıkları vardır. 

Bu gezegenin hayatın bize verdiği şans ve armağanları temsil ettiğini hatırlayalım.

Balık burcunun, hayallerin, sezgilerin ve gizli kalmışların bir işareti olduğunu bilerek, bu sezon size hayatınızın en büyük potansiyeli ile açılmak üzere olan kapıları göstereceğini idrak etmelisiniz. Şu an kapalı kapılar ve sisten dolayı kapıyı bile göremiyorsunuz ancak bu bir illüzyon.

Haberin Devamı

Hani bir ürün çıkartırsınız ve denemesini verirsiniz. Ücretsiz bir sürüm gibi düşünün. Çünkü satın almadan önce ürünün ücretsiz bir örneği bir kokusu ve bir tadını çevrenize tattırırsınız. İşte aynen böyle bir dönemden söz ediyorum.

Bu noktada farkına varmanız gereken şey, sizin için ortaya çıkacak fırsatlardır ve ardından 20.01.2022 tarihinde bu fırsatların gerçekten verileceğidir. 

Bu Mayıs ve Temmuz arası bir numune olacak. Yani ürünü deneyenler fark edebilenler tadı bilecek ve lansman gününde onu kullanmaya hak kazanacak.

Fırsat adı üstünde değil midir? Gelir ve gider…

İsmi o yüzden fırsattır…

Mutlu günler dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları