Aslan burcunda Yeniay! Eski hatalarıma dönmüyorum değil mi?

Günaydın yepyeni bir günden ve yepyeni bir ağustos ayından….

Haberin Devamı

 

1 Ağustos Perşembe günü Türkiye saatiyle 06:14’de 9 derece Aslan burcunda yeniay meydana geliyor ve Merkür geri hareketi artık sona eriyor.

Bu Ay’a genel bir bakış yapmak gerekirse;

Bu aya 1 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile muhteşem başlıyorsun.

Bu Yeni Ay, kendi benliğini bulmana ve kendi hedeflerine yükselmene yardımcı olabilir. Bu ayın ikinci yarısında; Mars, Venüs, Güneş ve Merkür, Başak burcuna geçiş yapıyor.

Böylece iyi bir diyete ya da bir egzersiz programına başlamak, sorumluluklarını düzene sokmak adına harika bir dönem olduğunu söyleyebilirim.

Kariyerin bu ay her zamankinden daha yüksek bir önem kazanıyor ve yıl içinde çok çabuk bir çaba harcamayı arzuluyorsun ve belki birçok yeni işe girişebilirsin. Aynı zamanda hassas ve eleştirel bir tavır içinde olabilirsin. Bazı dostluklarınla ilgili daha temkinli olman gerekli. Para alışverişi içinde bulunduğun kişilerle eğer dostluk ilişkilerin varsa bu ay bunla ilgili zorluklar deneyimleyebilirsin. Bu yüzden bunları daha iyi şekilde yönetmelisin. Bu ay iş hayatında veya özel ilişkilerinde belirsiz olan hiçbir şeye tahammülün olmayacak. Öncelikle bu konuda anlaşalım. Bu konu yüzünden hiç kimseye karşı ne yüzeysel ol ne de birileri sana yüzeysel olsun. Net olmayan ve kararlı olmadığın hiçbir şey üzerinde bir başlangıç yapma. Hızlı, ölçüsüz, dengesiz ve bir bilinmeze giden konulara ‘dur’ demen için harika bir ay. Hayatın sadeleştikçe ruhunun zenginleştiğini göreceksin…

Haberin Devamı

Aslan burcunda yeniay;

Bu Yeni Ay evresi size sizin için neyin önemli olduğunu ifade etme özgürlüğünü verecek, ancak sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu seçmeyi unutmayın, çünkü bir sonraki olay size kalmış.

Ay döngüsündeki bu başlangıç noktası derin düşünme için mükemmel bir zamandır. Geçmişinize bakmayı / yansıtmayı düşünebilir ve gerçekleşen belirli şeylere karşı hissettiğiniz bazı olumsuz duyguları serbest bırakabilirsiniz.

Başkalarının, senin yaşamını istedikleri gibi yönlendirmelerine artık izin vermemek ve kendinize istediğiniz yaşamı seçmek için oldukça önemlidir. Başkalarına veya kendinize gardiyanlık etmenize gerek yok. Herkesin kendi işini yapmasına izin vermelisiniz.

Haberin Devamı

Kendinize, yeniden birini sevmek veya birisine olan sevginizi göstermek için cesaretli olmak için ikna etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bunu yapmaktan korkmayın.

Genel olarak, Sevincinizi ve sizi mutlu eden her neyse onu bulun. Hoşunuza giden bir şey yapın ve bu şeyleri başkalarıyla paylaşın. Her zaman sıcaklık, cömertlik ve nezaket ile paylaşmayı unutmayın.

Aslan burcu, sistem oluşturmaktır. Yavaş ve istikrarlı savaşları kazanır. Asil bir kazanç her şeyden önemlidir. Bu yeni ay ile birlikte kariyeriniz için sağlam bir temel hazırlayabilirsiniz. Güvenlik duygunuzu geliştirin. Organize olun ve yaşamanızda bir istikrar yaratın. Bu süre zarfında, istediklerinizin temelini atmaya başlamanız gerekir. Bu, okula başlamak, yeni bir işe başlamak, yeni bir kariyer yapmak, yeni bir ilişki kurmak, nişanlanmak veya evlenmek veya bir bebek sahibi olmayı içerebilir.

 

Haberin Devamı

Bu Yeni Ay'da kalbinizi ve tutkunuzu takip etmeniz için milyonlarca fırsat olduğunu ve istediğiniz şeyi bulduğunuzu göreceksiniz. Farkındalığınızı lütfen yüksek tutun ve bu Yeniay’ı amaçlarına uygun kullanın. Aldatılmalara, yanılgılara ve yanlış yönlendirilmelere kalbinizin heyecanı ile hemen yükselmeyin. Bu dönemde öğrendiğiniz her şey aslında 2017-2018 yıllarının bir kurtuluşu olabilir mi diye kendinize bunu sorun.

 

 

Gelelim günün tavsiyeli hikayesine;

  1. yüzyılın büyük İngiliz ressamlarından William Holman Hunt'ın, bir bahçeyi tasvir eden bir tablosu Londra Kraliyet Akademisi'nde sergileniyordu.

 

Hunt'ın; "Kâinat ışığı “adını verdiği bu tabloda geceleyin elinde bir fenerle bahçede duran filozof kılıklı bir adam görülüyordu. Adam, serbest kalan eliyle bir kapıyı vuruyor ve içeriden bir cevap bekler gibi görünüyordu. Tabloyu tetkik eden bir sanat eleştirmeni Hunt'a dönerek:

 

Haberin Devamı

- "Güzel bir tablo doğrusu, ama manasını bir türlü kavrayamadım." dedi.

 

Adamın vurduğu kapı hiç açılmayacak mı?

Ona kapı kolu takmasını unutmuşsunuz da.."

Hunt gülümsedi ve ekledi:

- "Adam alelade bir kapıya vurmuyor ki..

Bu kapı, insan kalbini simgeliyor.

Ancak içerden açılabildiği için dışında kola ihtiyacı yoktur".

 

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları