“Dalın ucuna gitmekten korkmayın, meyve oradadır.”

Bir perşembe sabahından gri bulutlu bir havanın ardından güzel bir günaydın gönderiyorum.

Haberin Devamı

Gökyüzünde şu an Ay transiti boğa burcunda ilerliyor. Bugün öğlen saatlerinde de güneş yay burcuna geçiş yapıyor. Şimdiden tüm Yayların doğum günün kutluyorum. Bereketli ve şanslı olan bu dönemlerinin tadını çıkartmalarını dilerim. Unutmayın ki bu sizlerin uzunca bir süredir zorlandığınız dönemlerin ödülü olmaya aday. Sizlerde sadece üzerinize düşenleri yapmayı ihmal etmeyin.

Bugün belli bir meselede gerekli iradenizi ortaya koyarak yönetebileceğiniz bir konun başarısı söz konusu olabilir. Artık bazı konularda hayatınızı değiştirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz. Taze bir başlangıç yapma azmi ve hayatınızı yeniden şekillendirme becerisi oldukça yüksek, sadece bunu kullanmak size kalıyor.

 Geleceğinizle ilgili bazı kaygı endişeler taşıyor olabilirsiniz. Bu yüzden biraz daha sakin olmalı ve bugünlerde yapacağınız kaygının çokta işe yaramayacağını söyleyebiliriz. Şu an hiçbir şey net olmayabilir hatta ve hatta hiç kimse göründüğü gibi de olmayabilir. Sadece olaylara yaklaşımınızı ve bakış açınızı değiştirmeniz gerekmektedir.

Haberin Devamı

Günün Tavsiyeli hikayesi;

 Brooklyn köprüsünde, bir bahar günü, kör bir adam dilencilik yapıyormuş. Dizlerinin dibine bir tabela koymuş. Üzerinde "DOĞUŞTAN KÖR" yazılı imiş. Herkes dilencinin önünden geçip gidiyormuş.

REKLAMCI bunu görmüş. Tabelayı almış arkasına bir şeyler yazmış, olduğu yere tekrar bırakmış. Ne olduysa olmuş... Gelip geçen ve bu tabeladaki yeni yazıyı okuyan herkes, başlamış dilencinin önündeki şapkaya, habire para atmaya...

 Bir cümle yetmiş, onca kişiyi etkilemeye ve dilencinin şapkasının kısa sürede ağzına kadar parayla dolup taşmasına...

 "GÜZEL BİR BAHAR GÜNÜ... AMA BEN BAHARI GÖRMÜYORUM”

 Dememiz o ki; Bakış açısı o kadar önemlidir ki…Nasıl yaklaştığınız ya da insanlara, olaylara nerden baktığınız çok değerlidir.

 

Yazarın Tüm Yazıları