5 Temmuz’a kadar Mars Koç burcuna geçti! Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Ve sonunda Mars Kendi evine kavuştu. Ev sahibi Koç burcu kiracılardan kurtuldu. Mars gezegeninize yani kendi evine geldi yerleşti.

6 Temmuz’a kadar burada hareket edecek ve sonrasında Mars boğa burcuna geçiş yapacak.

Gezegen geçişleri bizler için her zaman önemlidir. Çünkü o gezegenin bulunduğu burç noktasında bize bilinç yüklenir. Bu kadar iyi bir yere geçişi adeta bizlere yeniden başlıyoruz mesajı veriyor.

Mekânında tüm marifetlerini ortaya koyabilecek. Cesur, atılımcı, rekabetçi, savaşçı ve başlatıcı özelliklerini ortaya koyarak hükmedici ve sert davranışlarda bizi bizden edebilir. Bir Koç olarak bu işin en sevdiğim yanı inandığınız şeyler için sonuna kadar savaşmaktan çekinmemeniz olmasıdır.

Koç ve yükselen burcu Koç olanlar, haritasında herhangi bir gezegeni ve Venüs, Jüpiter, mars koç burcu olanlar, Yükseleni Akrep ya da kendi burcu Akrep olanlar, önemli bazı etkileri birinci dereceden alacaklar. Bunun yanında Yay ve Aslan etkisine sahip haritalarda da enerjinin artacağını hayatın da hızlanacağını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Mars gezegeni neyi anlatır!

Mars nasıl hayatta kaldığımızı ve nasıl mücadele ettiğimizi gösterir. Olaylar karşısında nasıl bir savunma mekanizması geliştiriyoruz? Kendimizi nasıl ortaya koyup inisiyatif alıyoruz, tutkularımız ve isteklerimiz için neler yapabiliyoruz? Erkeklerin kadınlara olan davranış şekilleri, yaklaşım tarzları ilişkilerde aldıkları rol ve kadınların erkeklere bakış açısı nelerdir?

Bizler hareket ederken ve mücadele ederken kendimizi bir Koç burcu gibi ortaya koyacağız. Yani hareketlerimiz direkt ve kendiliğinden olacaktır. Mücadeleden kaçmayacağız. Tabiri caizse pilavdan dönenin kaşığı kırılsın derecesinde gözümüz kara olacaktır. Hemen harekete geçmek için sabırsızca tavırlar sergileyeceğiz. Davranışlarımız daha dışadönük ve sosyal olacaktır. Renkli ve canlı bir dönem olduğu gibi aynı zamanda hareketli bir zaman dilimidir.

Aşk hayatınızda tutku ve rekabet artıyor.

İlişkilerde rekabet ve cesaret göz dolduracak. Bu dönemde başlangıçlar kolaydır yani her şeyi başlatabilecek gücümüz vardır. Ama önemli olan sürdürebilmek değil midir? Bir Koç’un o işi bitirebilecek gücü o işe başlama anındaki hevesinde gizlidir. Başlatmak istedikleriniz ve hevesleriniz arasındaki dengeyi iyi yoklamanız gerekiyor. Hedeflerimize ulaşmak için kıvılcım yanar ama onun ateşe nasıl döneceğini de hesaplıyor olmamız lazım. Aceleci isteklerimiz, bizi yoğun tartışmalara sürükleyip, tahammül edemeyeceğimiz duruma getirebilecek. Yani gökyüzünün savaşçı gezegeni Mars burada çok rahat durmayacak ve yapacağını yapacak. Ayrıca bu dönemde kazalara ve sakarlıklara dikkat etmemiz gerekir. Unutkanlıklar başa birazcık bela olabilir. Lütfen Trafikte kontrollerinizi yapın! Kazalar bu dönemde hep dikkatsizlikten ve hızdan çıkabilir.

Haberin Devamı

16-17-18 Haziran Kiron ve Mars kavuşacak! Yararlarınızı kaşımayın, kaşıyanları da sevmeye çalışmayın. Onun yerine kahve için.

Eski yaralarınızı kaşımayın. Geçmişi artık hatırlamak için doğru bir zaman tünelinde değilsiniz. Söylemek istediklerimizi içimizde tutmayacağız birden söyleyivereceğiz, tepkilerimiz biraz daha gergin olacaktır. Bu tarihlerde daha şifacı ve çevrenize katkı sağlayıcı noktada olun.Kimseyi affetmeke ya da sevmek zorunda değilsiniz ama onlara zarar vermek durumunda da değilsiniz. Kimsenin yarası olmayın. Olduğunuzu düşündüğünüz konularda iyileştirici olmayı seçin. İş ve projelerinizde harekete geçin. Bu alanda isteklerimizi ve duygularımızı yerine getirirken düşüncesizce hareket etmeyin. Bu geçiş ilişkilerde sorunları artıracaktır. Kavgaların ve bencilliklerin arttığı bu dönemde ayrıca gizli saklı olan şeylerinde saklanamayacağı ve bir şekilde ortaya çıkacağı bir dönem olacaktır.

Haberin Devamı

Bu dönemde erkekler özgürlük duygusunun kısıtlanmasına asla müsaade etmezler. Eğer bu şekilde bir yaşam tarzı dayatmışsanız buna isyan yakındır. Davranış şekillerimiz biraz daha yumuşak ve meydan okumaya müsaade vermeyecek bir şekilde olmalı. Özgür bırakmayı tercih etmiyorsanız da bırakmış gibi yapmanız bir stratejik hareket olabilir. Aniden ortada bir şey yokken erkekler tarafından genellikle ayrılma teklifleri gelebilir. Kadınların ise, birden çok kişi tarafından beğenildiği ve çekici bulunduğunu bilmek isteyebileceği zaafların ortaya çıkabileceği bir süreç. İlişkilerinizde bugüne kadar çözemediğiniz bir problem var ise sorunu çözmeye doğru bir efor harcayın. Yeni maceralara duygusal anlamda atılmaktan korkmayacaksınız.

Haberin Devamı

 BURÇLARA ETKİSİ NELER OLACAK?

Koç veya yükselen burcu koç olanlar: Her türlü konuda mücadele ve gayretiniz oldukça artacak. Cesaret ve rekabet sizden sorulacak. Huzursuz olduğunuz iş ortaklıkları ya da evlilik gibi durumlardan hızlıca kurtulmak isteyeceksiniz. Jüpiter’in koç burcunda olması ile lütfen kilo almamaya dikkat edin ve spora yönlenin.

Boğa veya yükselen burcu boğa olanlar; Duygusal anlamda endişe ve kaygılarınızı arttıran şeyleri ortadan kaldırmak isteyeceksiniz. Size uzun süredir haksızlık yapılan yerlerde haklılığınızı elde edebilirsiniz. Bu dönem sanki insanlar sizi aldatıyor veya yanıltıyor gibi gelebilir. Bu yüzenden bu tuzağa düşerek dürtüsel bir şekilde birilerini ifşalama ya da onlara zarar verme duygusundan çıkın. Kim ne yaparsa kendine yapar. İçsel gücünüzü yazmaya, bulmaca çözmeye ve zihin oyunları oynayarak geçirmenizi tavsiye edebiliriz.

Haberin Devamı

İkizler veya yükselen burcu ikizler olanlar; Geleceğe yönelik projeleriniz ve hedefleriniz ile ilgili önemli farkındalıklar yakalayabileceksiniz. Mutlu olmak için fırsatlar arayacaksınız ve daha fazla sosyalleşmek isteyeceksiniz. Fakat bunu hızlı ve acele bir şekilde yapmak istemeniz arkadaşlarınızı, dostluklarınızı zedeleyebilir. Bu enerjiye daha iyi hakim olmanız gerekli. Organizasyonlarınız ve arkadaş gruplarınızda daha seçici ve nezaketli olmanızı tavsiye ederiz.

Yengeç veya yükselen burcu yengeç olanlar; Kariyeriniz ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesleki anlamda hırslanarak, stratejik davranmadığınız sürece gelişen sorunlarla meşgul olabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak, eskide kalmış bazı projelerinizi aktifleştirmek, kariyerinize her zamankinden daha tutkulu yaklaşmak söz konusu olabilir. Yol gösterici kişileri dinlemenizi ve nasihatlerini değerlendirmenizi tavsiye edebiliriz. Bu dönem büyük atağa geçiyorsunuz.

Aslan veya yükselen burcu aslan olanlar; Eğitim, kişisel gelişim, seyahat etmek tutkusu gibi konular yaşantınızda efor harcamanıza neden olabilir. Bu biraz eğitim alanınınız da ya da inançlarla ilgili konularda muhalefet etme ya da sizi savunma durumunda da bırakabilir. İnsanlara kendi fikrinizi ısrarcı bir şekilde kabul ettirmeye çalışmamanızı tavsiye ederiz.

Başak veya yükselen burcu başak olanlar; Alacak-verecek dengenizin biraz şaşması söz konusu olabilir. Belki de bu dengeyi artık yoluna sokmak için gereğinden fazla yorulabilirsiniz. Kıyıda köşede devlet ile ilgili kalmış vergiler, hukuksal konular vs. söz konusu olabilir. İstediğiniz şeye mutlaka sahip olma enerjisini de size yükler. Bu size başarı getirebilirken bunu kontrol edememe geriye dönülmesi mümkün olmayan kayıplarda verebilir.

Terazi veya yükselen burcu terazi olanlar; İlişki veya evlilikleriniz ile ilgili önemli sınavlar verebilirsiniz. Bu Mars Koç geçişi “Biz” bilinci oturmamış evlilikleri yerinden sallayabilecek. Lütfen bu rüzgâra kapılmayın! Partnerinizle güç gösterilerine girmeyin. Partnerinize saldırgan davranışlar sergilemek ve yersiz kıskançlıklar sizleri oldukça yıpratabilir. Kendi anlayışınıza uygun davranılmasını beklemek yerine partnerinize de söz hakkı tanımanız ve hoşgörüyü elinizden bırakmamanızı tavsiye edebiliriz.Eğer ilişkiniz yoksa yeni ve hızlı bir ilişki içine çekilebilirsiniz.

Akrep veya yükselen burcu akrep olanlar; Mars size günlük ve rutin işlerinizde farkındalık kazandırtacak. Hizmet içgüdüsüyle tetikleneceksiniz. Ancak çalışkanlığınız ya da çalışkanlığınızın mükemmele ulaşma tutkusu sizi yorabilir. Sağlık sorunlarına, anlık kazalara, hırsızlıklara dikkat etmelisiniz. İş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara neden olabilir. İşlerin çok üzerinize geldiğini ve çalışma ortamınızda biraz zorlandığınızı da düşünebilirsiniz. Asla dedikodulara girmeyin ve karma oluşturmayın.

Yay veya yükselen burcu yay olanlar; Mars size yaratıcılık katacak. Aşk hayatınız ya da çocuklarla ilgili konularda, kendi çabanızı ortaya koyduğunuz sürece kazanacaksınız. İddialı bir âşık, kıskanç bir sevgili olabilirsiniz. Ya da böyle biri hayatınıza birdenbire giriş yapabilir. Hobilerinizi gerçekleştirmek ya da kendinize zaman ayırmak adına gayret gösterebileceğiniz bir dönem. Bazı planlarınızı gerçekleştirirken kendi şansınızı kendinizin yarattığına inanarak hareket ederseniz isteklerinize kavuşabilirsiniz.

Oğlak veya yükselen burcu oğlak olanlar; Gelişen bazı olaylardan dolayı taşınma, ev değişikliği, yer değişikliği söz konusu olabilir. İçsel cesaretinizi de arttırabileceğiniz bir dönem. Marsın bu geçişini çok çalışarak ve kendinize hedefler koyarak devam ettirirseniz gelişen süreçte çok başarılı yatırımlar yapmanız söz konusu. Annenizle ilgili taşınma kararları ya da aile ile ilgili konularda onların yüklerini almak adına yeni çözümler bulmak gerekebilir. İş hayatınızda bir devrim yaratacaksınız.

Kova veya yükselen burcu kova olanlar; Mars, Koç burcuna geçişi sizi cesur ve kendinizi kolay ifade edebileceğiniz bir dönem içerisine alacak. Yakın çevrenizde yerli yersiz münakaşalara müsaade etmeyin ve ilişkilerinizde iletişiminizi zorlamayın. İş hayatınızda işler zor gibi gidiyor görünse de ibre şaşırtıcı bir şekilde size dönecek ve çalışkanlığınız görünecek. Aşk hayatınız ya da evliliğiniz ile ilgili zorlayıcı giden konular varsa burayla alakalı anlaşmalara ya da barışmalara gideceksiniz. Parasal konularda kendinizi gereğinden fazla bunaltmayın.

Balık veya yükselen burcu balık olanlar: Mars’ın size parasal konularda kazanç nasıl sağlanır duygusunu vermesine izin verin. Bu dönemde göremediğiniz kazanç kapılarını keşfedin. Parasal harcamalarınızı oldukça azaltın. Sadece ödemeniz gerekenlere açık olun. Mars burada size kazanma enerjisini verirken kaybetme vurgusunu da tetikler. Sahip olduklarınızı koruyarak risk almadan yola devam etmenizi tavsiye edebiliriz.

Yazarın Tüm Yazıları