Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Yolculuk kendimizi keşfetmenin en muhteşem yollarından. İş ki nereye gideceğimizi bilelim... 2022 astroloji haritasını önümüze koyduk ve 12 burca rota çizdik. İkizler Artemis Tapınağı’nı, Aslanlar Bodrum’u ziyaret etmeli. Koçların yolu Mısır’dan, Başakların yolu Yunanistan’dan geçerse huzuru bulabilirler.

Haberin Devamı

Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim
Koç

Heyecanlı ve içsel bir gezi

Yeni yılda gideceğiniz yerler, aklınızdan bile geçmeyenler olacak. Heyecanlısınız. Mısır piramitleri matematik ve sanat üstü duruşuyla size rehber olacaktır. Yükseklik rekorunun binyıllarca kırılamadığı bu yapılar, kendi içinizde kırdığınız birden fazla rekoru düşününce sizi ruhsal olarak besleyebilir. Düşünmeye, rahatlamaya ve düzene ihtiyacınız var. Piramitlerdeki odalar, sizi içinizdeki odalarda bir geziye çıkarabilir. Aradığınız düzeni bu içsel gezide bulma şansınız var. Kaygılarınızdan kurtulun, hayatınızı yaşayın.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim
Boğa
Bu yıl hayalleri gerçek kılın

Efsanelerden bir gerçek ortaya çıkardınız ve çıkarmaya devam edeceksiniz. Sizi, cezbedici mimarisiyle Paris’te hayal ettik. Size düşen, bu yıl bu hayali gerçek kılmak! Yeni bir vizyona sahipsiniz ve benzerlerinden farklı olacak her şeye açıksınız. İçinizde bu sevgiyi hissetmeye başladınız, Parfüm Müzesi’nin güzel kokuları şu anki hislerinize ortak olabilir. Göründüğünüzden farklı olduğunuzu ve efsaneleri aşkla birleştirebileceğinizi ispatlayabilirsiniz. Louvre Müzesi’nde sevginizi sanata dönüştürebilir, Eyfel Kulesi’ne çıkarak aşkınızı yükseklerde yaşayabilirsiniz.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

İkizler
Yıkılsa da anlamlı

Sevgi ve aşkı daha iyi anladığınız zamanlar yaşıyorsunuz. “Benden geriye ne kaldı ki!” diye düşünmek ve üzülmek yerine, kalanlarla kurulan ihtişama odaklanabilirsiniz. Bunu hayal etmek zorsa bir İzmir bileti alın ve yıkılmışken bile anlamından ödün vermeyen Artemis Tapınağı’nı ziyaret edin. Bu alanda oturun ve düşünün... Siz şimdi bu fikirle ve tecrübeyle hayatınızda neler yapabilirsiniz? Bunları nereye koyabilirsiniz? Kopya verelim, öncelik kalbinizde olsun. Çünkü diğer her şey teker teker yerini bulacaktır.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Yengeç
Kalbinizi aydınlatın

Ne kadar yorulduğunuzdan ziyade, neler tecrübe ettiğinize odaklandığınızda hayatın sizin için güzel planları olduğunu görebilirsiniz. Yeterince aydınlanmış olmanızın şerefine, 2022 için yönünüzü İskenderiye Feneri’ne çevirdik. Tarihte inşa edilmiş en yüksek fener şimdi yok ama geçmişte orada olduğunu bilmek kalbinizi aydınlatabilir. Yöresel lezzetlerle tanışırken yüzünüzü güldürecek deneyimler yaşayabilirsiniz. Engelleri aşmanın karanlık olmayan yanlarını öğrenmek, ufkunuzu genişletecektir.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Aslan
Kıymetli taşlar arasında...

Daha çoktan ziyade daha güzel sevilmeyi istiyorsunuz. Bunun dışında kalan her şeyi gömdünüz. Hazırsanız soluğu Bodrum’daki Halikarnas Mozolesi’nde alın. Dışarıdan harabeyi andıran mekânlar sizi sıkabilir. Yakınlaştığınızda, kırılıp dökülen şeyin içinden kıymetli taşların çıktığını görebilirsiniz. Hayatınızın bir yansıması bu. Kırıldığınız yerin, yani tam da kalbinizin kıymetli taşlarla bezeneceğini düşünün.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Başak
Zafere doğru yürüme zamanı

Bırakmanın ve sadeleşmenin hazzını deneyimlediniz. Elinizden gelene bazen siz bile şaşırdınız. Ama kabul edin, ortaya devasa bir eser çıktı. Şimdi mutluluğu hak ettiniz. Bu yüzden sizin için belirlediğimiz nokta Atina’daki Zeus Tapınağı oldu. Zeus’un artık orada olmayan heykelinin bir elinde zafer tanrıçası, diğerinde hazine vardı. Tanıdık geldi mi? Tıpkı sizin gibi, çünkü artık kalbiniz bir zafere doğru ilerliyor. Siz yolunuzu açın, gerisini hayat önünüze getirecektir.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Terazi
İçiniz kıpır kıpır, seyahatiniz sakin

Bu yıl yönetici gezegeniniz Venüs’ün çok hareketli olması sevgi konusunda heyecan veriyor. İçiniz kıpır kıpır ve yeni başlangıçların hevesi içindesiniz. Sizin için biraz daha kafa dinlemeli bir yer seçtik. Çarpıcı göl manzarası, dağlarıyla Lozan coşku verici bir deneyim ve aşkı, sevgiyi, huzuru bulabileceğiniz bir yer. Şehir kaosundan uzak... Yeşiliyle huzur verecek, gölleriyle masal dünyasına taşıyacak, termal sularıyla şifa dağıtacak tertemiz Lozan’a gitmeye ne dersiniz?
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Akrep
Deniz kenarı planları yapın

2022’de aradığınız tek şey huzur ve aşk olabilir. Su kenarında kendinizi hiç olmadığı kadar iyi hissedersiniz. Ruhunuzu da dinlendirmek, enerjinizi toplamak için size önerimiz tekneyle mavi tur veya Yunan adaları seyahati. Bunun dışında yeşili bol her yer kaygılarınızı azaltacak ve yaşama umut dolu bakmanızı sağlayacak. Güneş tutulması dönemlerinde, özellikle 30 Nisan ve 16 Mayıs civarında deniz kenarı tatilli planlarınızda olsun.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Yay

Termal ve şifalı tatiller

İşleriniz fazlasıyla yoğun. Şu sıralar içinizden hiçbir şey yapmak gelmiyor olabilir ama kaplıca gibi şifa veren yerler size iyi gelebilir. Eğer ülke dışı bir yerler isterseniz Kıbrıs’ı tercih edebilirsiniz. Şu sıralar uzun mesafeler ya da zahmetli yolculuklar sizi yorabilir. Daha yakın ve sizi dinlendirecek motivasyon tatilleri organize edin. 2022’de 20 Ağustos sonrası Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle hayatınızda yeni bir serüven başlatacaksınız. Bu dönem adeta kendinizi seyahate verip dinlenme zamanı olabilir.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Oğlak
Mola vermeyi öğrenin

İşiniz başınızdan aşkın olabilir veya para harcamak sizi mutsuz ediyordur. Bu yüzden size vereceğimiz ülke önerileri pek gerçekçi gelmeyebilir. Bu durumda size bulunduğunuz ülkenin içinde kendinizi rahatlatacak kısa tatiller yapmak kalıyor. Mutlaka mola vermeyi öğrenmeniz gerek, hafta sonu doğayla baş başa kalarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Bolu Yedigöller’le başlayabilirsiniz. Bu yeşil cennet yaşama duyduğunuz özlemi ve tutkuyu hatırlatabilir.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Kova
Bilinmeyeni bulun

İhtiyacınız olan tek şey üzerinizdeki ataletten kurtulmanız. Seyahat ve keşifler içinizdeki huzuru yakalamanıza yardımcı olacaktır. Pandemi, ekonomik sıkıntılar gibi konular belki de planlarınızı bozdu ama yine de keşfedilmemiş yerleri tercih edebilirsiniz. Size tarihi, estetiği, mutfağı ve mimarisiyle ünlü İtalya’yı seçtik. Bağımsız ruha sahipsiniz ve size huzuru ve mutluluğu verecek şeyler, görülmemiş yerleri keşfetmek olacaktır. Bu yurtiçinde de mümkün.
Burcunu söyle sana tatilini söyleyeyim

Balık
Masal ülkesine gidemiyorsanız…

Korku ve kaygılarınız yüzünden yeteri kadar mutlu hissetmiyor olabilirsiniz. Bembeyaz kar örtülü şehirler ve mekânlar ruhunuza çok iyi gelebilir. İçinizdeki huzuru belki de karlarda bulabilirsiniz. Sizin için ‘Karlar Ülkesi’ filmine ilham veren ve kuzey ışıklarıyla ünlü Norveç’i seçtik. Tabii kendi koşul ve şartlarınıza göre başka bir yer bulabilir, kendinize en yakın yeri ‘Karlar Ülkesi’ne dönüştürebilirsiniz. İhtiyacınız olan şey masalsı bir dünyada, hayallerle mutlu olmaktır.

Yazarın Tüm Yazıları