Yaz Makyajında Yeni Renk Trendleri

Güncelleme Tarihi:

Yaz Makyajında Yeni Renk Trendleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2015 13:27

Yaz aylarının yeni makyak trendleri belli oldu.

Yaz aylarında dünyadaki makyaj trendleri, Türkiye’ye de geldi. İşte yazın en çok tercih edilen makyaj trendleri.
Yaz makyajının vazgeçilmezi uçuk pembe rujlar ve allıklar, mürdüm ve mor tonlarından oluşan farlar ile makyaja renk katan Couleurs by Qnet, bronz teninize uyum gösteren pudrasıyla kusursuz bir makyaj deneyimi sunuyor. Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen Couleurs by Qnet “Animal Testing Declaration” belgesini taşıyor.Couleurs ürünlerine ulaşmak isteyenler, e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor.
Couleurs by QNET, Pembe Fısıltı Ruj:
Tek sürüşte istenilen renge ulaşmanızı sağlayan Couleurs by QNET rujun, açık pembe renkteki Pembe Fısıltı tonuyla yaz makyajınıza renkli bir dokunuş yapabilirsiniz. Rujun içeriğinde bulunan nemlendiriciler ve tüm gün kalıcı olma özelliği sayesinde dudaklarınızın gün boyu nemli kalmasını sağlıyor. İnce dokunuşlu yapısı ise kolay bir kullanım sunuyor.
Couleurs by QNET, Erik Çiçeği Göz Farı:
Couleurs by QNET’in Erik Çiçeği far paleti, renkli bir göz makyajına sahip olmanızı sağlıyor. Uzun süre kalıcı etkisi ve kolay sürülebilir yapısıyla dayanıklı bir göz makyajı deneyimi sunuyor. Morun farklı tonlarından oluşan palet ile yaza uygun renkli kombinasyonlar yapabilirsiniz.
Couleurs by QNET, Pembe Zehir Allık:
Couleurs by QNET allık ailesinin en renkli üyelerinden olan Pembe Zehir allık, şeker pembesi rengiyle yanaklarınızın daha parlak bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Kolay uygulanabilen ve kalıcı yapısıyla gün boyu enerjik görünmenize yardımcı oluyor.
Couleurs by QNET, Bambu Pudra:
İpeksi dokusuyla kolay bir kullanım deneyimi sunan Couleurs by QNET pudraların Bambu tonu bronz teninizle de uyum sağlıyor. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olan pudralar, gün boyu kalıcılık özelliğiyle uzun yaz günlerinde rahat bir kullanım imkanı sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!