Amacın yüceliği yolun sıkıntısından belli olur

Günaydın yıldız savaşçıları,

Haberin Devamı

Jüpiter ve Satürn yan yana geldi. Dünya başka bir boyutun başka bir algısına doğru yola çıktı. Görüldüğü gibi onlarda aslında kavuşmadı. Kimse kimseyle sonsuza kadar kavuşamıyor. Sadece aynı yoldan geçtiler. Hala da geçiyorlar…

Zamanla ayrılacaklar…

Kötülük yapan, bizleri inciten İnsanlara karşı güçlü bir hoşgörü ile yaklaşmak isterken bazen aklımızı kaçırdığımızı düşünüyorum.

Kendimden örnek vermem gerekirse böyle anlarda kendimi kontrol edebildiğimi gördüğüm için beni kendimle gururlandırıyor. Şuursuz bir zekâ, aptallık olabiliyor. Birine iyi niyetle ya da hoşgörüyle yaklaşmak bana kendimi hiç aptal hissettirmiyor. Kavga etme fikri kadar aptal gösteren bir şey bilmiyorum.

 

Koskoca bir yılı bitiriyoruz.

Haberin Devamı

30 Aralık Yengeç burcunda bir dolunay yaşanacak. Bu bir final dolunayı tadında olacak. Sosyal medyamda dün gece mezuniyet töreni videonuzu paylaştım. İzleyenler bilirler. Kep atacağız ama bazılarımızın alttan dersleri var ve kapatması gereken hesapları olacak. Bir üst bilince ve akla çıktınız ama daha önemlisi gerçek anlamda neredesiniz ve neye ihtiyacınız var bunları göreceksiniz. Bazı şeyleri bitirmeniz gerekiyor. Göz ardı ettiğiniz veya aceleye getirdiğiniz konular, şimdi ensenize yapışıyor. Etrafında kimseyi bulamamak zor ama içinde kimseyi bulamamak ise daha zordur. Söylenecek sözleriniz olduğunu biliyorum. Herkesin söylenecek sözleri vardır. Ama aslında Allah’a bırakmayı başarırsanız size bu sözleri o çok güzel bir zamanda söyletebilir. Söylenecekleri toplayın. Bir insanın yaşamının anlamı kendindeki 'ben' fikrini aştığı yerde oluşuyor.

Tüm mesele garip bir şekilde burada çözülüyor. Durup düşünüp aslında size söylenen fikre değil ama size dayatılan şeye sinirlendiğinizi görebilirsiniz.

İnsan sürekli hayatını daha anlamlı kılmaya çalışıyor.

Fedakârlık yapmadan hayatınıza anlam katamazsınız. Kendinize sorun dağlara çıkma amacınız dünya sizi görsün diye mi yoksa dünyayı görmek için mi?

Kendi ayarlarınızı iyi yapın ve bugün dağınık zihninizle kendi içinize yönelin. Bir şeylere öfkeyle cevap vermeyin. Sizi kaybetmek isteyen kendi düşünsün. Her kuş kendi türüyle uçar.

 

Haberin Devamı

3 Ocak 2021 tarihinde bu sefer benim size sürprizim var!

O gün tam yılbaşı karantinamızın son pazar günü oluyor ve Mars Koç burcundan artık boğa burcuna geçiş yapıyor. Bundan sonra RADYO D 104.0 Frekansında “Astromatik Cevaplıyor” isimli bir programımız var. Saatleri 13:00-15:00 arasına ayarlayın. Canlı yayın olacak ve sizlerle her hafta pazar günü canlı bir şekilde önümüzdeki haftayı konuşacağız. Bu hafta atacağımız adımlar ya da atmamız gereken adımlar neler bunları değerlendireceğiz. En güzeli sizleri yayına bağlayıp haritalarınız üzerinden konuşacağım. Benim ne kadar fazla müzik aşığı biri olduğumu bilen bilir. Gökyüzünün armonisini o hafta burçlarınıza göre şarkı olarak haftalık vereceğim. Bana tüm kalbi ile inanan çok değerli Radyo genel yayın yönetmeni Murat Duran’a sonsuz teşekkürler. O bir aslan burcu nede olsa. Vizyonlu bir bakış açısıyla sizlere ulaşabilmem için bana bir zaman aralığı tanıdı. Umarız hep birlikte bunu zafere taşır ve astrolojinin hayatımıza sunduğu gücü dünyaya daha fazla hissettiririz.2021 yılı görüldüğü üzere kova çağına yakışan bir şekilde geliyor.

 

Haberin Devamı

Çağ değişti de ne oldu? Sabah işe gittik ya da onu unutamadım diyenler…

Zaman ve çağ değişiyorken biz buna tanıklık ediyoruz. Tabi bir kısmımız şikâyet ediyor. Âmâ ne yaparsak yapalım bize düşen bu zaman değişimini anlamak ve artık zaman kaybettiğimiz insanları geride bırakmayı seçmek. Bunu kendinizle oturup konuşun. Bunu gerçekten yapabilirseniz yapın. İnsan önce kendinin dostu olmalıdır.

*

Jüpiter (amaç) + Satürn (zaman) bu gezegenler hala yan yana ilerliyorlar. Çoğunuz, hayatınızda, yeni şeylerin çiçek açması için ölmesi veya kapanması gereken şeylerin giderek daha fazla farkına varıyorsunuz. Misyonunuz,

Hedefleriniz ve yaşam amaçlarınız size soruluyor. Bunu değerlendirin.

*

Haberin Devamı

Ne demiş̧ eskiler “hiçbir çiçek ne kadar güzel koktuğunu kanıtlamak için dalından kopmaz. Kendinizi göstermek için özünüzden kopmayın. Bırakın var olduğunuz yerde bilsinler değerinizi. Koparsanız, solarsınız...”

 

Çiçekler açmanız dileğiyle…

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları