Boğa burcunda YENİ AY doğuyor! Yepyeni taze bir sayfa…

Günaydın yıldız savaşçıları; günlerden yeni ay günü: İstikrarlı hayaller sağlam gerçeklere ulaştırır.

Haberin Devamı

Ay, Boğa burcunda ilerliyor ve saat 21.58’de Boğa burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ayla birlikte geçmişte sizi üzen olayların sebebini anlayacaksınız. Yeni başlangıçlara hazırlıklı olun. Yüklerinizden kurtulduğunuzda daha rahat uçabildiğinizi, daha önce pek çok kez deneyimlediniz. Bugün, bunun size getirilerini düşünüp olayları daha farklı bir açıdan değerlendirebilirsiniz. Zira atacağınız her adım daha uzun vadeli ve geniş kapsamlı olacağı için bu değerlendirmeler size rehberlik edecektir. Yorgunluk ve sıkışmışlıkla mücadele etmeniz gerekebilir. Şartların sizi sağlam ve istikrarlı bir sürece götürdüğünü düşünürseniz, mücadelenin kazananı siz ve hayalleriniz olacaksınız.

Bu yeni ayın merkez üssü Boğa burçları. Hissedecek diğer burçlar; Akrep, Aslan ve Kovalar olacak. İyi mi? Kötü mü olacak sorusuna cevap; evin sağlamsa ve iyi bir temel attıysan sorun yok. Ama göz göre göre çürük bir yapıda oturuyorsan bu sarsıcı olabilir.

Haberin Devamı

Bu yeni ay oldukça heyecan verici ve yeni başlangıçlara bizleri sürüklüyor. Bir yerlerde bir şeyler değişiyor ve sizde buna katkı sağlıyorsunuz. Ne kadar farkındasınız ya da ne kadar değilsiniz bunu bilmiyoruz.

*

Yeni ay, yeni fikirlerin, girişimlerin ve başlangıçların doğuşunu ifade eder. Bu aylık olay, Güneş'in (egomuzu, kimliğimizi ve benliğimiz) gökyüzünde Ay (duygularımızı, öz bakım alışkanlıklarımız) birleştiğinde gerçekleşir. Yeni ay demek gökyüzünde Güneş ve Ay’ın kavuşum yapmasıdır. Yani iradeniz ve duygularınızın aynı şekilde hizalanması olarak kendinize açıklayabilirsiniz. Boğa burcundaki bu yeni ay döngüsünün doğuşu, bize yaşamlarımızda nasıl daha fazla istikrar ve güvenlik yaratabileceğimizi değerlendirme şansı verecek. Ayrıca, bu temalar etrafında tezahür ettirmek istediğimiz her şeyi taahhüt etmeye teşvik olacağız. Kazanmak ve karar vermek belki de hiç bu kadar kolay olmamıştı. 

*

Bu gerçekleşecek olan yeniay Jüpiter dekanında olacak ve Jüpiter 14 Mayıs’ta yüceldiği burç balık burcuna geçiş yapacak. Hayatınızdaki olaylarda şu an için çıkmazda ve üzgün hissediyorsanız 14 Mayıs sonrası işlerin daha yoluna girdiğini görebilirsiniz.

*

Haberin Devamı

İçinizde dayanılması zor bir arama ya da soru sorma isteği olabilir. Aşk ve gönül işlerinizde özlem çok artmış olabilir. Kendinize nasıl engel olacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Engel olmanız gerekiyor mu gerekmiyor mu bilmiyorum. Burada size ne yapmanız gerekli söyleyemem ama hislerinizi biliyorum. İçinizde tarifsiz bir kalp çarpıntısı ve nereye varacağını bilemediğiniz bir iç huzursuzluk olabilir. Derin bir nefes alın. Bu geçecek bir duygu. Şu an için sadece ne hissettiğinizi ve kendinizi anlamaya çalışın. Hemen tepki vermeyin.

Sadece eğlenmeye, zihinsel hafif olmaya ve birçok şeye ilgi duymaya hazır olun.

Kariyer hayatınızda yeni iş başvuruları ve yeni adımlar atmak için harika bir zaman dilimi. İş değiştirebilir, terfi edebilir ve parasal anlamda bir refah seviyesi yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Finansal alanda şok edici inişler ve çıkışlar mümkün olabilir. Spekülasyonlar olabilir

Acele edip parasal konularda panik yapmayın. Boğa burcu istikrar demektir. İstikrarlı olmayanları çok fena harcar. Şu an gelgitli işler içine girmeyin.

Depremlere dikkat çekmek isterim.

Doğal afetler veya deprem ülkemizin bir gerçeği şeklindedir. Ama Boğa burcundaki yeniay ve dolunaylar genelde bu tarz olayları tetikliyor. Tedbirli olmakta fayda var.

Dünya üzerinde inançlar ve özgürlükler anlamında her gün bir yeni mücadeleye ve müdahaleye tanık oluyoruz.

Sonuncusu ve belki de en ağırı geçtiğimiz günlerde başlayan ve dün gece itibariyle daha şiddetlenen Mescid-i Aksa baskını oldu. “En ağır” diyorum çünkü, çocukların korku içinde kaldıkları ve şehit oldukları bir hadise olarak tarihe kazınıyor… İslam ve Müslüman düşmanlığı, çıkar ve menfaat engeline takılarak hiç bu kadar prim yapar hale gelmemişti.

Haberin Devamı

Müslümanların ilk kıblesi olan ve inanan herkeste ayrı bir öneme sahip olan Mescid-i Aksa ve Kudüs saldırıları git gide büyüse de 15 Mayıs’tan sonra bölgede atmosferin yumuşayacağını düşünüyorum. Asıl hikâyenin, temmuz sonunda yeniden alevlenmeyle başlayabilir ve ciddi bir mücadele verilebilir. Çünkü Jüpiter bu hafta Balık burcuna geçtikten sonra, temmuz ayında geri harekete başlayarak şu anki konumu olan 29 dereceye gelecek. Olayların ve yaşananların seyri değişse de sonucun inananlardan yana olacağından şüphem yok. Filistin adeta bir inanç göçüne imza atacak ve yaşam, inanç özgürlüğünü ilan ederek İslam’a karşı verilen savaşlardan birine karşı altın değerinde bir zafer kazanacaktır. 26 Mayıs ay tutulması etkilerinin en başında dini değerler de yozlaşma çalışmaları gelecektir. İlahi inanç sisteminin sarsılmak istenmesi tüm dünya da yeni oluşumlara yol açacak. Bu durumda merhametiniz en büyük yol gösteriniz olacak. Kim ne söylerse söylesin ne düşünürse düşünsün; Kudüs Filistinlilerin ve Müslümanlarındır, hep de öyle kalacaktır çünkü bizler biliyoruz ki, güçlü ya da büyük olan değil Allah kimin yanındaysa o kazanır. Dualarımız ve yüreğimiz Filistinle.

Haberin Devamı

Gerçek gördüğünüz şeyler aldatmaca olabilir. Şu an aşırı inanmak ve güvenmek istediğiniz bir zaman dilimindesiniz. Acele karar vermeyin ve yanılgılara dikkat edin.

Balık burcunda Jüpiter ile kendinizi hazırlayın!

14.05.2021 için 28.07.2021 tarihleri arasında Jüpiter Balık olacaktır. Şu anda sizin için önemli olan, bu Jüpiter sırasında size görünecek fırsatlara bakmaktır. Jüpiter, Balık burcunun hükümdarıdır, bu yüzden büyük bir yakınlıkları vardır. 

Bu gezegenin hayatın bize verdiği şans ve armağanları temsil ettiğini hatırlayalım.

Balık burcunun, hayallerin, sezgilerin ve gizli kalmışların bir işareti olduğunu bilerek, bu sezon size hayatınızın en büyük potansiyeli ile açılmak üzere olan kapıları göstereceğini idrak etmelisiniz. Şu an kapalı kapılar ve sisten dolayı kapıyı bile göremiyorsunuz ancak bu bir illüzyon.

Burçlarınıza etkisi için mahmure.com sayfasından haftalıklarınızı okuyarak fikir alabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları