Karlaar düşeeer

HER iki takımın da çok iştahla oynadıkları, gerçekten hatırı sayılır bir futbol izledik dün gece.

Haberin Devamı

İlk yarıda tam bir gol düellosu, ikinci yarıda da tam bir doğayla mücadele belgeseli izledik. Ama ikinci yarıda iştahı daha da kabaran bir Fenerbahçe vardı sahada. Gençlerbirliği karşılaşması, Fenerbahçe’yi bekleyen en zor maçlardan biriydi belki de.
Öyle de oldu zaten. Son haftaların en dinamik takımlarından birini daha geçmek varış noktasına daha da yaklaştırdı Fenerbahçe’yi. Ancak görünen o ki tıpkı Play Station oyunları gibi her hafta engel daha da zorlaşacak...
Fener ipi göğüsler
Zaten bu oyunun doğasındaki Hakem hatası, oyuncu sakatlığı, hava şartları, formsuzluk ve kötü niyetlileri de katarsak, heyecanın tadından yenmez her halde. Şimdi bu yarışmaya kalan 10 haftayı da göz önünde tutarak bakarsak, Fenerbahçe’nin de her geçen hafta konsantrasyonunu sağlamlaştırması ve baskıyı kontrol etmek zorunda olduğu kaçınılmazdır.
Hele son yıllarda bu yarışmanın hep aynı yerinde kaybeden bir takım, o bölüme yaklaştıkça ayrıca bir strese girecektir.
Peki, Fenerbahçe bu yarışmayı götürebilir mi? Elbette evet. Aykut Kocaman son maçlarda kaç puan kaybının tölare edilebileceğini varsaymıştır bilmiyorum; ama bence 5-6 puan kaybıyla bile Fenerbahçe ipi göğüsleyecektir. Hele, her iki yarıdaki yirmişer dakikalık iyi futbolunun süresini de arttırabilirlerse eğer bu yarış güzel bitecektir Fenerbahçe için.

Haberin Devamı

İSTEMEK NEDİR ?

İSTEMEK nedir diye sorsa küçük bir çocuk, dünkü Fenerbahçe’yi gösterir “budur” derdim. Bir şeyi istemenin en güzel tarifi dün gece sahadaydı çünkü.
İstiyorlardı, istediler ve aldılar. Bu duyguyu altı farklı milletin oyuncularına veren teknik kadro ve yönetimdir kuşkusuz. Onları bir takımın parçaları olarak hazırlayan Aykut Kocaman’ın da hakkını vermek lazım.
Gerçi çoğunluk olarak, kendi değerlerimize iyi davranmayız...! Ama bir seferlik de olsa, ricamdır kamuoyunun çok bilmiş bilirkişilerinden.

TOP 5

- Lugano’nun “akıl dolu kafa” vuruşuyla gelen gol.
- Profesör Alex’in muhteşem  “al da at”ları.
- Haksızlığa uğrayan ve uğradığıyla kalan Orhan’ın müthiş golü.
- Niang’ın şahane mücadelesi, A.Santos’un şık golü.
- Kar, kış demeden Ankara’ya gidip takımlarını motive eden 12 numara.

Haberin Devamı

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Alex – Lugano - Emre

Yazarın Tüm Yazıları