Yaz tatilinde çocuklar Pakolino kutularıyla eğleniyor

Güncelleme Tarihi:

Yaz tatilinde çocuklar Pakolino kutularıyla eğleniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 11:08

Yaz tatilinde çocuklar Pakolino kutularıyla eğleniyor

Haberin Devamı

HER ay 3-7 yaş arası çocuklar için yeni ve sürpriz bir temada tasarlanan, pedagog onaylı Pakolino Aktivite Kutuları, okulların tatil olduğu yaz aylarında da çocukların bir numaralı eğlencesi olmaya devam edecek.

Pedagog onaylı 3 farklı aktivite için gerekli tüm malzemeler ve tema dergisini her ay ücretsiz kargoyla üyelerinin evlerine ulaştıran Pakolino, okulların tatil olduğu yaz döneminde de birbirinden eğlenceli aktivitelerle kaliteli aile zamanı geçirmeniz için yanınızda olacak. Pakolino aktivite kutularının kurucusu Pınar Gül Ramsay,  “Çocuğunuzun yaşına uygun oyun ya da aktivite bulmak, aktiviteler için gerekli malzemeler toparlamaya çalışmak hem yorucu hem de zaman almakta. Pakolino kutuları, uzman onaylı aktiviteler ve özel üretim malzemelerle, anne babalara pratik bir çözüm sunuyor. Anne babalara tek kalan, Pakolino kutusunu açmak ve çocuklarıyla birlikte keşfetmeye, üretmeye ve oynamaya başlamak" dedi.

Pakolino Aktivite Kutuları, 3-7 yaş grubu çocukların aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirmelerini ve aile bağlarının güçlenmesini sağlarken, aynı zamanda deneyim yoluyla yeni bilgiler edinmelerine ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine de katkıda bulunuyor. Pedagogların okul öncesi dönemde gelişiminin önemine vurgu yaptığı küçük motor kasları, büyük motor kasları, keşfetme, yaratıcılık, araştırma, dil ve duygusal gelişim, her ay düzenli olarak yapılan bu aktivitelerle pekişiyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!