Alışkanlıklarının kölesi olma

Ay, Balık burcunda ilerliyor. Sabah 05,00 civarında Ay-Jüpiter kavuşuyor. Bu sabah Erken kalkmak, dua etmek ya da meditasyon yapmak için harika bir zaman. Gördüğün rüyalar ya da bilinçaltının dışarı vurumu seni etkileyebilir. Her zamankinden daha hassas ve daha fazla olayları büyütmeye açık olabilirsiniz. Gün içinde kendini çok savunmasız hissedebilirsiniz. Yersiz alışkanlıklardan uzak dur. Keyifli aktivitelere katılmayı seçin ya da yürüyüş yapın.

Haberin Devamı

İş hayatınızda ya da özel hayatınızda yaşadığınız bazı haksızlıkları sorguluyor olabilirsiniz. Bu noktada ne yaşanırsa yaşansın gelişen olaylarda ilahi adalete güvenmekten vazgeçmeyin. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Bu hep böyle oldu. Küskünlük kendimize yeterince verici olmayınca ortaya çıkar ve başkalarına kendimizden çok şey verdiğimizde kendimizi anlamsız, yalnız, kullanılmış hissederiz. Küskünlüğün altta yatan kaynağı istemeyerek veya beklentiyle bir şeye zamanımızı, enerjimizi veririz. Bu bir şekilde bir ödül beklemektir. Kimseden bir şey beklemeden hareket etmek gereken bir gündesiniz. İnsan iki duyguyla baş edemiyor. Biri seçilmediği yer çok ağrına gidiyor bir de haklıyken suçlandığı yerden çıkamadığında kötü oluyor. Kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılayın ve kimseden bir şey beklemeden hareket edin. 

Haberin Devamı

Günün Motivasyon Sözü: “Çok az insan gerçek özgürlüğün tadını çıkarır; hepimiz fikir veya alışkanlıkların kölesiyiz.” Alfred de Musset 

Koç: Duygularınızı kontrol etmek zorlanıyorsunuz. Alıngan ve hassas olmak yerine açıklayıcı olun. Amaçlarınıza ilerlediğiniz yolda sizlere yansıtılan tepkilere kayıtsız kalmaya çalışın. Daha da yükselin ve konuşmalardan sıyrılın. 

Boğa: Toplum içinde beklenmedik bir şekilde abartılı duygusal tepkileriniz olabilir. Sizlerin de farkında olmadığı hisleriniz açığa çıkıyor.

Bilinçaltınızdaki korkular yüzeye vurmuş olabilir. 

İkizler: Çalışma ortamınızda müşterilerinize karşı sert tepkileriniz olabilir. İçsel sorunlarınıza baş etmekte zorlanırken duygularınızın baskısı altında kalacaksınız. Sizi baskılayan şeylere karşı nazikçe tavrınızı koyun. 

Yengeç: Yönsüzlük yaşıyorsunuz. Gelecek ve geçmiş arasında sıkışıp kaldınız ve ilerleyemiyorsunuz. Geçmişten kaçarak yapacağınız seyahatlerde kendinizden kaçamadığınızı göreceksiniz. 

Aslan: Kaybetme korkusu içerisindesiniz. Elinizden alınan her somut varlık sizin için bir hayal kırıklığı olmaya adaydır. Yaşam içerisinde her şeye hazırlıklı olmayı öğrenmelisiniz. Vazgeçmek bazen en büyük özgürlüktür. 

Haberin Devamı

Başak: İlişkiye ihtiyacınız var. Sevgisiz ve yarım kaldığınız son anlarda sıcak bir desteğe ihtiyaç duyduğunuzu ifade etmeye çalışacaksınız. Bu durum eski hatalara sizi döndürmesin. Zayıflıklarınıza yenilmeyin. Yeni bir döneme giriyorsunuz.

Terazi: Çalışma alanınızda beklediğiniz değeri göremediğinizi düşünüyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını elde etmek için sözlü girişimleriniz olacaktır. Lütfen nezaketiniz ve başarınızdan taviz vermeyin. 

Akrep: Kendinizi sosyal çevreye farklı yansıtmaktan yoruldunuz. İçsel güçsüzlüğünüzü kimse ile paylaşamamanız sizlerin yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. Çevrenize ayak uydurmak yerine kendi ihtiyaçlarınızı konuşmalısınız. 

Haberin Devamı

Yay: Aile sorumluluklarınızdan kaçmak bugün sadece bazı şeyleri daha da zorlaştırabilir. Özgürlüğünüzü doyasıya yaşayamayışınız hayat yolculuğunda küçük problemleri büyütmenize yol açıyor. 

Oğlak: İletişim halinde olduğunuz kişilerin sözcüklerinden etkileniyorsunuz. Sizlere haksızlık yapıldığını düşünerek gerekirse ilişkinizi kesme noktasına getirebilirsiniz. Bugün büyük bir başarı sizinle olabilir. 

Kova: Finansal kayıplarınızı telafi etmek için duygusal olarak kararlar alabilirsiniz. Risk ölçünüzü doğru hesaplayarak adım atmaya çalışmalısınız.  

Balık: İkili ilişkilerinizde duygusallığınız gözlerinizden okunuyor. Sevgi ve şefkat eksikliği sizleri fiziksel ve ruhsal olarak güçsüzleştiriyor. Kendinizi çok hassas hissedebilirsiniz. Sezgileriniz çok yüksek. Farkında olun. Yanılmıyorsunuz.

Yazarın Tüm Yazıları