100 bin beyaz bulut

Fransız sanatçı Charles Pétillon, kamuya açık oyun alanı, orman, ev ve farklı mimari yapıları bembeyaz bulutlarla istila etmesiyle tanınıyor.

Haberin Devamı

Bu yılki mecrası Londra’da, Covent Garden bölgesindeki tarihi market binası olmuş.
54 metre uzunluğundaki yerleştirmede, 100 bin tane beyaz balon kullanılarak, titreşen beyaz ışıklar eşliğinde bulutlar sergilendi.
Çalışmada, her bir bulutun tekil olarak aslında ne kadar kırılgan olduğu anlatılmak istenmiş.
Bazen bir şehre, farklı ruhlar katan sanatçılar, beklenmedik bir mutluluğun kaynağı olabiliyor.
Londra ve 100 bin beyaz bulut çok yakışmışlar.

Biraz adrenaline ne dersiniz

“Yerden göğe kadar eğlence” konseptiyle Maslak Uniq İstanbul’da hizmet veren Xtrem Aventures, tüm macera ve adrenalin tutkunlarına özel dakikalar vaat ediyor.
8 bin metrekarelik orman alan içinde bulunan Xtrem Aventures’de “emniyet kemerli yüksek ip parkurları”yla ağaçların arasında, doğayı ve kendi sınırlarını keşfetmenin tadını çıkarabilirsiniz.
Sonbaharın bu ‘depresif’ günlerinde, sizde ailece bir hafta sonunuzu bu mekanda değerlendirin. Sıkılmazsınız.

Haberin Devamı



420 yıl önce Shakespeare

Sen bir balık kadar anlaşılmazsın
Boğulmaktır senin nefes alışın
Senin çelişkin Romeo
Senin çelişkin
Diğerlerinden daha derin...
William Shakespeare’in ölümsüz aşk öyküsü “Romeo Giulietta”, müziği, sözleri ve oyuncularıyla “güzelliğe ve farklılığa adanmış bir ilahi” olarak kasım ayında sadece 8 gösteri için tekrar İstanbul’a geliyor. Giuliano Peparini’nin özgün rejisiyle yeniden yorumlanan bu unutulmaz klasikte, 45 sanatçı rol alıyor.
Oyun, kasımda Zorlu PSM’de...
Kaçırmayın derim.

Kahve

İstanbul Coffee Festival, bu yıl 22-25 Ekim tarihleri arasında Haydarpaşa Garı’nda yapılacak.
Dört gün sürecek organizasyonda, İstanbul’un önde gelen nitelikli kahve dükkanları, özel kahve ve imza yiyecek- içecek markalarıyla kahve makinesi üreticileri buluşacak.
Profesyonel baristalardan gösteri ve sunumlar, tadım ve ikramlarla gerçekleşecek festivalde, ayrıca tasarım ürünler, interaktif workshop’lar, seminerler, akustik konserler, sanat sergisi ve ilgi çekici birçok etkinlik yer alacak.

Yazarın Tüm Yazıları