Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettikleriniz

RUMUZ: Venüs

Kızınız oldukça ilginç bir gökyüzü konumunda doğmuş. Şu sıralar Uranüs etkisi altında bulunuyor. Üstelik doğum anında da Uranüs'ün etkilerini alıyor. Evrensel anlayışı yüksek. Cemiyet ilişkileri ve grup çalışmalarında başarılı olabilir. Fakat, üzerinde fazla baskı kurmamanızda yarar var.

Kızınız, hayal gücünü yaratıcılığa dönüştürebilir. Fakat, bunun için sizin yardımınıza ihtiyacı var. Ona karşı biraz daha sabırlı davranmalı ve özellikle bu sene ona her zaman olduğundan daha fazla anlayış göstermelisiniz. Çünkü Uranüs'ün zorlayıcı etkisi onu fazlasıyla etkileyecek. Önemli ölçüde değişiyor olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Karşı cinsin ilgisinden hoşlanır. Ayrıca, karşı cins onu son derece çekici bulur.

Son derece zeki bir çocuk. Aynı zamanda farklı ve özgür olmak ister. Ne istediğini biliyor. Ve mutlaka başarılı olmayı hedefleyecek bir yapıya sahip. Elektrik, elektronik, bilgisayar benzeri konulara karşı özel bir yeteneği olduğu görülüyor. Tabii bu doğum anı doğruysa! Ayrıca hizmet sektörüyle ilgili konularda da başarılı olma ihtimali yüksek.

Sizinle arasındaki ilişkileri inceleyemedim. Çünkü siz, doğum zamanınızı bildirmemişsiniz. Şayet kendi doğum zamanınızı ve kızınızın bilgilerini birlikte gönderecek olursanız, onunla ilişkiniz hakkında daha ayrıntılı bilgiler aktarabilirim.

Yazarın Tüm Yazıları