Başkan'ın kızı Çarşı hayranı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Yunan eşi Fani Aysal’ın Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklamıştı. Başkan’ın kızı Ceyla Aysal da Çarşı hayranı çıktı!

Haberin Devamı

Önceki gün Bodrum’daki By Jack’te İskender Paydaş’ın şarkıları eşliğinde eğlenen Ceyla Aysal, bir ara sahneye çıkarak eline mikrofonu aldı, “Her yer Çarşı, her yer direniş” diye
slogan attı.
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’ya sempati duyan Ceyla Aysal, hızını alamadı, sahnede şarkı söyleyip gitaristle dans etti...

Öpücükle uğurladılar

Görev süresi biten Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Herve Magro, Ortaköy’deki Reina’da düzenlenen veda yemeğinde dostlarıyla bir araya geldi. Ayşe Azizoğlu’nun organize ettiği yemeğe katılan iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Herve Magro şerefine kadeh kaldırdı, gecenin sonunda da öpüşerek vedalaştı.

Tabak rekoru

Semiramis Pekkan, İngiltere’de yaşayan Hintli işadamı eşi Gulu Lalvani’yle tatil için gittiği Bodrum’da buluştu. Gulu Lalvani’ye Onikon Club’da “hoş geldin partisi” düzenleyen Pekkan, bir süre önce ayağını kırdığı için Jefhi’nin şarkılarına oturduğu yerden eşlik etti. Gulu Lalvani de Tanyeli’nin dansları eşliğinde yaklaşık 200 tabak kırarak eğlendi.

Haberin Devamı

Kayınvalideyle tatilde

Yasemin Ergene, 2011’de Anadolu Holding’in veliahdı İzzet Özilhan’la evlenerek oyunculuğa veda etmişti. Emine ve Ela isimlerini verdiği iki kızı olan Ergene, önceki gün Alaçatı’da görüntülendi. Çocuklarını bakıcılarına bırakan Ergene, kayınvalidesi Emine Özilhan ile eğlenirken, hamilelik kilolarından kurtulduğu dikkatten kaçmadı.

Yazarın Tüm Yazıları