Aygül Aydın

Mars/Plüton karesi: Hiç kendine çarptığın oldu mu? Birdenbire...

3 Temmuz 2022
Günaydın yıldız savaşçıları;

Sağa sola çarpıyor, fazlasıyla sendeliyor ve sık sık yorgun bir şekilde düşünüyorsun…

Aslında bana sorarsanız yaşıyorsunuz…

Nefes alıyorsunuz… 

Hayat zaten düşmekle, sağa sola çarpmakla ve düştükten sonra tekrar ayağa kalkacak umutları bulmakla eş değer bir yer… 

Her gün sanki kendini tekrar ediyor ve daha kötüsüne gidiyor gibi bir his içindesiniz.

İnsanlara asla tahammülünüzün kalmadığı ve artık kendinizi anlatmaya bile mecalinizin olmadığı, işte o anlardasınız. Plüton oğlak burcuna geçtiği 2008 yılından beri aslında büyük zorlanmalara başladık. 

“Kimi acı eşikleri vardır, onları aştığınızda artık başka biri olursunuz. Sabır edilgenlikle karıştırtılmamalı. Sabır emek ister, zorluklar karşısında değişmeye dönüşmeye açık olabilmektir.” 

Şans nedir diye insan düşünüyor. Benim hemen dedem aklıma gelir.

Yazının Devamını Oku

Venüs işaretini öğrenerek karşındaki insanı nasıl etkilersin?

2 Temmuz 2022
Günaydın yıldız savaşçıları,

Bugün hafta sonu etkinliği yaşatalım size dedim. Bu hafta sonu biraz kendi doğum haritanızı çıkartıp Venüs gezegeniniz hangi evde ve hangi burçta bulun istiyorum. 

Çünkü yeni gidişatta gördüğüm tek bir şey var. Kimse hayattan nasıl zevk alabileceğini bilmiyor. Venüs bizim hayattan zevk aldığımız konulardır.

O zaman Venüs’ü bir anlayıp haritamıza göre nasıl kullanabiliriz inceleyelim istedim. 

Venüs’ün patronu Boğa ve Terazi burçlarıdır.

Bulunduğunda mükemmel yerleşim olarak düşünülen yer 2. ve 7.evdir. 

Doğum haritamızda Venüs gezegeni, neyi sevdiğimizi ve hayatta neye değer verdiğimizi ya da hayattan nasıl zevk aldığımızı gösterir. Ayrıca, Sevgiye ihtiyacımız olan şey olarak tanımlanabilir. 

Âmâ sevgi denilen şey maddesel bir şey değildir. Venüs gezegenin içinde maddesellik vardır. Para vardır. Sahip olma anlayışı vardır. Gerçek sevgiyi buradan tanımlamak zordur. Bunu tanımlamak isterken Venüs gezegenin konumları ile sadece tanımlamanız doğru olmaz. 

*Dünya üzerindeki maddesel anlamda verdiğiniz değer nedir?

Yazının Devamını Oku

Hoşgeldin Temmuz! Gökyüzü gündeminde neler var?

1 Temmuz 2022
Günaydın gökyüzü savaşçıları;

Öyle farklı ve önemli bir aya giriş yapıyoruz ki.

Diyeceksiniz ki her ay aynı şeyi söylüyorsunuz Aygül Hanım.

Hayır asla!

Her zamanın konusu ve değeri başkadır. 

Ayın Gündemi 

5 Temmuz Salı saat 09.04’te Mars, Boğa burcuna geçiyor. Uzun bir süredir yapmak istediğin bir şeyi başlatmak için harika bir zaman dilimindesin. Kendini topla ve harekete geç. 

5 Temmuz Salı saat 09.25’te Merkür, Yengeç burcuna geçiyor. Belki bir kitap yazmak yeni bir kariyere başlamak ya da yeni bir şeye aday olmak, belki de eğitim almak gelecek döngünün tonunu belirleme zamanı. 

10 Temmuz Pazar saat 02.13’te Merkür ve Lilith, Yengeç burcunda kavuşuyor

Yazının Devamını Oku

Kendine kötülük yapmaktan vazgeç!

30 Haziran 2022
Günaydın yıldız savaşçıları;

Yeniay gerçekleşti ve size ertesi gününden bu mektubu yazıyorum.  

Sabahattin Ali’nin dediği gibi: “Hayat bir felaket olabilir ama önemli olan herşeyin geçeceğini hatırlamak. Her şey geçerken asıl önemli olan o felaketin içinde kendinizi kaybetmemek demiş” 

Bizde bunu yapacağız herhalde…Peki Sabahattin beycim sorarım size felaketin içinde kendimizi kaybetmek bir yana aklımızı bile oynatıyoruz. Nasıl başaracağız? 

Malum gezegenler bir araya gelecek ve tüm gerçekler ortaya dökülecek dedik. Sağımız solumuz görmediğimiz şeyleri görme noktasına getirdi. Belki bir yüzyıl yaşasak göremeyeceğimiz ahlaksız, terbiyesizlik ve seviyesizlikle savaş veriyoruz. Sanıyorsunuz ki ben bunları yazmayınca ya da konuşmayınca farkında değilim. Asla böyle değil. 

Siyasetten, politikadan ve ülke gündeminden konuşmak inanın istemiyorum. 

Hayat sizden öyle bir denge istiyor ki…

Yaşamaya başladığını günden itibaren sizden bir şeyler alıyor ve içinizi boşaltıyor. Eğer siz zeki ve farkındalıklı biriyseniz hemen boşalan şeylerin yerine bir şeyler koyma yeteneğini geliştirmeniz gerekiyor. Suyun gideceğini bile bile aynı şekilde içeri su alıyorsunuz. Ne yorucu değil mi?  Hayır almasam biliyorum ki daha korkunç olacağım. Bir çok insan bu hatayı yapıyor. Nasıl olsa benden giden gidiyor şunu yapsam ne olacak diyor. 

Bilmiyor ki evrenle hesaplaşılmaz! 

Yazının Devamını Oku

Yeniay: Suya düştüğünüz için değil, sudan çıkamadığınız için boğulursunuz

28 Haziran 2022
Günaydın yıldız savaşçıları;

Ne çok kötülük ve ne çok yanlışlıkla belki de haksızlıkla boğuşmak zorundayız. 

Yeni bir sayfa açmak kolay değil ki…

Düştük bir suya işte…

Peki bu sudan nasıl çıkacağız… 

Gökyüzü mekanizmasını okumaya başlayınca insan daha cesaret ve umutla bir şeyleri gerçekleştirebiliyor. 

Hayatta boğulduğumuz yerlerden başarılı bir şekilde çıkabilmemiz için fırsatları kullanmayı öğrenmemiz gerekir, inançla sıçramamız gerekir. Aklımızla, duy­gularımızla, fiziğimizle sıçramamız gerekir. Bilinçli bir şekilde davranış ve düşünce alışkanlıklarımızı yıkmaya çalışmamız zorunlu­dur. Yaşamımızda anlaşılmamak ya da duygularımızı açıklamamıza izin vermeyen durumlar bize yeni mucizelere yer açmaya zorunlu tutar. Zorlanmanız gerekir. Zorluklar potansiyelleri ortaya çıkartır. 

Mars-Plüton karesi etkileri içerisine giriş yaptık. Bu açıyı önemsiyorum. Çünkü Mars koç burcunda savaşmayı çok iyi bilir ama Plüton çok güçlü bir konumda…Çevrenizdeki insanların sizin gücünüzü kullanmaya zorladıkları zamanlardır. Güçlerini dener ve bunu kullanırlar. Bu açıyı neye benzetebiliriz biliyor musunuz? 

Uzun süredir kandırıldığınız bir işte artık uyanışa uğramanızdır. Ya da artık kimsenin bir şey anlamasını beklemezsiniz. Her şey için çok geçtir. Sizden güçlü pozisyondaki insanların halden anlamadığını görür ve bunun için tepki koymak istersiniz. Belki de acımasız biri olma haline dönersiniz. Özünüzde bu yoksa Maalesef bu mümkün değildir. Sizde kendi kendinize hasta olur ve dolaylı yoldan çözümler bulmaya çalışırsınız. Sizi anlayan birileri yoktur. Narsist insanların duygularının tetiklendiği zamanlardır. 

Yazının Devamını Oku

29 Haziran YENGEÇ YENİAYI: Kırdığın yerden kırılırsın…

27 Haziran 2022
Günaydın yıldız savaşçıları;

Yepyeni bir haftaya başlarken aynı zamanda artık bu hafta yepyeni bir temmuz ayına da başlıyoruz. Dünyanın zorlayıcı koşullarına ayak uydurmak bu kadar zor olurken aynı zamanda kendi dünyamızı da döndürmeye çalışıyoruz. 

Beni sürekli takip edenler bilirler. Yeniaylar, dolunaylar ya da tutulmalar şikayet etmeniz gereken şeyler değil ders almanız gereken önemli zamanlardır derim. Bunu bilmeden yaşayan milyonlarca insan var ama siz onlardan farklı ayrışan birisiniz. Hep farklı olmamız gerekmez mi? 

Keşfetmek nedir? 

Kimsenin görmediğini görebilmektir.

Herkesin gördüğünü görsek zaten bir farkımız kalmaz.

Seçimler bu yüzden vardır. 

İnsanı en zorlayan şey doğru karar mı veriyorum.

Buna çaba harcamaya ya da zaman harcamaya değer mi?

Yazının Devamını Oku

Venüs İkizler burcuna geçti! İlişkilerde yüzeysel ve eğlenceli olma zamanı!

24 Haziran 2022
Venüs ikizler dönemi 19 temmuza kadar sürecek.

Venüs ikizler süreci, uzun süreli aşıkların birbirleri hakkında yepyeni bir şeyler öğrenmelerine ve heyecanı yeniden canlandırmasına yardımcı olabilir. 

İkizler, ilgiyi sürdürmek için çeşitliliğe ihtiyaç duyar. Bu yüzden enerjisi tükenmiş veya rutine düşmüş ilişkiler bu geçişte bitebilir. 

Bu dönem tutkulu bir şekilde aşkınızı itiraf etmek ya da birine uzun süre seninle olmak istiyorum durumunu söz vermek adına pek uygun olmayabilir.  Bizim için mevcut olan tüm fırsatların tadını çıkarmakla ilgilidir. Yani daha dostça ilerlediğiniz şeyler çok kolay alışkanlık yaratabilir. Eğlenin, flört edin ve eğlenceli olun. Neyi sevip neyi sevmediğimizle ilgili kendi koyduğumuz kuralları bir kenara koyduğumuzda, kendimizi yeni deneyimlere ve mutluluk seviyelerine açarız. 

Bu dönem para açısından, kazançlarınızın çift yönden geleceği ve iyi olacağı bir süreci anlatıyor. Ruhunuza enerji verecek dostlarınız ya da aktiviteleriniz olsun. İnsanlarla bağlantı kurmaktan asla çekinmeyin. Gerekirse birine ulaşmak için görüntülü arayın. 

Venüs'le İkizler ‘de doğan insanlar; genellikle kendilerinde iki taraf gibi hissederler. Her insanın içinde aydınlık ve karanlık taraf vardır ama onlar bunu çok acık bir şekilde yaşarlar. Can sıkıntısı onlar için korkunç bir şeydir.  Çok yönlü bir kişiliğe sahip olduğunuzu anlayın. Aydınlık ya da karanlık hangisini seçeceksiniz bu sizin seçiminizdir.  İlişkilerde asla derinlemesine inemezsiniz. 

Sonuç olarak biraz kaygısız ve eğlenceli hissetmeye hakkımız yok mu? 

İkizler Burcuna Geçen Venüs Burçları Nasıl Etkiliyor? 

Koç: Yakın çevrenden çok güzel destekler alıyorsun. Sosyal medya ve iletişim anlamında gelişiyorsun. Yeni insanlarla tanışmanın keyfini çıkar! Kariyerinizde büyümeye ve daha iyi beklentilere tanık olacaksınız. Bu dönem, işinizi değiştirmeyi planlıyorsanız, bu dönemde bazı iyi fırsatlar elde edeceğiniz için olumlu sonuçlar getirecektir. 

Yazının Devamını Oku

5 GEZEGEN gökyüzünde hizaya giriyor. Yeryüzünde sen hizada mısın?

23 Haziran 2022
Bazen tek yapmanız gereken bu gezegende ne olduğunu bittiğini anlamak için gökyüzüne bakmanızdır. Gökyüzüne bakmak dünyadaki yerinize bakmaktır. Atomu parçalamak gibi kötü olayları da astroloji ile parçalayabiliriz. Saklanmaktansa olup biteni anlamak her zaman kazandırır.

Astroloji, hayatımızın mevcut enerjilerini parçalamaya yardımcı olmak için mükemmel bir araçtır. Olması gereken olacaktır. Geleceğe dair tahminlerimiz ve yaşama ihtimalimiz olan şeyleri biliyor olabiliriz ama asla engel olamayacağız. Bu nedenle, koltukların arkasına saklanmaktansa olup bitenlere dayanmak için daha donanımlı biri haline gelmek için gökyüzüne bakmalıyız. 

Gezegenlerin aynı anda Güneş'in bir tarafında üst üste dizilmesiyle meydana gelen astronomik bir olay gerçekleşiyor. 

24 Haziran sabahı gezegen dizilimi daha büyüleyici olacak.  

Başlangıç ​​olarak, Merkür önde gelecek ve diğer gezegenlerle geçit törenini daha net görebileceksiniz. Bu muhteşem manzaranın keyfini çıkarmak için astronomlar, Merkür ufkun üzerine çıktığında bir saat boyunca izleyebileceğimizi söylüyor. Astronomik olan bu olayı onlara sorduğunuzda astrolojik bir önemi olmadığını söylerler. Âmâ eski kadim bilginlere sorarsanız deprem, salgın, yangın, savaş ya da kuraklık gibi olaylarla meşguliyet oluşturduğunu söylemekteler. Kişisel olarak insanların hayatlarında büyük değişimlere işaret ettiğini söylerler. 

2020 senesinde gezegenler böyle dizildiğinde yüzyılın pandemisi ile uğraşmıştık. Yeniden başka bir salgın gündeme gelebilir. Ama gelip geçici ya da hızlı çözüm bulunan bir durum ile sonuç alınabilir. Çünkü bu gezegenler o zamanki gibi büyük kavuşum yaşamayacak. Aynı zamanda 2004 yılında benzer durumlar söz konusu olduğu için Google gidip 2004 yılında ne olduğunu yazabilirsiniz. Bu erken seçim gerektiren durumları gündeme getirebilir. 

Şu an gökyüzünde 5 gezegen aynı hizada dizilmiş bir şekilde ilerliyor. Sizler bunu çok endişe verici bulurken aynı zamanda hayatımıza yansımasının neden hızlı olmadığını sorguluyorsunuz. 5 kardeş geliyor denir ya işte öyle… 

Eskilerin bir lafı vardır: Allah’ın sopası yok ki? 

Allah’ın insanlara, hakkaniyetini insanlar gibi değil kendi yöntemleriyle ulaştıracağını vurgulayan gerçek.

Yazının Devamını Oku