Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars burç değiştirdi

Bir süredir Aslan Burcu'nda dolaşan Mars, Başak Burcu'na girmiş bulunuyor. Böylece Başak Burcu'nun niteliklerinin güçlü bir biçimde açığa çıkacağını söyleyebilirim. Çünkü Mars, yüksek potansiyelli bir enerji. Öncelikle bulunduğu burcun özelliklerine enerji akıtacak demektir.

Başak Burcu'ndaki Mars, elbette bir Koç'da olduğu gibi kendini gösteremez. Atılgan, savaşçı ve parlayan bir enerji şeklinde görülmez. Fakat, Başak niteliklerinin daha da belirgin hale gelmesine neden olur.

Bu devre içinde Başaklar'ın kritikçi özellikleri daha da belirgin hale gelir. Fakat, bu kez gereksiz detaylara yönelip çok daha kapsamlı projelere gereken özeni gösteremeyebilir.

Olabileceklerin üzerinde beklentiler içine girmek ve daha fazlasını istemek, Başaklar'ı bu devre içinde hayli yoracak. Tabii bunun sonucunda büyük bir gerilim ve buna bağlı olarak cilt sorunları ortaya çıkabilir.

Genel olarak cinsel potansiyelin azalması söz konusu fakat, bu durum Başaklar için pek de böyle değil. Yoğun ve güçlü istekler içine girebilirler. Sizi bu devre içinde yolculuklar ve ormanda gezinti rahatlatabilir.

Ayrıca Balıklar da Mars'ın güçlü etkileri altında bulunuyorlar. Öfkeli, sabırsız, gergin ve olabileceklerin üzerinde beklentiler içinde bulunmanıza neden olabilecek sert bir etki alıyorsunuz, Mars'tan. Kendinizi çok fazla yorabilir ve zorlayabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan sert etkilenen diğer burçlar ise, İkizler ve Yay. Olumlu etkilenen Boğa ve Oğlaklar bu enerjiyi yapıcı yönde kullanmayı başarabilirler.

Yazarın Tüm Yazıları