13 Mart Balık yeniayı: Hakikati güvende olmaya tercih etmek

13 Mart 2021 Cumartesi günü Balık burcunun 23. derecesinde hassasiyetimizi daha da arttıracak bir yeniay gerçekleşiyor. Balık burcunun temalarını barındıran yeniay bulanıklık, adapte olmakta zorlanmak, yaşam içerisinde sert ve olumsuz olaylar karşılaşınca müdahale gücünde zorlanma konularını dönüşüm enerjisi ile çalıştırarak yeni başlangıçların ilk zeminini oluşturacaktır.

Haberin Devamı

Balık burcunda gökyüzünde dizilim halinde Güneş, Ay, Neptün, Venüs yeniaya destek olurken Venüs de yüceldiği konumda olumsuz düzeni olumlu hale getirmek için elinden geleni yapıyor olacaktır. Tabi bunu en öncelikle sizin irade göstererek böyle yapmanız gerekmektedir. Neptün balık burcunda kendi evindedir. Neptün’ünün narkoz etkisi dağılırken yeniay ile birlikte hayatlarımızda acının yol açtığı enkazları daha iyi görmemizi sağlayıp, yeni başlangıçlara adım atacak gücü elimizde bulundurduğumuz farkındalığımızı aydınlatacaktır.

Balık yeniayı Markab sabit yıldızı etkisi ile yeniliği başlatacaktır. Sezgilerinizin ve rüyalarınızın artış gösterdiği bu dönemde geçmiş anılarınız ile gelecek kaygılarınız arasında kalmanız olasıdır. Bu dönemde psikolojik sorunlarınız baş gösterebilir, depresyon belirtilerinizde artış gözlemleyebilirsiniz. Sorunlarınızı içsel çözümleme yapmayarak paylaşım doğasına ayak uydurup balık olmanın olumlu düşüncelerine kapılarak gelişme göstermelisiniz.

Haberin Devamı

Korkularımızı içgüdüsel olarak paylaşmaya yanaşmak isteyeceğimiz bu dönemde, yaşam felsefemizde arayış içerisinde olduğumuz konuların çözümüne ulaşarak bakış açımız da genişleme, ufuk çizgimizde yeni hedeflere doğru başlangıçlar yapacağız.

Düzen ve mükemmellik arzusu bizlerin çok fazla iş yapmasına ve nihayetinde hiç bitmeyen hükümlülükler altında ezilmeye neden olur. Hayatta bazı şeylerin mutlaka gerekli olduğunu düşünerek yaptığımız her şey ödün vermek ve insanları memnun etmek dürtüsü ile hareket eder.

Bu yeniayın başlıca evrimsel dersleri içerisinde çalışmadan bir şey elde edilmeyeceğini ve ilişkilerimizde sonuç ne olursa olsun özen göstermemiz gerektiğini gösteriyor.

Hayatımızda yaptığımız her şeyin birbirine bağlı olduğunu farkederiz. Bu iç sıkışma bu yüzden yaşanır. Yaptıklarımız sadece kendimize hizmet etmez. İnsanlığın tamamına hizmet eder. Yaratılışınızın tamamına hizmet eder.

Her şeyin üstesinden gelebilme gücünüz var. Yaşamın sürprizlerinden keyif alın. Her şey paramparça olduğunda bile ilahi bir düzen olduğunu unutmayın. Mevcut kısıtlanmalarınızı sorgulamak, daha özgün yaşamak ve hakikati güvende olmaya tercih etmek ve ruhunuzu özgür bırakmak için yaşadıklarınızı kabule edin. Hayatınızdaki belirsizlikleri kabullendiğinizde ve kontrol altında olmayan durumlarla karşılaştığınızda daha fazla korkularınıza meydan okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Şu an bir planınız olmaması ya da planlarınızın bozulmuş olması güvenlik duygunuzu zorlar ama aynı zamanda burası her şeyin mümkün olduğu bir noktadır.

Bu aşamada her ne kadar aynı düzeyde bir güvenlik hissi sağlamasa da yaratıcılıklarını daha fazla ortaya çıkarabilecek bir alana sizi taşır. Zaman ve mekân arasında her şey sınırlıdır ve daima tükenme tehlikesi vardır. İlerleme kaydetmeyi öğrenmenin ve becerilerimizi geliştirmenin asla bir sonu yoktur. Çünkü bunları iyi yönetemezseniz sağlığınız ve yaşamınızın sürdürülebilirliği açısından zorlayıcı olabilir. Her çabada ilahi olanla orta noktada buluşmayı tercih edelim.

Güzel bir yeniay dileriz.

Burçlara etkisi neler olacak?

Haberin Devamı

Yükselen burcunuza, ay burcunuza ve güneş burcunuza göre hepsini okuyup sentezleme yapabilirsiniz

Yükselen Koç veya koç burcu olanlar: sevgisizlikle savaşma, geçmiş düşüncelerine kapılıp kendini manipüle etme, aklından geçenlerle iç huzurunun bozulmasına izin verme.

Koç burcu motto: “Eğer fırsatların ortaya çıkmasını beklerseniz, kalabalıktan biri olacaksınız.” Edward de Bono

Yükselen boğa veya boğa olanlar: Sosyal olarak kendi kendini beslemeye çalış, çevrenden beklentilerini azalt. Her şeye rağmen kendine yakışanı yapmaktan vazgeçme.

Boğa burcu motto: “Dünya size kim olmanız gerektiğini söylemeden önce, kim olduğunuzu hatırlayabiliyor musunuz? Charles Bukowski

Haberin Devamı

Yükselen ikizler veya ikizler burcu: Otorite figürleri, iş hayati ile ilgili yeni gelişmeler olabilir bunları sakince ve sevgiyle karşılayın.

İkizler burcu motto: Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan, kanatlarınızı nasıl açtığınızdır.

Yükselen yengeç veya yengeç burcu olanlar; üniversite, yüksek öğretim ile ilgili konular da kendini geliştirebilirsin, bu konuda bilgilenmek sana çok şey katacak.

Yengeç burcu Motto: “Kederin tek çaresi eylemdir.” George Henry Lewes

Yükselen aslan veya aslan burcu olanlar; krizi yönetmek ve kendi kendini dinginleştirmek bu yeniay da motton olmalı, bu şekilde doğru ilerleyebilirsin.

Aslan burcu Motto: “Kim olduğumuzun ölçüsü, sahip olduklarımızla ne yaptığımızdır.” Vince Lombardi

Haberin Devamı

Yükselen başak veya başak burcu olanlar; ikili ilişkiler varsa ortaklıklarını hareketlendirebilirsin bu alanda yeni başlangıçlar yapmak seni ileriye götürebilir

Başak burcu Motto: “Henüz hedeflediğim yerde olmayabilirim. Ancak dün olduğum yerden daha yakınım.” Anonim

Yükselen terazi veya terazi burcu olanlar; iş ortamında değişiklikler yapmak isteyebilirsin çalışma alanını değiştirip düzenleyerek kendini rahatlatabilirsin.

Terazi burcu Motto: “Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızda, hangi mucizelerin bizleri beklediğini asla bilemeyiz.” Helen Keller

Yükselen akrep veya akrep burcu olanlar; partnerinle aranda geçen bazı meseleler gündemine oturabilir bu konuları yeniden ele almak ve toparlamak sana düşebilir.

Akrep burcu Motto: “Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.” E. C. McKenzie

Yükselen yay veya yay burcu olanlar; aile hayatını yönetmekte zorluk yaşıyor olabilirsin bu konuda her şeyin geçici olduğunu anin tadını çıkarmak gerektiğini öğrenmelisin.

 

Yay burcu Motto: “İçimde nefes olduğu müddetçe devam edeceğim.” Og Mandino

 

Yükselen oğlak veya oğlak burcu olanlar; iletişim kurmak bu yeniayda ana teman olacak, duygu ve düşüncelerini bir deftere dökerek rahatlayabilirsin.

 

Oğlak burcu Motto: “Asla geri çekilme. Asla açıklama getirme. İşini yap ve bırak ulusunlar.” Benjamin Jowett

 

Yükselen kova ve kova burcu olanlar; parasal konular da kaynaklarını sorgulayabilirsin, bu anlam da kendine güzel bir yol bulmak sana fayda sağlayabilir

 

Kova burcu Motto: Başımızı dik tutarak ilerliyoruz, ama geriye de bakıyor ve nereden geldiğimizi hatırlıyoruz.” Michael Hudson

 

Yükselen balık ve balık burcu olanlar; kendinizi enerjik ve yeni başlangıçlar yapabilmeye hazır hissediyor olabilirsiniz bu fırsatı iyi değerlendirmeniz ve kendi kendinizi tetiklemeniz gerekmektedir. Bu yeniay size mucizelerini sunacaktır.

 

Balık burcu Motto: “En iyi kendin ol; muhteşem, sade ve hakiki.” Robert Browning

 

Işığını kaybetmediğiniz karanlıklarınızın ise aydınlık kazandığı harika bir yeniay dilerim.

Mutlu günler…

 

 

Yazarın Tüm Yazıları